- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi Nesesanane
-
Çok büyük bi sınavdan alnınızın akı ile çıkmışsınız.
Cesaretiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum.
Hikayenizi burda paylaşmanız eminim birçok arkadaşımıza olumlu örnek olmuştur.
Allah yavrularınızı size bağışlansın ve evliliğiniz için hakkınızda neyse hayırlısı o olsun.:26:
Kesinlikle haklisiniz..Ama 5 ayliga gore biraz daha, sadece bir tik daha kabullenilebilir geldi..5 aylik artik kipirdiyor cana gelmis o yavru..Yoksa elbette farketmez..1-2 aylıkken de bebek. 5 aylıkken alınmasına cinayet gözüyle bakılıyor da bir aylıkken neden cinayet olduğu düşünülmüyor. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. neden böyle düşünüyorsunuz?
Kesinlikle haklisiniz..Ama 5 ayliga gore biraz daha, sadece bir tik daha kabullenilebilir geldi..5 aylik artik kipirdiyor cana gelmis o yavru..Yoksa elbette farketmez..
3 aya kadar bebek sadece kan pıhtısı oluyor. Yanı canı ruhu yok. Fakat 3 aydan sonra alınması düpedüz cinayettir. Bunun islamla alakası yok bilimsel olarak bu boyledır.
Eger korundugun halde olsaydı o cocuk ve 3 aydan once alınsaydı bişey demezdim normal kimse seni bu konuda zorlayamaz. Ama 5 aylıga kadar farketmedınızmı hiç. Nişanlın belliki atlatıyor seni soyleyeyim.
3 aya kadar kan pihtisi ise bu pihtinin nasıl kalbi atıyor?
Benim bebegim 10 haftalikken kalp atisi vardi..
3 aylik bebek 12 haftalik oluyor bu haftada bile obazi organlari gelismis oluyor
1-2 aylıkken de bebek. 5 aylıkken alınmasına cinayet gözüyle bakılıyor da bir aylıkken neden cinayet olduğu düşünülmüyor. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. neden böyle düşünüyorsunuz?
niye kurtajla falan vucudunuzu deforme etiniz ki? dogunca olduruverirdiniz, annenize verirdiniz o bogardi elleriyle torununu. masrafsiz mis!
Benim için 1 ya da 5 önemi yok sonuçta bir can.... Önlem al kardeşim önlemmmmm.... Dağda yaşamıyoruz dimi ... Çocuğu olamayan biri olarak ben bu işe çok karşıyım . Bilmiyorum çocuğunuz var mı ama? Yerimde olsanız çok ta bu konuda esnek olmazdınız gibime geliyor... Bu benim düşüncem...
dogururken daha cok deforme olmuyor mu?
Dikkatli okursaniz ben de aynisini yazmisim. Bs aylik olmadan aldirsin demis herkes. Kurtaj cinayettir. Bir aylikken kurtaj da bebek katilligidir. Emrbriyoloji dersi aldim. Dr um.cenin hicbir zaman bir kan pihtisi degildir. Gozle gorulemecek kadar kucukken bile o bir INSANdir. Yasal sure olan on haftada da cinayettir. Bunn yasal ol.adsi dogru veya normal olmasi anlamina gelmez.[/
Siz sanırım benimle birlikte birinin yaZdıklarını alıntılanıdız. Benim ilk yazdığım nişanlınızın tutumundan çok bebeğe üzüldüm diye bir yazı . Aylık oluşundan falan bahsetmedim
10 hafta zaten 2.5 aya denk geliyor. Ben 3 ay derken yuvarlama dedim. Ultrasonda bu görülür. Azami süresi 10 haftadır. 10 haftadan önce alınmasında sakınca yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?