Korkuyorum🙄

Sanırım doğumum başlıyor :KK17:
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem :olamaz:
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin :KK23:

Safsarisin Safsarisin @victoryvivi Less-is-More Less-is-More @Limonsuzcay @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Ben senin yernde olsam hastaneye giderdim korkutmak istemem ama riske atma . Normalde sancıyı evde cek derler ama sen o acıları zaten cekeceksin bence bebğini düşün ve git.Belki sancın cok sen hissetmiyorsun .

Aynı ben.
Bir gün önce sancim vardı. Herkes hastaneye gideceğiz diye beklerken bende dustan çıkınca bi uyku basmıştı. Yatıp uyumustum. Herkes şaşkına dönmüştü.
Ertesi gün yine sancim var deyince yalancı çoban gibi herkes himmmmm gecici mi gerçek doğum sancısı mi diyorlardı. Halbuki o gecenin sabahında dogum oldu. Bence seninde yarın sabah yada gündüz dogumun olur. Yarın dedigim bu sabah yani saat 1 olmuş ben farketmesemde.
Bu çocuk hala içimde 🙄🙄

berlin8982 berlin8982 nasılsın canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini ❤
Bir de yemeğini ye. Lavman olayını gerçekten çok ama çok abartıyorlar. Ne acı ne sancı yok. Sadece o ilaç soğuktu. Tek hissettiğim oydu. Beş dakika yatıp tuvalette gittim. Lavmandan sonra iki üç gün kadar tuvalete çıkamadım. Normalmiş. Korkma yani. Ama yine de katı şeyler yeme.

Benim bebeğim on cm açılmaya rağmen inemedi aşağıya. Meğer mesanem doluymuş. Hortum gibi bir şeyi takıp boşalttılar. Ben çok kasmıştım. Hiç korkulacak birşey değilmiş.

Burda arkadaşlar hep bekle demiş ama herkeste aynı işlemiyor süreç. Ben nişan gelir gelmez gittim ve 4 cm açılmış bile. 6 cm ye kadar ağrım olmadı. Sen hissetmiyorsun ama nst de çıkıyor sancın. O yüzden çokta ihmal etme. Hiç ağrım yok ben doğurmam daha derken meğer düzenli on dakikada bir gelen kasılmalar varmış.

Benim bebeğim iki aylık oldu ve bana gülmeye başladı bile :) geçip gidecek bu günler de.
Ayy çok heyecanlı türübün desteği burada Berlin nerede:)) hadi kızım sana güveniyoruz bir avazda inşallah
Canim ya kesin suan sanci cekiyordur

Ya yok bu çocuk hala içimde 🤣 bugün bi hastaneye gideceğim . Ben yurtdışında olduğum için burda daha bi rahatlar anacım. Ebeye sordum , sen hiç merak etme , o çıkmayı unutmaz sana söz veriyorum diyor 🙄🙇🏻‍♀️ Tadını çıkar diyor bana . Ben de eşime dünden beri , çocuk gelecek diyorum adam inanmıyor 🤣 yalancı çoban gibi oldum ben de Dert bende derman sende Dert bende derman sende 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Ya yok bu çocuk hala içimde 🤣 bugün bi hastaneye gideceğim . Ben yurtdışında olduğum için burda daha bi rahatlar anacım. Ebeye sordum , sen hiç merak etme , o çıkmayı unutmaz sana söz veriyorum diyor 🙄🙇🏻‍♀️ Tadını çıkar diyor bana . Ben de eşime dünden beri , çocuk gelecek diyorum adam inanmıyor 🤣 yalancı çoban gibi oldum ben de Dert bende derman sende Dert bende derman sende 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Allah iyiliğini versin 😅
Aman en güzeli sakin rahat olmak canım valla o zamanını bilir güzelce gelir o sakin sakin inşallah en hayırlı şekilde ❤️

slm cnm seni merak ettim
eski mesajlardan aradım buldum kiii

hala dogum olmamış sanırım
hayırlısı sağlıkla sıhatle dogsun inşallah bebegın ,
tadını çıkar ve bol bol dua lar et ne olur

Canım ebe doğru söylemiş :) Ben ikinci doğumumda bir hafta evde gelip giden ama bir türlü düzene girip de şiddetlenmeyen sancılar çektim. Sancı çektim dediğime bakma, öyle atla deve bişey değildi. Bel ağrısı, adet sancısından hallice :) Doktorum suni sancı için Salı gününe randevu vermişti ama Pazar sabahı biraz fazla kanamam olunca korkup gittim hastaneye. Ebe çok şaşırdı çünkü 4 cm açıklık ve rahim ağzında %50 silinme vardı. Doğum başlamış aslına ama ben fiti fiti dolanıyorum ortada :))

Muhtemelen sen de farkında olmadan açılman başlamıştır bile. Vücut kendini hazırlıyor doğuma. Yurtdışında olman şans olmuş, burada olsan çoktan dayamışlardı suni sancıyı :)

Son durum ne seni çok merak ettim berlin8982 berlin8982
Gülüm son durum bu :olamaz:
Hala içimde :D ama o nişan hala geliyor az az ..
bel ve adet sancısı tarzı ağrılarım devam ediyor .. bide karnım çok sık sertleşiyor .. 🙄

Eklentiler

• B4F64C68-30C1-4DAA-989A-D0EF418CC51E.webp
    B4F64C68-30C1-4DAA-989A-D0EF418CC51E.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 173
Gülüm son durum bu :olamaz:
Hala içimde :D ama o nişan hala geliyor az az ..
bel ve adet sancısı tarzı ağrılarım devam ediyor .. bide karnım çok sık sertleşiyor .. 🙄
Ya kuzum biraksana du temizligi. Dinlen bol bol, dogumda enerjiye ihtiyacin olacak. Elinden geldigince uyu. Uykusuz gunler, geceler seni bekliyor ;)

Ya kuzum biraksana du temizligi. Dinlen bol bol, dogumda enerjiye ihtiyacin olacak. Elinden geldigince uyu. Uykusuz gunler, geceler seni bekliyor :KK66:
Hep böyle. Son ayda dahil çalıştı. Hic yerinde durmadı. Ben olsam yatardim masallah diyorum valla kendisine🥰🥰🥰

Back
X