- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ahahahahah güldüm vallahi..He ya.
Bi de bu vasiyet ne güzel iş lan.
"öptüm say gömdüm bay" der gibi. Ya da tavlada taş kırıp kaçmak gibi felan.
Yorumu bırakıp kaçmak yani resmen.
Kimse de mantığını sorgulayamıyo, biri cenazeme katılan herkes paraşütle atlasın diye vasiyet bırakırsa ne yapıcaklar lan o koca koca teyzeler.
Pideleri helvaları götürmeye benzemez o iş.
Bize de üst komşumuz bi kere irmik helvası getirmişti. Dört yaşında falanım belki, bizimkiler normal helva yaparlarmış alışkanlıktan. Hiç yememişim o irmik versiyonundan.Höşmerim daha hiç yemedimtatlıyla pek aram yok ama helva diyince eriyorum ben Bir akraba yapıp getirmişti tepsiyle zamanında, ben aldım onu sakladım misafirlere vermesinler diye
Bize de üst komşumuz bi kere irmik helvası getirmişti. Dört yaşında falanım belki, bizimkiler normal helva yaparlarmış alışkanlıktan. Hiç yememişim o irmik versiyonundan.
Önce, amaaan helva mı deyip burun kıvırdım. Sonra tadına baktım, bakmamla içeri koşmam bir oldu annaneeee sen niye bundan yapmıyon yaaa demek için.
Arabistan soğuk mu yaButun duaları okudum artık korkudan karanlık tv de yan odada sogukta off vallahi bugun cıldırmassam iyidir...
Boswerin anlatmayayım..
Kız korkuyorum yataktan adım atamıyorum.
Canım eşim 15 yıldır arabistanda ona anlatmoşlar burası cöl burada toprak yokki...Arabistanda bende bir çok cenaze ye katıldım esiniz ziyadesiyle abartmis ölünün arkasından agliyorlar ama bizdeki gibi ağıt yakmiyorla r çünkü peygamber Efendimiz kendi zamanında ağıt yakmayi yasaklamis oluye eziyet olduğunu soylemistir bunun için genelde sessiz sessiz aglarlar gülmek falan tam uydurma esinizde eminim başkalarından duymuştur .. hiç gülenide görmedim doğrusu ..
onlarinda kabristanlari var ama etrafı çevrili ve girilmesi yasak dümdüz toprak
yani sizin olunuzun nereye görüldüğünü bilmiyorsunuz taş yok belirli bi işaret yok.
Yani azıcık..Arabistan soğuk mu ya
Aklıma gelmedi kızdün gece ben de sokakta sabaha karşı bir adamın bağırtısını duydum...ama birisi kafayı çekmiş herhalde diye düşündüm yattım. acep aynı yerde mi oturuyoruz merak ettim ama nerde oturduğumu da söyleyemem...
ek: şimdi okudum aynı yerde olmamız imkansız.konunun başına ekleseydiniz keşke. son sayfayı okumayınca....
Kaybediyorlar sonra belli bir yeri yok yani..Niye korktun ki kız ha toprağa gömmüşler ha kuma gömmüşler
Bunun çölle toprakla ilgisi yok. Araplarda mezar kültürü yoktur. Mezar put sayarlar .Mezar kavramı Türklerde vardır.7 si 40 ı 52 si gökbiliminden gelen sayılardır.Araplar bir ara kabeyi bile yıkmaya kalkışmıştı.Canım burdakilerin mezarlığı yokmuş gömüp bırakıyorlar çöl ya burası toprak yok işte bunun gibi daha anlattı.işte birisi oldügünde gülerlermiş akrabalar filan aklımı aldı bu seyler..vb.
İnşallah mismo,Askflozofu, conem benim bu gece rahat rahat uyursun artık bak korcak bişeycik yok.:)
Kesinlikle gelİnşallah mismo,
UYAYAMASSAM BURAYA TEKRAR GELECEGİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?