• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum :(

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.223
Puanlar
133
Kızlar merhaba. Ben bu ay çok hamile kalmak istiyorum çok da çabalıyorum zaten kolay hamile kalan biriyim bu aydan ümitliyim. Ama çok korkuyorum. O mide bulantıları, doğum olacağı esnada çekilen acılar hepsi gözümde o kadar çok büyüyor ki korkudan en çok istediğim şey olan Bebek'ten vazgeçecek duruma geliyorum. Gece gündüz bu ay tutarsa Nasıl doğururum nerde doğururum sezaryen olmazsa hayatta yapamam tarzı şeyler düşünüyorum. Olmadan korku sardı. Hamileliğin ilk haftalarını ve doğumu Nasıl geçirdiniz biraz bilgi verir misiniz?

Korkma canim Allah sabrını veriyor zaman su gibi geciyor bi bakiyosun dogum zamani gelmis dogumda oyle korkulacak bisey degil oyle olsa insan ikiyi ucu istermi ;) biz kadinlar gucluyuz canim bak ucuncu cocugum olacak 2 haftam kaldi ucuncu sezeryana girecegim yeterki saglik olsun bizde evlatlarimizda saglikli olsun gerisi kolay gecmeyen acı yok ilk zamanlarin zorlugu bulanti oda yata kalka gecip gidiyor belki hic yasamazsin bile bulanti kafani bunlara takma sen istiyorsan rabbim nasib etsin insallah

Korkma canim Allah sabrını veriyor zaman su gibi geciyor bi bakiyosun dogum zamani gelmis dogumda oyle korkulacak bisey degil oyle olsa insan ikiyi ucu istermi :KK66: biz kadinlar gucluyuz canim bak ucuncu cocugum olacak 2 haftam kaldi ucuncu sezeryana girecegim yeterki saglik olsun bizde evlatlarimizda saglikli olsun gerisi kolay gecmeyen acı yok ilk zamanlarin zorlugu bulanti oda yata kalka gecip gidiyor belki hic yasamazsin bile bulanti kafani bunlara takma sen istiyorsan rabbim nasib etsin insallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi hiç yaşamam çok korkuyorum yoksa. Sezeryan çok acıtıyor mu neler hissediyorsun olurken acıyor mu ya da olduktan sonra neler oluyor?

Heyecan cok fazla oluyor girdiginde zaten bianlik bisey uyuyorsun ve uyaniyorsun bizim hissettigimiz bu sonrasi odana geliyorsun devamli agri kesici ignen yapiliyor kolunda serumun oluyor ölup bitecek kadar bir acın olmuyor ben oyleydim bebegini gorunce tamam bitti ne aci ne dert hicbisey kalmiyor bana sorarsan canim bunlar en kolay seyler en zoru o cocugu yetistirmek inan bana

Heyecan cok fazla oluyor girdiginde zaten bianlik bisey uyuyorsun ve uyaniyorsun bizim hissettigimiz bu sonrasi odana geliyorsun devamli agri kesici ignen yapiliyor kolunda serumun oluyor ölup bitecek kadar bir acın olmuyor ben oyleydim bebegini gorunce tamam bitti ne aci ne dert hicbisey kalmiyor bana sorarsan canim bunlar en kolay seyler en zoru o cocugu yetistirmek inan bana
Sanırım haklısın Allah herkese yardımcı olsun dilerim benimki de dediğin gibi kolay geçer anlatması kolay da yaşamadı Nasıl bilmiyorum. Ama dediğin gibi kucağına alınca geçer sanırım şu an bilmediğim için söylediklerine güveniyorum ve inanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun onu veren Allah doğumu da yaptırır bir şekilde sanırım çok düşünmemek en iyisi yoksa korkudan hayatta Bebek sahibi olamıcam.

Hiç korkma o zor gibi görünen anlar o kadar güzel oluyor ki hatırladığın en mutlu en güzel anlar oluveriyor. Hem midenin bulanacagi ne malum belki çok güzel sakin bir gebelik gecireceksin ayrıca ne olursa olsun içinde sana ait bir parça gelişmek için çabalıyor her türlüsü çok güzel şahsen

