- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
Kızlar merhaba, Koronada dolayı evden çıkmıyoruz, olduğumuz bölgede orta risk var yani İstanbul gibi aşırı yoğun bir şehirde değiliz ama riske atmıyoruz. Tamam evet bunu herkes geçirecek bir süre sonra ama şuan geçirmemek önemli zaten. Bu dönemin bitmesine de az kaldı. Fakat bahar gelip gönül yayları gevşemiş insanlar görüyorum
. Bunlardan biri de eşimin iş arkadaşının karısı.
Eşlerimiz meslek nedeniyle dip dibe çalışıyorlar. En başta sıkı tutsam da zaten ben hasta olsam iş arkadaşının çocuğuna kadar bulaşacak fikriyle baari birbirimizle görüşelim dedim. Zaten ben görüşmeye başladığımda kimse evden gezmeye çıkmıyordu da.
Geçen çay içmeye geldiler, arkadaşından iftardan gelmiş. En başta bilseydim eve almazdım zaten, sonra da aman bir kere görüşmüş belki bir daha görüşmez çevresi var sonuçta vs vs dedim.
Bugün bildiğiniz gezmeye gitmişler ve bizi çağırıyor akşam çaya
. Ya delireceğim ben milleti riske atmayayım arada köprü olmayayım diye evden çıkmıyorum hatun arkadaşlarıyla o sahil senin bu sahil benim geziyor. Eşime de dedim daha da görüşmek istemiyorum. Görüşmek istemesem de öyle olmuyo o işler maalesef, eşi eşimle çalışıyor. Valla gidip uyarsam zaten benim dediğim bildiğim doğrucu bir tip, kesin problem çıkar. Hayır çıksın umurumda değil ama anlamayacak yine aynısını yapacak.
Sizinle dertleşmek istedim gerçekten şuan toplumca birbirimize hasta olmamayı borçlu olduğumuz bi dönemden geçiyoruz. Lütfen evden çıkmayın, birilerine sebep olmayın. Başkasının gezme keyfi yüzünden hasta olur ve başkalarını edersem (yüzey temasıyla vs) kimseye hakkımı helal etmiyorum ben.

Eşlerimiz meslek nedeniyle dip dibe çalışıyorlar. En başta sıkı tutsam da zaten ben hasta olsam iş arkadaşının çocuğuna kadar bulaşacak fikriyle baari birbirimizle görüşelim dedim. Zaten ben görüşmeye başladığımda kimse evden gezmeye çıkmıyordu da.
Geçen çay içmeye geldiler, arkadaşından iftardan gelmiş. En başta bilseydim eve almazdım zaten, sonra da aman bir kere görüşmüş belki bir daha görüşmez çevresi var sonuçta vs vs dedim.
Bugün bildiğiniz gezmeye gitmişler ve bizi çağırıyor akşam çaya

Sizinle dertleşmek istedim gerçekten şuan toplumca birbirimize hasta olmamayı borçlu olduğumuz bi dönemden geçiyoruz. Lütfen evden çıkmayın, birilerine sebep olmayın. Başkasının gezme keyfi yüzünden hasta olur ve başkalarını edersem (yüzey temasıyla vs) kimseye hakkımı helal etmiyorum ben.