Korona Morona Olama

Yalnız korona olunca ölünecek diye bişey yok gençler atlatıyor vücutta hasar bıraksa bile, yani hayata daha hasta devam edeceksiniz ayrıca bir sürü insana bulastirip birçok vebal almış olabilirsiniz ?? Hiç mi vicdan yok

Bende bazen mutsuzum.Bazen çok yalnız hıssedıorum.Ama can oyle tatlıkı.2 agır amalıat gecırdım.Dualarım nasıl bılıomusun zamanı geldıgınde agrısız acısız hastalıksız ölüm.

Kesin sen b bizim buralarda oturuyorsun.hep karşıyaka metro İZBAN hattında atıyorlar kendilerini çünkü

Offff....
Allah size yürek ferahlığı versin tüm nefeslerinizde...

Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladı ( bir saattir ulasim kapalı

Kız içine mi doğdu? Bugün biri taksim-haciosman metrosuna atladı ( bir saattir ulasim kapalı
Ya İzmirde çok sık oluyor, ondan dedim. Nergiz istasyonu var en az beş kişi atlamıştır. Hayır durağın bir özelliği de yok niye o duraktan atlıyorlarsa...

Ya intihar eden birisinin düşüneceği en son şey başkalarıdır elbette ama bana çok saçma geliyor. Keşke etmese ama ilaç içip de intihar edilebilir

Nergiz yok mu o nergiz o durakta bir şeyler var....
Valla ikiside esim tam metrodayken atlayivermis. Eşim geldi hemen anlattı filan . Ertesi gün mü ne gittim bı Nergize baktım bı başka yerdeki metro hattına . İkisi de aynı hani .niye ısrarla Nergiz acaba çok merak ediyorum .

Allah ailelerine sabır versin de bize de değişik meraklar kalıyor işte gizemli geldiği için
Hayır azıcık ileride deniz de var yani

Ölmek yerine yaşamayı deneseniz. Bir de korona olunca çok büyük bir kısım ölmüyor ki.

Neden kendinize bu öfke??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…