- 16 Ocak 2020
- 30
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Guvercinim
-
arayin sikayet edinMerhaba arkadaslar dun cok uzucu bir olayla karsilastik.Maalesef bi is yerinde gundelikci olarak iki haftadir calisiyordum ve dun bi kac kiside bu kotu hastalik cikmis.Suan evdeyim kendimi karantinaya aldim.Hastaneye gitmiyorum cunku suan iyiyim hic bi belirti yok belki bulasmamistir .Hastaneye gidip bulastirmakta istemem kendime.Sorum su olacak.Bu is yeri gida uzerine ve kimse gelip denetlemedi .Bizlere test yapmadi .Televizyonda bir kiside cikarsa etraftaki herkese test yapiliyormus .peki neden bize yapilmadi ve hala calisan insanlar var .Sizce ben ne yapmam lazim
annemlerın bınada da cıktı hiç böyle şeyler yapılmıyor.Kimde çıktı ise kiminle temas halinde olduysa alıyorlar üstelik evlere saglıkçılar geliyor bizim bütün bina su an evde karantina altındayız. Sokaga cıkma yasagımız var cıkarsa para cezası alıcaz. O zaman şikayet edeceksiniz.
Bilmiyorum bize uygulanan prosedur bu siz gitmiyorsunuz hastaneye ambulans gelip alıyor. Durum ciddi degilse saglıkçılar geliyor kagıt imzalıyorsunuz dısarı cıkmamak adına.annemlerın bınada da cıktı hiç böyle şeyler yapılmıyor.
kendileri söylemese bınada koronlı bırının olduğunu bıle bılmeyeceklerdı
şimdi annemın komşu hastalanıyor ambulans gelıp alıyor ıshalden kaynaklı su kaybı dıyıp serum verıp eve yolluyorlar 1 2 saat sonra adam ıyoce fenalaşıyor ertesı gun ozel bır hast. korona testı pozıtıf çıkıyorBilmiyorum bize uygulanan prosedur bu siz gitmiyorsunuz hastaneye ambulans gelip alıyor. Durum ciddi degilse saglıkçılar geliyor kagıt imzalıyorsunuz dısarı cıkmamak adına.
Her gun aile hekımlıgı arayıp saglıgınızı soruyor.
Bilmiyorum bize yazdığım gibi uygulama oldu. Çok şükür bizde birşey yok eltim bugun cıktı hastaneden tedaviden memnun kalmışlar hastane cok ilgilenmiş.şimdi annemın komşu hastalanıyor ambulans gelıp alıyor ıshalden kaynaklı su kaybı dıyıp serum verıp eve yolluyorlar 1 2 saat sonra adam ıyoce fenalaşıyor ertesı gun ozel bır hast. korona testı pozıtıf çıkıyor
devlete sevk edıyorlar ambulansla adam 3 4 gun hastanede yattı sonra eve yolladılar evde kendını ızole et dıye
adamın evdekı karısına çoluğuna çocuğuna bıle gelıp test yapan yok geçtim konu komşuyu
hstanede yatan komşumuzda oyle soyledı hastaneler çok ılgılıymıs evetBilmiyorum bize yazdığım gibi uygulama oldu. Çok şükür bizde birşey yok eltim bugun cıktı hastaneden tedaviden memnun kalmışlar hastane cok ilgilenmiş.
yetkililerin haberi yoktur belkiMerhaba arkadaslar dun cok uzucu bir olayla karsilastik.Maalesef bi is yerinde gundelikci olarak iki haftadir calisiyordum ve dun bi kac kiside bu kotu hastalik cikmis.Suan evdeyim kendimi karantinaya aldim.Hastaneye gitmiyorum cunku suan iyiyim hic bi belirti yok belki bulasmamistir .Hastaneye gidip bulastirmakta istemem kendime.Sorum su olacak.Bu is yeri gida uzerine ve kimse gelip denetlemedi .Bizlere test yapmadi .Televizyonda bir kiside cikarsa etraftaki herkese test yapiliyormus .peki neden bize yapilmadi ve hala calisan insanlar var .Sizce ben ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?