- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanma sürecinden çok korkuyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı tahmin ediyorum. Çocuğumu bana vermezse? Velayeti ben bile alsam ya kaçırırsa kızımı? Dava açınca hemen evi boşaltabiliyor muyum? bu süreçten geçenler yardımcı olabilir mi lütfen
Öyle mi... Amin inşallahŞu an aynı durumları paylaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun demeye geldim..
eşinizde bu potansiyeli görüyor musun kızınızı kaçırma gibi.boşanma sürecinden çok korkuyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı tahmin ediyorum. Çocuğumu bana vermezse? Velayeti ben bile alsam ya kaçırırsa kızımı? Dava açınca hemen evi boşaltabiliyor muyum? bu süreçten geçenler yardımcı olabilir mi lütfen
Evet görüyorum maalesef. Keşke hiç umrunda olmasaydı kızım. Usulca bana biraksaydi.eşinizde bu potansiyeli görüyor musun kızınızı kaçırma gibi.
önceki konunuza göz gezdirdim. Henüz kızınız çok ufak mahkeme zaten anneye verecektir velayeti. ama eşinizden bu kadar korkmayın ve sinmeyin bence sizin pasif oluşunuzu kullanmasın. Adam seni sevmiyorum bile demiş. Aslanlar gibi alın kızınızı gidin ailenize. Sevmiyor musun kardeşim hadi eyvallah. O evde durarak kendinizi aşalıyorsunuz bence. gitmem derseniz koyun kapının önüne. Korkmayın şu erkeklerden. Bir kadın olarak hemde anne olarak herşeyi başarabilirsiniz. Kendiniz ve evladınız için.. Kolaylıklar diliyorum bu zorlu süreçte.Evet görüyorum maalesef. Keşke hiç umrunda olmasaydı kızım. Usulca bana biraksaydi.
Dur bakalim kuzum toparlan ,siddet gordun mu ?baba cocuga bakabilecek sartlarfa ve kapasitede mi?mental sagligi yerinde mi?cocugu kacirma olasiligi oldugunu mahkemeye soyle senin cocugunu senden nereye kaciracak?tesebbus ederse uzaklastirma alabilecegini soyle ona sacmalamasin insan gibi bosansin ,korkma demekle olmaz ama en guclu durman gereken surec bupuf diye yok olsam keşke ..
Tabi sizin eşiniz nasıl bilmem ama boşanma zamanı çoğu erkek sadece kadını üzmek, korkutmak, nasıl çirkef olduklarını belirtmek için çocukla, çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor. Etrafımda öyleleri çok oldu ki sonra çocuğu görmeye bile gelmediler. Hatta biri boşanma sonrası bir kere bile ne gördü ne sordu. Yani genel olarak mide bulandırmaktan öteye geçmeyen tehdit. Çocuğa mı bakacaklar ki kaçırıyorlar sanki. Üstüne atsanız bir haftaya kalmaz getirir belki de. Ama dediğim gibi her kes böyle olmaya bilir ve bazı sorunlar yoksa zaten çocuk anneye verilirboşanma sürecinden çok korkuyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıcı tahmin ediyorum. Çocuğumu bana vermezse? Velayeti ben bile alsam ya kaçırırsa kızımı? Dava açınca hemen evi boşaltabiliyor muyum? bu süreçten geçenler yardımcı olabilir mi lütfen
Gidersem suçmuş. Dava açınca da psikolojik eziyet yapacak bana. Bu evden bir an önce gitmek istiyorum. Dava açınca gitsem kızımı rahat bırakır mı işte...önceki konunuza göz gezdirdim. Henüz kızınız çok ufak mahkeme zaten anneye verecektir velayeti. ama eşinizden bu kadar korkmayın ve sinmeyin bence sizin pasif oluşunuzu kullanmasın. Adam seni sevmiyorum bile demiş. Aslanlar gibi alın kızınızı gidin ailenize. Sevmiyor musun kardeşim hadi eyvallah. O evde durarak kendinizi aşalıyorsunuz bence. gitmem derseniz koyun kapının önüne. Korkmayın şu erkeklerden. Bir kadın olarak hemde anne olarak herşeyi başarabilirsiniz. Kendiniz ve evladınız için.. Kolaylıklar diliyorum bu zorlu süreçte.
Psikolojik şiddet evet. Çalışacak zaten kim bakacak ona kimse. Annede kalması en doğrusu mantıklı düşünebilse. Güçlü olamıyorum stresten hasta oldum..Dur bakalim kuzum toparlan ,siddet gordun mu ?baba cocuga bakabilecek sartlarfa ve kapasitede mi?mental sagligi yerinde mi?cocugu kacirma olasiligi oldugunu mahkemeye soyle senin cocugunu senden nereye kaciracak?tesebbus ederse uzaklastirma alabilecegini soyle ona sacmalamasin insan gibi bosansin ,korkma demekle olmaz ama en guclu durman gereken surec bu
Evet daha bu sabah kavga ettik üstüme yürüdü sandalye kaldırdı fırlatacak gibi yaptı. Konu çocuktu. İnşallah arayıp sormasın nolur Allah'ım.Tabi sizin eşiniz nasıl bilmem ama boşanma zamanı çoğu erkek sadece kadını üzmek, korkutmak, nasıl çirkef olduklarını belirtmek için çocukla, çocuğu kaçırmakla tehdit ediyor. Etrafımda öyleleri çok oldu ki sonra çocuğu görmeye bile gelmediler. Hatta biri boşanma sonrası bir kere bile ne gördü ne sordu. Yani genel olarak mide bulandırmaktan öteye geçmeyen tehdit. Çocuğa mı bakacaklar ki kaçırıyorlar sanki. Üstüne atsanız bir haftaya kalmaz getirir belki de. Ama dediğim gibi her kes böyle olmaya bilir ve bazı sorunlar yoksa zaten çocuk anneye verilir
bende aynı sürecten geçiyorum ve evden ayrıldım. bu evi bırakmak suçmuş konusunu Bi avukatla görüştünüz mu bizim olaylarımiz farklı sanırım ne yaşadığınızı tam bilmiyorum ama ben ayrıldığımda avukatın bana dediği tek şey Bi kadın durup dururken evini yuvasını bırakmaz demişti. yaşanılan olaylar deliler vs etkili oluyo mu bilmiyorum ama gorusmediyseniz Bi avukata sorun bence. Allah yardımcımz olsun hepimize bu süreçte çok zor ama üstesinden de geliriz allahin izniyleGidersem suçmuş. Dava açınca da psikolojik eziyet yapacak bana. Bu evden bir an önce gitmek istiyorum. Dava açınca gitsem kızımı rahat bırakır mı işte...
