- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Neyi beğenmemis olabilirsin diye merak etmiş olamam mı yani ? Merak etmesem de olurmuş zaten cevabın da mantıklı gelmedi. Birdaha alıntı yaparsan cevap vermeyeceğimi bil.Siz sordunuZ ben cevap verdim, ne zaman bunun adı yükselmek oldu ?
Bu arada neden beğenmediniz diye soran sizsiniz. Bu eksilemeyi bile sorguluyorsunuzalt tarafı beğenmedim işareti, bu sizin için yorucu olmuyor mu?
Bu yazdığınınızın aksini göreceğiniz bi özel mesaj atıyorum şimdi size. Ben koca 19 sayfa polemik yaşadığım 10 kişiye bile 1 tane beğenmedim atmadım. Yorumu beğenmezsem beğenmedim koyarım bu kadar. Bunu sorgulamanız çok gereksiz. Kızlar çok ciddiye almayın, üzülmeyinboşverin
bu arkadaşın bana çok aykırı bir mesajını beğenmedim, az önce kadınlar kulübünü açtığımda son 6 mesajıma beğenmedim yaptığını gördüm. Şimdi sizin de son mesajlarına bakıp hepsine beğenmedim yapar. Beğenmedim almak istemiyorsanız bu kişiden uzak durun. Benimkini sıfırlayabilir sorun yok
Soruyu üzerime alınarak cevap veriyorum deminki üyeye ben sorduğum için.Cok alakasiz olacak ama bilmedigimden soruyorum. Begenmedim yapmanin ne mahsuru var? Belli bir sayidan sonra hesap falan mi kapaniyor?
Kuzum benim seni anlıyorum fakat konu sahibi zaten normal değil ,oda buraya yazıp içini dökecekAsla kımseya kullanöam bu kullandıgım cumleyı. Ama konu sahibin yaptıgı sadece kulhakkı. Sizde yasamişsiniz rahat ferah bır yasam için bedel ödeniyor ve bunu kıymetını bılöelı Ne kadar rahatsız olursa olsun bılınclı sekılde Kovıt19 vırusunu yaymakta ayrı bır dusunce
boşverin
bu arkadaşın bana çok aykırı bir mesajını beğenmedim, az önce kadınlar kulübünü açtığımda son 6 mesajıma beğenmedim yaptığını gördüm. Şimdi sizin de son mesajlarına bakıp hepsine beğenmedim yapar. Beğenmedim almak istemiyorsanız bu kişiden uzak durun. Benimkini sıfırlayabilir sorun yok
Hayır hiç bir mahsuru yok, yorumları okuduysanız anlayacağınız gibi sadece bazı arkadaşlar bu durumu kafaya takıyorCok alakasiz olacak ama bilmedigimden soruyorum. Begenmedim yapmanin ne mahsuru var? Belli bir sayidan sonra hesap falan mi kapaniyor?
2009 kayıtlısın ve bu soruyu mu soruyorsun şakacıCok alakasiz olacak ama bilmedigimden soruyorum. Begenmedim yapmanin ne mahsuru var? Belli bir sayidan sonra hesap falan mi kapaniyor?
Belki de belirtileri hissetmeden atlattınız, belki de bi çok kişiye siz yaydınız, Allah akıl fikir versin..!
Mantıklı birşeyin mantıksız gelmesi, karşıdakinin mantığının nasıl çaşıştığıyla ilgilidir.Neyi beğenmemis olabilirsin diye merak etmiş olamam mı yani ? Merak etmesem de olurmuş zaten cevabın da mantıklı gelmedi. Birdaha alıntı yaparsan cevap vermeyeceğimi bil.
Ben ıhbar ediyorum acık beyan soyluyorumda ogluma boyle bır gelecek bırakmaya nıyetım yok. Zaten tasıcıysada vebalını verır
Ben de mahalle denetım ekınındeydım dün bitti görevim, hıc acımadım dısarı cıkanlara benım grubumda yoktu ama bınada dısarı cıkan oldu sisteme gırıs yapabıldıgımız ıcın ihbarı doldurdum cıkıyor diyeKovıt19 okadar kolay can almıyor konu sahıbı surunduruyor
Geçmiş olsun. Valla ölmeyi, hastalığı o kadar kolay ağıza alıyorlarki dün bile neler okudum burda hayret ettim. İş son aşamaya gelince yalvarmak bosuna. İnsan ağzından cıkana dikkat etmeliCan yanliz oyle kolay cikmiyor. Gecen hafta agir ve buyuk ameliyata girdim tevekkul ettigim halde Allaha emanet girdim. Can tatlidir. Is o asamaya geldgi zamaan azraile yalvariyosunuz
Dün bir video izledim. Covidli hastanede yatan birinin son videosu. Ben dikkat etmedim siz edin diyordu. Şuan herkes biz olduk hemen atlattık diyor ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor. Biri basit atlatıyor bir başkası ölüyor. Çok dikkat etmeliyiz. Kendimiz için değilse bile temas halinde olduğumuz insanları riske atmamak içinKovıt19 okadar kolay can almıyor konu sahıbı surunduruyor
KesinlikleDün bir video izledim. Covidli hastanede yatan birinin son videosu. Ben dikkat etmedim siz edin diyordu. Şuan herkes biz olduk hemen atlattık diyor ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor. Biri basit atlatıyor bir başkası ölüyor. Çok dikkat etmeliyiz. Kendimiz için değilse bile temas halinde olduğumuz insanları riske atmamak için
Tebrik ediyorum siziBen de mahalle denetım ekınındeydım dün bitti görevim, hıc acımadım dısarı cıkanlara benım grubumda yoktu ama bınada dısarı cıkan oldu sisteme gırıs yapabıldıgımız ıcın ihbarı doldurdum cıkıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?