- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Braindamage,Konu sahibesi konu adını değiştirse yeridir, geyiğe döndü maşallah
Konu içeriği kayınca kapanıyor mu ki konu bilmiyordumBraindamage,
Aynen mune abla yatıyor,sanırsam konum kapatılmadı hala..
Bence korku bahane bizde, muhabbet etmeye yer arayan hir toplum gördüm şuanKimse uyumamiskorkudanmi
Vavv dammamda mı? biz cok gidyrz oralara..Bende dammamdaym iyi bir jinekolog lazım bildigin var mı diye soracaktım
EvetKonu içeriği kayınca kapanıyor mu ki konu bilmiyordum
Bu saatte can sıkıntısına çare yok napalım ki sabahın 5 inde doğru dedin iki laf etmek iyidir korkmakta iyi aslında can sıkıntısını geçirir de ben korkamadim dahaBence korku bahane bizde, muhabbet etmeye yer arayan hir toplum gördüm şuan
İyi ortam oldu ama kacırmaya gelmiyotuz...Bence korku bahane bizde, muhabbet etmeye yer arayan hir toplum gördüm şuan
İnşallah hic korkmasın canım hamilesin bide ..korkma hic...Bu saatte can sıkıntısına çare yok napalım ki sabahın 5 inde doğru dedin iki laf etmek iyidir korkmakta iyi aslında can sıkıntısını geçirir de ben korkamadim daha
Sor bir yerlere cnm esin sorsun cıkar..kadın dogumcuya git..Evet maalesef .. Akinti problemim var baktirmak istiyordum .. Napcm simdi ? İlla vardı bir kadın dogumcu da buradakilere güvenmek zor
Ben de korkmadım ya ses seda yok evde maşallah, sessizlikten korkcam birazdanBu saatte can sıkıntısına çare yok napalım ki sabahın 5 inde doğru dedin iki laf etmek iyidir korkmakta iyi aslında can sıkıntısını geçirir de ben korkamadim daha
Biri bir konu açsa da keyfimiz yerine gelse demişiz sankiİyi ortam oldu ama kacırmaya gelmiyotuz...
OYle yapcm artık teşekkürler .. Türkiye'nin neresinden Bu arada ?Sor bir yerlere cnm esin sorsun cıkar..kadın dogumcuya git..
Arkanda birisi var desem..eski bir sakaydı...Ben de korkmadım ya ses seda yok evde maşallah, sessizlikten korkcam birazdan
Biri bir konu açsa da keyfimiz yerine gelse demişiz sankiama konu başlığını gören korkup kaçar
Kız mune abla bizi cımbızlıycak..hataylıyım siz..OYle yapcm artık teşekkürler .. Türkiye'nin neresinden Bu arada ?
tahmin ettim bende öyle :) neresindenKız mune abla bizi cımbızlıycak..hataylıyım siz..
Yok ben sesten irkiliyorum, ses yoksa korku da yokArkanda birisi var desem..eski bir sakaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?