- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Çocuklarını neden götürmediler 4 yaşında çocuk sonuçtaSevmesi güzel de bakması çok zormuş, özellikle uyuturken
Anne babası tatile gitti 5 günlüğüne, iş başa kaldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklarını neden götürmediler 4 yaşında çocuk sonuçtaSevmesi güzel de bakması çok zormuş, özellikle uyuturken
Anne babası tatile gitti 5 günlüğüne, iş başa kaldı![]()
Uslu bi çocuk değil o yüzden sanırım. Şimdiye kadar hep götürdüler ama rezil olup geri gelmişler öyle söylemişlerdi. Hiç durmuyomuş yerinde, sürekli parka gitmek istiyomuş..havuza girmiyomuş gibi gibi.Çocuklarını neden götürmediler 4 yaşında çocuk sonuçta
Keyifleri kaçmasın diye yani.öyle öyle alışır çocuk.götürmezlerse nasıl alışcak.nasıl içine siniyo orda gezip eğlenirken çocuğunu eve bırakıp gitmeyi.Uslu bi çocuk değil o yüzden sanırım. Şimdiye kadar hep götürdüler ama rezil olup geri gelmişler öyle söylemişlerdi. Hiç durmuyomuş yerinde, sürekli parka gitmek istiyomuş..havuza girmiyomuş gibi gibi.
Ne kadar seviyesiz bi insansın(!) tedaviye daha çok ihtiyacın olduğundan eminim, umarım sen de çocuk sahibi olmamışsındır henüz.PSikolojik sorunların mı var senin ? O çocukta nasıl bi travma yarattın acaba ? Nasıl izler bırakacaksın onda ? Git tedavi ol. Daha çok şey derdim sana ama yasak..
Tedavi olmadanda sakın çocuk sahibi olma.
Keyifleri kaçmasın diye yani.öyle öyle alışır çocuk.götürmezlerse nasıl alışcak.nasıl içine siniyo orda gezip eğlenirken çocuğunu eve bırakıp gitmeyi.
Teşekkür ederim önceliklebelli ki hatanızın farkındasınız. burdaki itici, yapıcılıkla alakası olmayan bazı yorumları da kaldırabildiğinize göre olgunsunuz. gün içinde şaka yaptım öyle bişey yok ben seni kimseye veremem ki, ama sen de beni üzme uyku vaktinde güzelce uyu. sonrasında ödülün var falan diye yüreklendirin. o kadar abartılacak bişey değil. çabuk toparlar çocuklar. bir anne olarak böyle düşünüyorum![]()
21 yaşındayım teyze diyince bi yaşlı hissettimiyi de anne babanın da dinlenmeye ihtiyacı var. bak teyze birkaç günde pert. o anneye de yazık ama. bence her ebeveyn ara ara böyle dinlenmeli. mutlu anne mutlu çocuk demektir. bir dahakine de birlikte gider. zaten bıraktığı kişi de annesi sayılır. birçok anne çocuğunu malesef böyle kandııryor, tartaklıyor pişmanlık duymuyor. bak teyze ne kadar üzgün.. ona güvenmesin de kime güvensin.
21 yaşındayım teyze diyince bi yaşlı hissettim![]()
Uyansın da bi. Parka gittiğimizde "hadi lütfen artık eve gidelim" bile demicem. Kalsın istediği kadarYaptığınız hatayı farketmişsiniz zaten,pişman olmanız,kendinizi suçlu hissetmeniz ,buraya konu açmanız bence duygusal biri olduğunuzu gösteriyor.Çocuğun gönlünü alacağınızdan eminim ben.
Allah bağışlasın oğlunuzuhehe benim kardeşlerim de 23 yaşında teyzelerama oğlum isimleriyle hitap ediyor 2,5 yaşında sıpa
![]()
O yaşta çocuğu sakallı dedeyle anormal sesle korkutacak kadar tedavilik değilim en azından.. Çok şükür çocuk sahibiyim ve çocuk psikolojisi konusunda fazlasıyla dikkatliyim.Ne kadar seviyesiz bi insansın(!) tedaviye daha çok ihtiyacın olduğundan eminim, umarım sen de çocuk sahibi olmamışsındır henüz.
Allah çocuğunu sana bağışlasın. Ne diyeyim ki. Haklısınız ama görüşünüzü hakaret etmeden de paylaşabilirdiniz. İyi günler diliyorum.O yaşta çocuğu sakallı dedeyle anormal sesle korkutacak kadar tedavilik değilim en azından.. Çok şükür çocuk sahibiyim ve çocuk psikolojisi konusunda fazlasıyla dikkatliyim.
Bu yaptığın hareket belki hiçbir soruna yol açmayabilir ama diğer yandanda altını ıslatma,kekeleme,geceleri ağlayarak uyanma gibi sorunları doğurabilir. Bu ihtimaller içinde yaptığın nekadar sağlıklı ? Kimin tedaviye ihtiyacı var ? Tabikide benim dimi :) kabul edeni çok nadir görülür..
Amin. Hepimizinkini allah bağışlasın.Allah çocuğunu sana bağışlasın. Ne diyeyim ki. Haklısınız ama görüşünüzü hakaret etmeden de paylaşabilirdiniz. İyi günler diliyorum.
Allah bağışlasın oğlunuzubenim ablamın değil kuzenimin çocuğu. abla diyo bana, teyze o yüzden tuhaf geldi
![]()
İyi geceler kızlar. 3 gündür yeğenim bizde kalıyo, 4 yaşında. 2 gecedir o kadar zorluk yaşattı ki uyurken çocuklardan soğudum o derece. Meğer çocuk büyütmek ne zormuş, annelik ne kutsalmış. Ah ah.
Her neyse bugün artık dayanamadım "uyu yoksa seni sakallı dede gelip götürür" tarzı yalanlar söyledim. "Hani hani sesi yok" diyince de görmez yerinden sesler çıkardım.
O korkuyla hemen yatıp saniyeler içinde uyudu ama yüzündeki o korkuyu görmeliydiniz. O uyudu ama ben artık sabahlıcam galiba çünkü içime dert oldu. Çok pişman oldum ağlayasım geliyo o suratını hatırladıkçaPaylaşmak istedim, bi daha asla yapmam kıyamam canım benim ya
![]()
Yaptığınız büyük yanlış 3 çocuk annesi olarak güzel bi hikaye okuyarak şarkı söyleyerek en fazla yarım saate uyurdu o çocukİyi geceler kızlar. 3 gündür yeğenim bizde kalıyo, 4 yaşında. 2 gecedir o kadar zorluk yaşattı ki uyurken çocuklardan soğudum o derece. Meğer çocuk büyütmek ne zormuş, annelik ne kutsalmış. Ah ah.
Her neyse bugün artık dayanamadım "uyu yoksa seni sakallı dede gelip götürür" tarzı yalanlar söyledim. "Hani hani sesi yok" diyince de görmez yerinden sesler çıkardım.
O korkuyla hemen yatıp saniyeler içinde uyudu ama yüzündeki o korkuyu görmeliydiniz. O uyudu ama ben artık sabahlıcam galiba çünkü içime dert oldu. Çok pişman oldum ağlayasım geliyo o suratını hatırladıkçaPaylaşmak istedim, bi daha asla yapmam kıyamam canım benim ya
![]()