- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Dimi yiyorsa yapmasınlar...beni güldürdün allahta seni güldürsün..Hacı bunlar olayı çok yanlış anlamışlar ya.
Allah o bebekleri durduk yere mi veriyo acaba. Sevişmesinler, hiçbir bebek de azaba gelmesin dünyaya madem. Yiyosa sevişmesinler yani.
Canım korkma bu kadar bi halam var bahçesinin dibi mezarlık biz korkudan dumar olurduk o ayagında topuklu terlikleri evin içinde şıkğıdı şık şarkı desen o biçim gece konseri verir ölülere bazen dalga bile geçiyordum ahada bunlar senin karga sesine dayanayıp ölmüşler diye bi gr korkmaz canlılarda daha iyi kız onlar laf sokuşturmaları yok hırsızlık yok daha ne isteyim diyorBilmm kadının bagrması yas tutmamalar.
Bizde 7sinde lokma dökülür onlarda yok mesela bilmm işte ynmda diye korkuyrm..
Ahahaha tövbe övbe..Güle güle yavrum Güle güle güle güle ooooo pamukta tıktık Güle güle ooo çelik
İcime su serptiniz kızlar saolun vallahi..Canım korkma bu kadar bi halam var bahçesinin dibi mezarlık biz korkudan dumar olurduk o ayagında topuklu terlikleri evin içinde şıkğıdı şık şarkı desen o biçim gece konseri verir ölülere bazen dalga bile geçiyordum ahada bunlar senin karga sesine dayanayıp ölmüşler diye bi gr korkmaz canlılarda daha iyi kız onlar laf sokuşturmaları yok hırsızlık yok daha ne isteyim diyor
Ahahaha tövbe övbe..
Kız az onceden avatarına bakıyorum fotona anlm veremedim..
cocuk pipisi mi? o
Yok vallahi bebegim yok.Siz de bebek var mı , ben de niye taktıysam buna bu kadar
Olmasını çok istediğin bir şeyi hayal et , güzel uyunuluyor öyle.
Bir de başka bir taktiğim var benim .
Yatak da mesela aklıma bir sürü şey getiriyorum sörf yapıyorum resmen , çaydanlık , karınca,kolanya,anahtar,poşet ,harita birbirinden çok alakasız şeyleri gözümün önüne getiriyorum .
Bir bakmışım uyumuşum.
Hayır yahu kızımın minik parmaklariAhahaha tövbe övbe..
cocuk pipisi mi? o
El mi? o vallahada korku,uykusuxluk birarada affet bni avatar sahibi.uykusuzluk başına fena vurmuş senin, bebeğin eli o ELİ
Ahahaha tövbe övbe..
cocuk pipisi mi? o
K.bkma cnm affet ..Hayır yahu kızımın minik parmaklari
Estağfurullah olur öyle şeylerEl mi? o vallahada korku,uykusuxluk birarada affet bni avatar sahibi.
Valla bende gülmeye başladım..bakıyorum bakıyorum diyorum icmden cocugunun pipisini niye oraya koymus megerse elmiş...k.bkmasn tekrardan..
sesli güldüm.
Ne kursu yahu güldük işte fena mi oldu gece geceValla bende gülmeye başladım..bakıyorum bakıyorum diyorum icmden cocugunun pipisini niye oraya koymus megerse elmiş...k.bkmasn tekrardan..
Kızımın pipisi sağolsunEl birliğiyle konu sahibesinin korkusunu gidermişsiniz kızlar helal olsun
Aynen saolsunlar..El birliğiyle konu sahibesinin korkusunu gidermişsiniz kızlar helal olsun
Bebek olsa korkun kalmazdı annelik alıyor o tür korkuları .Yok vallahi bebegim yok.
Kız nasıl yapıyorsun ,ben duvara bakıp kalıyorum..
artık gecmişimden herseyi hayal edyrm ama ytmyrm..
Allah bagışlasın canım..Kızımın pipisi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?