Hiç korkma o zor gibi görünen anlar o kadar güzel oluyor ki hatırladığın en mutlu en güzel anlar oluveriyor. Hem midenin bulanacagi ne malum belki çok güzel sakin bir gebelik gecireceksin ayrıca ne olursa olsun içinde sana ait bir parça gelişmek için çabalıyor her türlüsü çok güzel şahsen
Bunları düşünerek geçiricem gebeliğimi umarım gerçekten işe yarar ve bende rahat bir hamilelik geçiririm. 39 kiloyum Doktorum sorun olmaz niceleri doğum yapıyor dedi ama ben yine de korkuyorum. Ailemde kilo sorunu genetik Allah'a şükür bir hastalık sahibi değiliz sadece zayıfız. Umarım iyi geçer bu Zaman'lar yoksa gerçekten ağrı çekmeye dayanamıyorum ama Bebek de istiyorum. Gerçi hiç bir güzellik kolay elde edilmiyor :110::110::110:

Bunları düşünerek geçiricem gebeliğimi umarım gerçekten işe yarar ve bende rahat bir hamilelik geçiririm. 39 kiloyum Doktorum sorun olmaz niceleri doğum yapıyor dedi ama ben yine de korkuyorum. Ailemde kilo sorunu genetik Allah'a şükür bir hastalık sahibi değiliz sadece zayıfız. Umarım iyi geçer bu Zaman'lar yoksa gerçekten ağrı çekmeye dayanamıyorum ama Bebek de istiyorum. Gerçi hiç bir güzellik kolay elde edilmiyor :110::110::110:

Sağlık problemin yoksa bişey olmaz cnm. O zaman çektiğin en ağır sıkıntılar bile tatlı hele tekmelemeyede başlasın çok güzel. Sen tedirgin olup yorma kendini hiç belli olmaz bebisin yaptığı hersey güzel :anne:

Sağlık problemin yoksa bişey olmaz cnm. O zaman çektiğin en ağır sıkıntılar bile tatlı hele tekmelemeyede başlasın çok güzel. Sen tedirgin olup yorma kendini hiç belli olmaz bebisin yaptığı hersey güzel :anne:
Sağol canımm içimi rahatlattın dilerim güzel bir gebelik geçiririm ve çok sancılı doğum olmaz.

Sağol canımm içimi rahatlattın dilerim güzel bir gebelik geçiririm ve çok sancılı doğum olmaz.

Artık sancı diye bişey kalmadı ya eskidenmis onlar rahat ol sen Rabbim sağlıklı rahat gebelik ve herseyden once hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tatlım

benim yengem de 38 kiloydu ve iki cocugu var hamileligide dogumuda o kadar kolaydiki hatta ikincisinde rvde sancilanmis hadi hastaneye gidelim demisler arabaya binmisler o eanada acilmasi olmus hastaneye girer girmez dogurmus doktor demiski 2 dk gec kalsaydiniz arabada dogururmussun demis dayimi ikna etse 3. yi dogurmak istiyor hic korkma allah yardim ediyor inan

benim yengem de 38 kiloydu ve iki cocugu var hamileligide dogumuda o kadar kolaydiki hatta ikincisinde rvde sancilanmis hadi hastaneye gidelim demisler arabaya binmisler o eanada acilmasi olmus hastaneye girer girmez dogurmus doktor demiski 2 dk gec kalsaydiniz arabada dogururmussun demis dayimi ikna etse 3. yi dogurmak istiyor hic korkma allah yardim ediyor inan
Gerçekten bu kiloda Bebek sahibi olanlar var demek ki içim rahatladı şu an çok teşekkür ederim canımm inşallah benim de kolay olur ben ağrı eşeği düşük bir insanım grip olsam ölcem sanıyorum ama Bebek sahibi de olmak istiyorum. Bi de mide bulantıları çok oluyormus herkes çok kilo veriyormuş bende de olursa bu kilonun da altına düşersem toparlanamam diye korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Gerçekten bu kiloda Bebek sahibi olanlar var demek ki içim rahatladı şu an çok teşekkür ederim canımm inşallah benim de kolay olur ben ağrı eşeği düşük bir insanım grip olsam ölcem sanıyorum ama Bebek sahibi de olmak istiyorum. Bi de mide bulantıları çok oluyormus herkes çok kilo veriyormuş bende de olursa bu kilonun da altına düşersem toparlanamam diye korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

hic korkma hatta yengem dogumlardan sonra 50 kilo da kaldi hem mide bulqntisi zayiflatiyo diyolar ama bende cok samimi arkadasimda cok bulanti yasadik 18. haftaya kadar kilo almadik ben suan 2 kilo aldim ama hic korkma sut yogurt ayran ceviz meyve bunlari ye bebek kilo alsin sen zaten son aylarda istemesen bile alcaksin kilo canim stres yapma bebekler cok etkilenirmis

