Korkuyorum🙄

Doğdu mu doğdu mu? :)
Ayyy bugün 3. gün.
Konuya baktıkça şişiyorum.
3 koca gün geçti sen hala doğurmadın

Doğmadı ama ama galiba doğacak çok tatsız bir ağrım var . Sürekli gelip gidiyor sabahtan beri . Daha öyle çok şiddetli değil ama adet ağrısından biraz daha fazlalaştı . Keyfim yok :/ bide bacağıma vuruyor ağrı manyak gibi

Hayırlısı ile inşallah canım haber ver bize de sağlıkla gelsin inşallah bebiş

Kuzummm kıyamam sana ben
Zaman daralıyor demek ki git gide.
Diğerleri fragmandı film daha yeni başlıyor :)
Sağlıkla kavuş inşallah kuzuna.

iki gundur dogurdum dogurucam diyosun sende kiz berlin ahah!
hadi insallah bikac saat sonra kucaginda olur saglikli nurtopu gibi evladin!
Kuzummm kıyamam sana ben
Zaman daralıyor demek ki git gide.
Diğerleri fragmandı film daha yeni başlıyor :)
Sağlıkla kavuş inşallah kuzuna.
Günaydın tatlım nasılsınız anne kız☺❤

yaaaa .. kocamda bana inanmıyor . Evde garip garip yalnız doğuracağım . Ama valla geliyor gidiyor ben napayım

yaaaa .. kocamda bana inanmıyor . Evde garip garip yalnız doğuracağım . Ama valla geliyor gidiyor ben napayım

Ayy çok heyecanlı konuymuş. İyi ki bugün gördüm gördüm yaklaşmış ben de iki normal doğum yaptım ama şu süreci bi yaşayamadım. Suni sancı ile başlatıp 2 saatte doğurdum ikisini de. Şu an 6 haftalık gebeyim. Böyle normal seyrinde bir doğum istiyorum. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Sana da cook kolay bir doğum diliyorum. Öyle mucizevi bir şey ki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Sakince beklemen çok güzel. Abdest al. Kendin okuyamasan da İnternet'e aç yasin süresini Meryem süresini dinle. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

Konuya az önce denk geldim, tüm yorumları okudum
Sanırım bebik geliyor şimdiii, Allah kolaylık versiiin :) Sağlıkla, huzurla yaşayın

Sancıları sıklaştı ya da doğum başladı buraya bakmadığına göre.
Hep beraber dua edelim sağsalim kolayca kavuşsunlar ikisi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…