Korku

Valla ben prezervatif Ve spiralle hamile kalanlari okuyunca burdan bir arkadastan implanti duymustum. Onu taktirmaya karar verdim. Gayet mantikli gorunuyor. 3 yil koruyormus. 3 yil sonra cikarttirmak ve yine korunmak istiyosan yenisini taktirmak gerekiyormus. Biraz pahali bir islemmis sanirim. Siz de onu taktirin isterseniz
Şu an ki hamile olma korkusundan sonra onu diğer 2 bebeğim çok küçük olduğu için sonlandırmak zorunda olmaktan daha zor ve pahalı değildir. Adı nedir yöntemin biraz anlatır mısınız ?

eşiniz vazektomi yaptırabilir daha kolay bir yöntem.çocuk bir daha istemem diyorsanız tüplerinizi bağlatın.yaşınızdan dolayı ilerde fikir değiştirme ihtimalinden doktor önermemiş ama eminseniz bağlatın.spiralle hamile kalan çok fazla insan var, çok sallantıda bir korunma yöntemi o.düzenli hap+ prezervatif gidin muhakkak.

Kadınlar kulübü spiral+ kondom ile hamile kalanlarla dolu. Benim arkadaşımın son iki hamileliği spiral +kondoma rağmen oldu. Cahil insanlar da değiller hani kocası doktor aile hekimi

Tebrik etmek lazım. Ceketle hamile kalanlardan heralde.

Doktorum çok kolay hamile kalırsın dediği için 12-13 senedir hap+kondomla korunuyorum son bir yıldır falan hapı bıraktım hiç tehlike yaşamadım. Ya da bizde sorun var belki, olmuyordur bebemiz.

korkumdan sanırım :D yuzde bır ıhtımaller hepsınde aynı anda denk gelırse dıye ekstra ekstra koruma :D

Çok düşük bir ihtimal ya. Ayda hamile kalabildiğimiz gün sayısı 3-5 falan. Her şey yolunda gidecek, o günlerde korunmasız birliktelik yaşanacak da bebe olacak. Bence o korunurken olan hamilelikler yanlış bir şey yapmaktan oluyor.

Ablam hap kullanırken hamile kaldı mesela, ama antibiyotik kullanmış o süreçte ve antibiyotiğin doğum kontrol hapının koruyuculuğunu etkilediğini bilmiyormuş.

Spiraliniz kaymış mıydı bende beş yıldır var spiral tek sıkıntısı arada lekelenmelerin olması ve regl döneminin uzun sürmesi ama iyiki taktırmışım dedim ben de hiç hap kullanamam mesela

Emzirirken hangi hapı kullanıyorsunuz?
Bana doktorum kullanamazsın demisti.

6. Ayınız bittikten sonra aylık iğne+kondom.
Ben aylık iğne ile hamile kaldım ama epey olmazı oldurdum :) o yüzden ne ile korunursaniz korunun esiniz de korunsun.

Tüpleri bağlatmak için ya 3 çocuğunuz olması yada 35+ yaş olmalısınız.

Çok düşük bir ihtimal ya. Ayda hamile kalabildiğimiz gün sayısı 3-5 falan. Her şey yolunda gidecek, o günlerde korunmasız birliktelik yaşanacak da bebe olacak. Bence o korunurken olan hamilelikler yanlış bir şey yapmaktan oluyor.

Ablam hap kullanırken hamile kaldı mesela, ama antibiyotik kullanmış o süreçte ve antibiyotiğin doğum kontrol hapının koruyuculuğunu etkilediğini bilmiyormuş.

Konuşun konuşun :D ben de böyle büyük büyük konuşuyordum.
Bence korunurken hamilelik büyük konuşmaktan oluyor.
Asla çocuk istemiyorum,
Ya coluk çocuk korunmayi biliyor bunlar bilmiyor falan diyorsunuz, sonra hosgeldin bebek.
Eğer doktorun yaptığı aylık iğnenin tarihi geçmiş falansa bilemem tabi :))

Ben 22 ay yasmin kullandım ayrıca eşimde geri çekildi hamile kalmadım . Bu ay ilacı bıraktım bakalım hayırlısı . Bence hamile filan değilsin ya hem eşin dikkat ediyorsa sende ilacı unutmayıp içiyorsan nasıl hamile kalmış olacaksın ki ? Benim doktorum iğne asla önermedi yapmam yaptırmam dedi tüm hormon dengesini bozuyor. Sende yaptırma tüplerini filan da bağlatma allah korusun belki çocuk isteyeceksin ama olmasına imkan olmayacak hayatın sana ne getireceğini asla bilemezsin

Tebrik etmek lazım. Ceketle hamile kalanlardan heralde.

Doktorum çok kolay hamile kalırsın dediği için 12-13 senedir hap+kondomla korunuyorum son bir yıldır falan hapı bıraktım hiç tehlike yaşamadım. Ya da bizde sorun var belki, olmuyordur bebemiz.
Valla ben hiç büyük konuşamayacağım korkuyorum. burada bir üye vardı çift yöntem korunurken hamile kalmıştı. Ona sordum hiç burada birine yorum yaptın mı korunurken nasıl hamile kalınıyor diye dedim. Evet yapmıştım dedi. Sen de dikkat et bugün yarın hamilesin :anneadayı::confused:

Konuşun konuşun :D ben de böyle büyük büyük konuşuyordum.
Bence korunurken hamilelik büyük konuşmaktan oluyor.
Asla çocuk istemiyorum,
Ya coluk çocuk korunmayi biliyor bunlar bilmiyor falan diyorsunuz, sonra hosgeldin bebek.
Eğer doktorun yaptığı aylık iğnenin tarihi geçmiş falansa bilemem tabi :))

Ay yok şu an hamile kalsam karalar bağlamam ama istemiyorum. Hap+condom yıllardır idare etti beni. Ama hamile kalırsam çok zorlanacağım bi durum olsa başka çözüm bulurum muhtemelen. Totan üreme sistemimi falan aldırırım😂

Valla ben hiç büyük konuşamayacağım korkuyorum. burada bir üye vardı çift yöntem korunurken hamile kalmıştı. Ona sordum hiç burada birine yorum yaptın mı korunurken nasıl hamile kalınıyor diye dedim. Evet yapmıştım dedi. Sen de dikkat et bugün yarın hamilesin :anneadayı::confused:

Konu açcam hamile kalırsam büyük konuşmayın diye 😂😂😂

Ay yok şu an hamile kalsam karalar bağlamam ama istemiyorum. Hap+condom yıllardır idare etti beni. Ama hamile kalırsam çok zorlanacağım bi durum olsa başka çözüm bulurum muhtemelen. Totan üreme sistemimi falan aldırırım😂

çift yöntem olmalı kesinlikle..İlk iki planlı gebeliğimde de düzenli ilişki ve korunmuyor olmama rağmen birinde 6 diğerinde 8 ay hamile kalmadım.
3. De aylık iğne ile kendimi hamile buldum.
O yüzden şampiyon kızım 😅

Back
X