korkuyorum

Amin canım

Evet belki deli cesaretiydi ama ne bileyim konu evlat olunca durum değişiyor. Belki ölecektim diğer yavrum anasız kalacaktı ama Allah a sığındım ve de doktorun birisi de beni daha da cesaretlendirdi. Zor bir karardı ama değdi rabbime bin şükür. Evliliğime pişmanım ama iyi ki evlatlarım var, yine olsa yine yaparım onları.

Bir de o sıra da Tolstoy'un İnsan ne ile yaşar diye bir kitabını okuyordum. orda ki bir cümle kafamda döndü durdu. '' Bir bebek annesiz babasız yaşar ama Allah sız yaşayamaz'' sözünü asla unutmam

Aman allahım için tuhaf oldu ağlamamak için zor tutuyorum dolmuştayim hareketlerini hissettiğin bir zamanda aldirdin kocaman bebek allahım çok kötü oldum yavrularımizi sağlıkla ver Rabbim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canım nişanlın seni terkedek belli...Sende elin böğründe kalacaksın...Umarım öldürdüğün canın da biyerlerde vicadanını yaparsın bu arada

Yuhhhhhh, 5 aylik bebegi nasil aldirdiniz? Akil sagliginiz yerindemi?
Canilik buuuu!!!!!
Israillilerden ne farkiniz kaldi?

Son düzenleme:
neden korunmadiniz?

arkadasinda durmayacaktin neden böyle bir halt yiyorsun..

bu nasil bir sapiklik.. gecmisimden ve yasadiklarimdan dolayi bende süttden cikmis ak kasik degilm, cok acimasiz seyler yaptim ama böyle bir seyi ben bile yapamazdim..

bazilari canim kanim diye sahiplenirken, bazilarida böyle öldürebiliyor iste..

Kesinlikle haklisiniz..Ama 5 ayliga gore biraz daha, sadece bir tik daha kabullenilebilir geldi..5 aylik artik kipirdiyor cana gelmis o yavru..Yoksa elbette farketmez..

Kesinlikle haklisiniz..Ama 5 ayliga gore biraz daha, sadece bir tik daha kabullenilebilir geldi..5 aylik artik kipirdiyor cana gelmis o yavru..Yoksa elbette farketmez..

Kalp bes haftalikken atar. Canlilik belirtisi kipirdamak degil ki.. 3 haftalikken bas ve govde belli 7 haftada agiz olusmaya baslar. 10 haftalikken kollar bacaklar var....

niye kurtajla falan vucudunuzu deforme etiniz ki? dogunca olduruverirdiniz, annenize verirdiniz o bogardi elleriyle torununu. masrafsiz mis!

O bebek için içim yandi şuanda.Gozyaslarima engel olamiyorum(( siz nasil bir insansiniz ya siz de nasil bir vicdan var?Birde nisanlim diye konu aciyorsunuz.Evladina kiyan bir adamdan ne bekliyosun??Yazık o bebeğe nefes alıyordu ya elleri kolları oynuyordu,seni duyabiliyordu.Bunun adı çaresizlik falan değil canilik.Allhim o kadar evlat hasretiyle yananlar varken...Sana diyecek kelime bile bulamiyorum!!!!

3 aya kadar kan pihtisi ise bu pihtinin nasıl kalbi atıyor?
Benim bebegim 10 haftalikken kalp atisi vardi..
3 aylik bebek 12 haftalik oluyor bu haftada bile obazi organlari gelismis oluyor

3 aya kadar kan pihtisi ise bu pihtinin nasıl kalbi atıyor?
Benim bebegim 10 haftalikken kalp atisi vardi..
3 aylik bebek 12 haftalik oluyor bu haftada bile obazi organlari gelismis oluyor

10 hafta zaten 2.5 aya denk geliyor. Ben 3 ay derken yuvarlama dedim. Ultrasonda bu görülür. Azami süresi 10 haftadır. 10 haftadan önce alınmasında sakınca yok

hem korunmayın,hamile kalın, 5 ay bekleyin,sonra o cana kıyıp aldırın,kusura bakmayın ama seviyo mu,ne yapcam düşüncelerini bırakıp öteki tarafı düşünün sonuçta resmen bi cana kıyılmış!!!

Benim için 1 ya da 5 önemi yok sonuçta bir can.... Önlem al kardeşim önlemmmmm.... Dağda yaşamıyoruz dimi ... Çocuğu olamayan biri olarak ben bu işe çok karşıyım . Bilmiyorum çocuğunuz var mı ama? Yerimde olsanız çok ta bu konuda esnek olmazdınız gibime geliyor... Bu benim düşüncem...

Dikkatli okursaniz ben de aynisini yazmisim. Bs aylik olmadan aldirsin demis herkes. Kurtaj cinayettir. Bir aylikken kurtaj da bebek katilligidir. Emrbriyoloji dersi aldim. Dr um.cenin hicbir zaman bir kan pihtisi degildir. Gozle gorulemecek kadar kucukken bile o bir INSANdir. Yasal sure olan on haftada da cinayettir. Bunn yasal ol.adsi dogru veya normal olmasi anlamina gelmez.

dogururken daha cok deforme olmuyor mu?

haklisin sinirle onu dusunmedim.
bebegi parcalayarak aliyorlar sonucta.

bir de 23 haftalik dogmus bebek resmi ekleyeyim. not bu mucize bebek saglikli bir sekilde hayatini ikame ettiriyor.

kimse kusura bakmasin ama korunmayi bilmiyorlarsa sevismeyi hic bilmesinler !!

Son düzenleme:

10 hafta zaten 2.5 aya denk geliyor. Ben 3 ay derken yuvarlama dedim. Ultrasonda bu görülür. Azami süresi 10 haftadır. 10 haftadan önce alınmasında sakınca yok

**resimleri hassasiyeti olanlari etkilememek adina sildim***

9 haftalik bir bebegin ayagi ve eli. alinmasinda sakinca yok dediginiz bir insan almasaniz 5 aylik da olur 5 yasinda da. aldiginiz sey yasam hakkidir.

bu kan pihtisinin eli ve ayagi var!

Son düzenleme:
offf.. cok kötü oldum yaa..

insallah bu konu gercek degildir..

hem aklim almiyor.. nasil 5aylik kocaman cocugu parcalarayak alabilirler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…