- 15 Nisan 2017
- 313
- 233
- 23
- 31
YaMadem böyle bir korkun var ,uzmana danış durumunu .. mesela benim kas gevşetici bir ilacım var ,aldıktan birkaç saat sonra bir hoşluk geliyor üzerime :) bütün kaslarım ciddi manada gevsiyor ve uyuyakalıyorum. Normalde en erken sabah 03:00 da uyurdum .şimdi bi bakıyorum hooop uykudayım. Bir doktora git bakalım korkuların için ne diyecek
Hehe deseydin dr cok biliyor doktorlarda kendileri gibi guvenlikli lux sitelerde yasasam bende derim öyleAmin doktora git ben gittim bana çevren yeni alışınca geçer dedi
Ya komşularıma dedim 2 komşuma oda ararım falan birşey olsa ondan evde kalmak istediler teşekkür ettim gönderdim güvenmem öyle kolay kolay kimseye mecburiyet vardı birazben esımden ayrı hiç tanımadıgım bir ilçcede 3 yıl kaldım...ış ıcabı....bırkere kolu komsuda olsa etrafa esınızın gittigini soylemeyın dillendirmeyın derim...tabıı buda bellı bır mesafe olursa aranızd mumkun oluyor....ısık acık ve tv acık yatardım ılk zamanlar sonra alıstım....bazen sabaha karsı uyurdum.....sabahta ıse giderdim...en azından siz ıse gitmiyorsunuz...ıcınızı mımkun oldugunca ferah tutun...ama kabul ediyorum zor bir durum...
Bi cevabi senin için yazmamıştım :)Gittim bi iki test falan yaptı korkmuyorsun dedi bende konuyu anlatımçevren yeni olduğun için zamanla geçer dedi
Dr nefret ediyorum ama hakkıyla işini yapanları tenzih ederimHehe deseydin dr cok biliyor doktorlarda kendileri gibi guvenlikli lux sitelerde yasasam bende derim öyle
:)) üstüme alındım ya pardon (şuan çok utandım:)))Bi cevabi senin için yazmamıştım :)
Doktor doğru söylemiş ,tamamen çevrenin halt yemesi ..
Isini yapiyor ona lafım yok canım ama bu kadar hafife almasi bunu anlamıyorum hani demek ki bir korkuya sebeb olacak birşeyler olmussun ki korkuyorsun doktorun dedigi mi daha önemli yoksa senin hislerin miDr nefret ediyorum ama hakkıyla işini yapanları tenzih ederim
Ya ben çocuğum olsun istiyorum nasip olmadı daha inşaAllah anarım :))12 gün kafa dinleme oh ne güzel..
çoluk çocuk derken kk da bir abla yazmıştı bu günleri ararsın diyede inanmadıydım deyip beni anarsın yıllar sonra
Boyleymiste ben körmüsüm :)Öyle demeyinde önceden böyle miydi
Burda hangi doktora gitsem hiç sonuç alamadım çocuk istiyorum test yapıp eve gönderiyorlar git şu tarihte gel falan parada boşa gidiyor parasında değilim ama sonuç yok yaniIsini yapiyor ona lafım yok canım ama bu kadar hafife almasi bunu anlamıyorum hani demek ki bir korkuya sebeb olacak birşeyler olmussun ki korkuyorsun doktorun dedigi mi daha önemli yoksa senin hislerin mi
Ya ben çocuğum olsun istiyorum nasip olmadı daha inşaAllah anarım :))
Sadece sende değil herkesin eşi öyle başta anne baba bilmezler evlendikten sonra Can ciğer kuzu sarma olurlar..Boyleymiste ben körmüsüm :)
Evet çünkü devlette ilgi yok ozelde testler çok pahali bende 8 aydır evliyim olmuyor ozele gittim en son care hormon testi yapilacak sende ozele bir git canım daha çok ilgi var en azindanBurda hangi doktora gitsem hiç sonuç alamadım çocuk istiyorum test yapıp eve gönderiyorlar git şu tarihte gel falan parada boşa gidiyor parasında değilim ama sonuç yok yani
Allah huzur mutluluk versin emi :)yahu dur daha yeni evlenmişsin yaşında küçük..
olur elbet. o saçma komşularına da inanma..
an valla iki de hayır duası ediver sevabına..
Ben hiç devlete gitmedim hep özeldeyim. Bende diyorum devletemi gitsemEvet çünkü devlette ilgi yok ozelde testler çok pahali bende 8 aydır evliyim olmuyor ozele gittim en son care hormon testi yapilacak sende ozele bir git canım daha çok ilgi var en azindan
Gevşet kendini birde çevrende fazla dillendirme eşim görevde ben yalnızım diye:))) ahhhaha haklı sınız çocuk istiyorum belkide ondan bu konuda biraz hassasım
Ahaha tam tersi desene ben devlette gittim suriyeli doluydu kadin derdimi bile dinlemedi az bucuk anlatabildim ama smaer testi yapip gonderdi sonra arayıp sigorta gozukmuyor gelin ödeyin dediler gidip odeyemedim aklimizada hiç gelmedi test parası muane ucreti verdigimize yaniyorum simdi elde varsa sıfır yaniBen hiç devlete gitmedim hep özeldeyim. Bende diyorum devletemi gitsem
Gelecek sefere öyle yapcamGevşet kendini birde çevrende fazla dillendirme eşim görevde ben yalnızım diye
Nerde yaşıyorsunuz. Mübarekler öyleler buradaki özel hastanelerde Suriyeli dolu devlet heryer kısacasıAhaha tam tersi desene ben devlette gittim suriyeli doluydu kadin derdimi bile dinlemedi az bucuk anlatabildim ama smaer testi yapip gonderdi sonra arayıp sigorta gozukmuyor gelin ödeyin dediler gidip odeyemedim aklimizada hiç gelmedi test parası muane ucreti verdigimize yaniyorum simdi elde varsa sıfır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?