Manevi yönden hiç güçlü hissetmiyorum kendimi. Çok teşekkür ederim.
Aile birliğini sarsıcı hareketmis evden ayrılmak diye duydum. Avukatın söylediği çok doğru. Benim de avukat bulmam lazım. Ben ayrı eve çıksam bile çocuğumu alır bide evde şu anda işe de gitmiyor. Bekar olacam ya, ona göre pislik yapacam ben o durumda bilmem anlatabildim mi.bende aynı sürecten geçiyorum ve evden ayrıldım. bu evi bırakmak suçmuş konusunu Bi avukatla görüştünüz mu bizim olaylarımiz farklı sanırım ne yaşadığınızı tam bilmiyorum ama ben ayrıldığımda avukatın bana dediği tek şey Bi kadın durup dururken evini yuvasını bırakmaz demişti. yaşanılan olaylar deliler vs etkili oluyo mu bilmiyorum ama gorusmediyseniz Bi avukata sorun bence. Allah yardımcımz olsun hepimize bu süreçte çok zor ama üstesinden de geliriz allahin izniyle![]()
Öyle mi... Amin inşallah
Çocuğunuz 1 yaşında galiba. Eşinizin çocuğunuzla ilgili sıkıntı çıkarma potansiyeli var mı? Davayı siz mi açacaksınız?
Allah yardımcınız olsun inşallah çocuğunuzla sınamasın..Bugün çok defa tartıştık tehditler ediyor ama kızıyla alakalı hiç bişey demedi evet ben açacağım
eğer onun ne dediğine yada etrafa bakacaksanz bu yola hiç girmeyin daha iyi. çünkü ne yaparsanız yapın her şekilde siz suçlu çıkacaksınız buna etrafınızda olan kadınlar dahil sizi suçlu görecek. bazı şeylere gözleri de kulakları da kapamak lazım. kızınıza gelince şu anda biraz da olayların sıcaklığı etki etmiş olabilir avukatla ayrıntılı şekilde kendi yaptıklarınız dahil konuşursanız sizi daha iyi şekilde yönlendirir bence. tehditleri de Bi şekilde ispatlamaya çalışın her konuda delil elde etmeye çalışn bu süreçte. bizim bilmediğimiz o kadar nokta varki delil yada evliliği sarsıcı sayılan biraz araştırınca yada avukatla görüşünce benimde şaşırdığım çok nokta oldu. inşallah kızınızla Sinanmazsiniz. benim şansım o sanırım arayıp. sormuyo bile evden ayrıldığımdan beriAile birliğini sarsıcı hareketmis evden ayrılmak diye duydum. Avukatın söylediği çok doğru. Benim de avukat bulmam lazım. Ben ayrı eve çıksam bile çocuğumu alır bide evde şu anda işe de gitmiyor. Bekar olacam ya, ona göre pislik yapacam ben o durumda bilmem anlatabildim mi.
Amin inşallah hepimizin.
Dediğine bakmıyorum ki. Bu iğrenç düşünceyle kızımı rahat bırakmayacak diyorum. Haklısınız avukat şart. İnşallah amin. Oh ne güzel çok şanslısınız uzak olsun daha iyi. Siz de çok mutlu olursunuz inşallaheğer onun ne dediğine yada etrafa bakacaksanz bu yola hiç girmeyin daha iyi. çünkü ne yaparsanız yapın her şekilde siz suçlu çıkacaksınız buna etrafınızda olan kadınlar dahil sizi suçlu görecek. bazı şeylere gözleri de kulakları da kapamak lazım. kızınıza gelince şu anda biraz da olayların sıcaklığı etki etmiş olabilir avukatla ayrıntılı şekilde kendi yaptıklarınız dahil konuşursanız sizi daha iyi şekilde yönlendirir bence. tehditleri de Bi şekilde ispatlamaya çalışın her konuda delil elde etmeye çalışn bu süreçte. bizim bilmediğimiz o kadar nokta varki delil yada evliliği sarsıcı sayılan biraz araştırınca yada avukatla görüşünce benimde şaşırdığım çok nokta oldu. inşallah kızınızla Sinanmazsiniz. benim şansım o sanırım arayıp. sormuyo bile evden ayrıldığımdan beri![]()
Allah yardımcınız olsun inşallah çocuğunuzla sınamasın..