hic korkma hatta yengem dogumlardan sonra 50 kilo da kaldi hem mide bulqntisi zayiflatiyo diyolar ama bende cok samimi arkadasimda cok bulanti yasadik 18. haftaya kadar kilo almadik ben suan 2 kilo aldim ama hic korkma sut yogurt ayran ceviz meyve bunlari ye bebek kilo alsin sen zaten son aylarda istemesen bile alcaksin kilo canim stres yapma bebekler cok etkilenirmis
Allah razı olsun canımm içimi o kadar rahatlattın ki umarım dediğin gibi olur. Ben istanbuldayım evlendim Ankara'dan buraya geldim. Burda kimsem yok eşim işe gidiyor ben bütün gün evdeyim bunlaro düşünmekten artık kafayı yeme boyutuna geçtim o kadar korkuyorum ki bu zayıflıkla bir de kilo verirsem beni hastaneye yatırırlar oramı buramı delerler diye. Çok korkunç gerçekten.

Allah razı olsun canımm içimi o kadar rahatlattın ki umarım dediğin gibi olur. Ben istanbuldayım evlendim Ankara'dan buraya geldim. Burda kimsem yok eşim işe gidiyor ben bütün gün evdeyim bunlaro düşünmekten artık kafayı yeme boyutuna geçtim o kadar korkuyorum ki bu zayıflıkla bir de kilo verirsem beni hastaneye yatırırlar oramı buramı delerler diye. Çok korkunç gerçekten.

kendi kendinin doktoru olmalisin canim bende ayni senin gibi herseyden bi mana cikariyodum kesin soyle olcak kesin boyke olcak diye ilk 3 ayim zehir olmustu hergun agliyodum ama bosunaymis suan herseyi oluruna biraktim sonucta allaha inaniyoruz degilmi allah bize kaldiramayacagimiz yuk vermez korkma

kendi kendinin doktoru olmalisin canim bende ayni senin gibi herseyden bi mana cikariyodum kesin soyle olcak kesin boyke olcak diye ilk 3 ayim zehir olmustu hergun agliyodum ama bosunaymis suan herseyi oluruna biraktim sonucta allaha inaniyoruz degilmi allah bize kaldiramayacagimiz yuk vermez korkma
Umarım dediğin gibi olur bende takmamayı öğrenirim canım şu an içim o kadar huzursuz ki korkudan ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim çok destek oluyor sağolsun

Umarım dediğin gibi olur bende takmamayı öğrenirim canım şu an içim o kadar huzursuz ki korkudan ne yapacağımı şaşırdım allahtan eşim çok destek oluyor sağolsun
Bn 48 kiloda hamile kaldm doguma 56 kilo gittm bn hep normal doguma hazrladm kendimi hic endise etmemeye calstm son hafta sancim cok oldu doguruyorm zannettm ertesi gun dr a gittm ama bizmki hic dogum kanalina ilerlememsti sezaryan olcaktm tir tir titriyodm sedyede psikolojik olarak tutamiyodm kendimi hatta tansiyonum bile dusmustu eyvah dedm snra igne yaptilar hic bise hatrlamyrm uyandigmda cok sancim vardi ister istemez canin aciyo yani ben bi sure gozumu acıp ayilamadm valla konusuyodm goz kapaklarimi kaldiramiyodm oglumun sesini duyup bakamamak cok zordu bide esim gogusume tutturup emiziriyolardi oglumu bense yan yatirin diye yalvariyodm o zmn rahat edecekms gibi geliyo insana gozlerimi actigmda oglum mavis mavis bakiyodu bana o kdr cok aglamstmki onu gordgn zaman butun acini unutacaksn emin ol annelik o kdr guzel bi duyguki ve her guzel sey kolay olmuyo ama o evlat yok mu herseye bedel Allah evladini sag saglim almani nasip etsin ve hic korkma Rabbim yardmci olur kullarina melekler korusun bebisinii :)

Sezaryanda tek sıkıntı yatıp kalkmak zor oluyodu dönmek fln ama Allah razi olsn esimden bni yatirp kaldiriyodu coraplarimi ayakkabimi fln o giydirirdi hep

Hamileliğin son zamanlarında normal doğum yapacak arkadaşım '3. Yü de yapacağım' demişti:)) ikinci çocuğunu doğurdu 2 hafta sonra. Korkusuzluğuna, cesaretine hayran olmuştum. Onun izinden gidiyorum ben de:)) Gebe olan kadının hormonları her türlü zorluğun üstesinden gelecek gücü veriyor ona. Vücudumuz ve duygularımız ona göre şekilleniyor.

Back
X