En etkililerden biride üc aylık ignelerdir doktorunuzdan isteyinMerhabalar
Bir çok sıkıntımı burdaki örneklerle çözdüm. Evliliğim hamileliklerim çocuklarım hemen hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bunu gördüm . Ancak son durumum biraz farklı. 17 aylık bir oğlum var ve spiralli korunurken yine hamile kaldığım için 4 aylıkta bir kızım var. Evet yorucu ama iyi ki varlar diyorum. Benim sorunum spiralli korunurken hamile kaldığım için bu kez hap ile korunmaya başladım eşim de dikkat ediyor ilişki sırasında . Son zamanlarda sabahları yine mide bulantım başladı. Artık bugün hamile olma korkusu sardı beni. Yarın test yaptırcam. Hamileysem 2 küçük bebeğim var doğurmam mümkün degil. Değilsem bu korkuyla yaşayamam sizce en etkili korunma yöntemi nedir? Evliliğimin 2 senesi korunmadım ama çocuğumda olmuyor derken bir dış gebelik yaşadım. Bu yüzden korunma yöntemlerini pek denemiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır 3. bir çocuk düşünmüyoruz ama dr um yaşım nedeniyle (29 ) bağlaymayı uygun görmedi .Daha çocuk düşünüyor musunuz? Sonrası için.
Vazektomi? Ya da tüpleri bağlatsanız?
Emzirirken yaptırabilir miyim? Öyleyse yarın ilk işim bu olacak.En etkililerden biride üc aylık ignelerdir doktorunuzdan isteyin
Doğru kullandığınız ve unutmadığınız sürece hap koruyucudur.Zannetmiyorum hamile olduğunuzu ya da zamanında kullanınca hamile kalacağınızı.Emzirirken yaptırabilir miyim? Öyleyse yarın ilk işim bu olacak.
Merhabalar
Bir çok sıkıntımı burdaki örneklerle çözdüm. Evliliğim hamileliklerim çocuklarım hemen hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bunu gördüm . Ancak son durumum biraz farklı. 17 aylık bir oğlum var ve spiralli korunurken yine hamile kaldığım için 4 aylıkta bir kızım var. Evet yorucu ama iyi ki varlar diyorum. Benim sorunum spiralli korunurken hamile kaldığım için bu kez hap ile korunmaya başladım eşim de dikkat ediyor ilişki sırasında . Son zamanlarda sabahları yine mide bulantım başladı. Artık bugün hamile olma korkusu sardı beni. Yarın test yaptırcam. Hamileysem 2 küçük bebeğim var doğurmam mümkün degil. Değilsem bu korkuyla yaşayamam sizce en etkili korunma yöntemi nedir? Evliliğimin 2 senesi korunmadım ama çocuğumda olmuyor derken bir dış gebelik yaşadım. Bu yüzden korunma yöntemlerini pek denemiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Progesteron iceren ignelerden evet yaptırablrsiniz aile hekimiznle gorusun o size yazar soylerde zatenEmzirirken yaptırabilir miyim? Öyleyse yarın ilk işim bu olacak.
Ahahah, 4-5’e gerek yok iki tane gayet etkili ve yeterli.tuplerı baglatmasına ragmen hamıle kalan komsu tanıyorum ben
o bıle yuzde yuz cozum degıl
4-5 koruma yontemını aynı anda uygulamak gerekıyor
korkumdan sanırımAhahah, 4-5’e gerek yok iki tane gayet etkili ve yeterli.
Gerçekten Bu iş çok zor yatuplerı baglatmasına ragmen hamıle kalan komsu tanıyorum ben
o bıle yuzde yuz cozum degıl
4-5 koruma yontemını aynı anda uygulamak gerekıyor
Geri dönüşü olmuyor diye biliyorumBaşka çocuk düşünmüyorsanız vazektomi yaptırsın eşiniz. Kadınların tüp bağlatması daha zahmetli oluyor. Erkeklerinki daha basit ve yanlış hatırlamıyorsam geri dönüşü olabiliyordu.
2. Hamileliğimi de bulantı ile öğrenmiştim. Hatta ben değil eşim şüphelenmişti. Onun ısraryla test yapıp öğrenmiştik.Haplar zaten bazılarında bulantı yapar
İlacın yan etkisi olmuyor mu ?Ben hap ile korunuyorum 2 senedir.
55 günlük gecikmede bile aklıma gebelik gelmedi. Çünkü gerçekten zor bir ihtimal. Çok da düzenli kullanıyorum.
Eğer korunma yönteminizden eminseniz aklıniza gebelik gelmesin. Sonra korkudan midenize vuruyor. Aha midem bulanıyor hamileyim diyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?