Korkuyorum🙄

Canım anladıgım kadarıyla sancıyı evde cekmek istiyorsun ama herkesin sancısı olmuyor ki.. Bizim gelinin doguma yarım saat kala sancısı oluyor ve dogum baslıyor. Diğer türlü nst de sancı cıkıyordu sadece.
Nst ye kac günde bir gidiyosun
Hastane mi boyle istiyor senden
Sanırım yurt dısındaydın o yuzden de farklı prosedur uygulanıyor
Allah bir avazda kurtarsın cnm duamdasın

Gülüm burda eve yolluyorlar , gitsem de bir işe yaramayacak bana da fenalık geldi eşim de inanmıyor , sen doğurmazsın daha 1 hafta diyor :)

Sağol canım benim . Yattım yatağa , cin gibi gözlerim uykum da yok
Sakin benim düştüğüm hataya düşme canım. Bende hamileyken enerji patlaması yaşıyordum hiç uymuyordum ama doğumdan sonra uykusuzluktan cinnet geçirecek hale geldim.Uyu sen iyice dinlen. Ben sezaryen doğum yaptıgim için nisan doğum süreci hakkında hiç birşey bilmiyorum ama allah sağlıkla sıhhatle tek avaz da doğurmayı nasip etsin ❤❤

Aynı şeyi ben düşündüm yemin ederim :)
Sancım başlayınca inanmayacak kimse eşime karnım ağrıyor diyorum ‘yat uyu kızım , daha doğurmazsın sen ‘ diyor

Aynı şeyi ben düşündüm yemin ederim :)
Sancım başlayınca inanmayacak kimse eşime karnım ağrıyor diyorum ‘yat uyu kızım , daha doğurmazsın sen ‘ diyor
Burada takılan çok güzel aama yazdıkça stresin gidiyor. Allah güzel günler göstersin, bir sürü müthiş anılar biriktirin iyi geceler

Don haftalerda 2 gunde bir girilmesi laxim nsteye

Ayyyyy ayni seyleri yasamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…