Allah razı olsun canım hepımızınKuzum benim seni anlıyorum fakat konu sahibi zaten normal değil ,oda buraya yazıp içini dökecek
Kim bilir neler yaşadı
Bende ilk başlarda senin gibi düşünmüştüm
bu güzel ülkemin havasını soluyan gereksiz ahlaksız bir takım insanlar için mi yani dediğim oldu yalan değil ama bu şekilde düşündüğümde üzülen ben oldum.
Rabb'im yar ve yardımcın olsun.
2009 yilindan beri kayitli olabilirim. Fakat 2009 yilindan beri forumu aktif takip etmiyorum. O yillarda “begen, begenme vs.” ozellikler yoktu tabii.2009 kayıtlısın ve bu soruyu mu soruyorsun şakacıbende kek gibi cevap verdim
Ben onları tehlikeye atmıyorum, onlar kendileri bunu istiyor. Uzmanlar bas bas bağırırken hala ziyarete geleceğiz,diyorlar. Sarılmayalım dedikçe inatla sarılmaya çalışıyorlar. Dikkat etmediğim dediğim alışverişte ürünleri eldivensiz alıyorum. Kapı koluna trabzanlara eldivensiz dokunuyorum. Hassas bir konuda böyle bir çıkış yaptığım için herkesten özür diliyorum.Bu kısım beni aşırı aşırı öfkelendirdi.
Dikkat etmediğiniz için belki de birsürü kişiye virüs bulaştırdınız belki de taşıyıcı oldunuz hasta olmadan.
Derdiniz nedir bilmiyorum ama başka insanları tehlikeye atamazsınız buna hakkınız yok.
Başınız sağ olsun. Rabbim sabır versin Böyle hassas bir konuda çıkış yaptığım çin özür dilerim.KONU SAHIBI için soyluyorum asla yanliş anlaşılmasın. Senı kıracakta degılım. Ölüm aklana gelince. Ne düşün biliyorumusun suan herkes evınde yatagında rahat uyuyor yada nefes alabılıyorsa bunlar için bedrl ödendıgı için ve o bedelın bırısıde bızde ödedık şehıt aılesı olarak ve sana ölüm tatlı gelıyor bız hergun okapımız calinsın dıye dua edıyoruzkı bu ruya olsun oglumla gene sen bılırsın istersen istedıgını yap
Allah yar yardımcınız olsun. Sizin, çocuğunuzun hayatı güzel olsun, hep güzel insanlarla karşılaşın inşallahSehıt aılesıyım. Konu sahıbı rahat etsın dıye gencecık kocamı 2yıllık evlılıgımı gomdum topraga
Böyle bir konuda hayatını takmayan birimden kelimelerini seçmesini mi beklediniz :)) konu hassas. Boşverelim üslubu konuya odaklanalımKeşke konu açarken üslubunuza biraz daha dikkat etseydiniz.
Antidepresan kullandığınıza göre bi uzmanla görüşüyorsunuz diye düşünüyorum. Ama belli ki tedaviniz yetersiz kalıyor. Kestirmeden gidip ona açtığınız bu konuyu mu gösterseniz acaba? "Bakın ben iyi değilim, kendimi mutsuz, ruhsuz ve öfkeli hissediyorum. Hayatımın benim iradem dışında yönlendirildiğini hissinden kurtulamıyorum.Kendime zarar vereceğim." deseniz.Ben dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Belanı buradan bulma. İnsanları da durduk yere sinir etmeBen dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Aha ergenliğimBen dikkat etmediğim halde bu hastalığa yakalanamıyorum. Hastalanıp hayatın tüm evrelerinde uzaklaşmak istiyorum. Zamanında günde 2 paket sigara ile emelime ulaşmaya çalışmıştım. Antidepresanı fazla doz almış öleceğine alerji olmuştum. Ne salakmışım. Ne yapayım? Mutsuzum, ruhsuzum, öfkeliyim. Geçmişimi s....., geleceğimi kimsenin elinde oyuncak etmek istemiyorum. Ya mezara ya tımarhaneye ya hapse. Biri olmasa birini becer bari! Mutsuzum umutsuzum öfkeliyim
Aha ergenliğim
Bir geçmişim de yoktu ama ergenlik ağır geçti bende. Doğuştan depresyona yatkınlık. Ağır depresyon geçiriyormuşum haberim yokmuş. Sonuç ne mi oldu?
İntihar ettim. Hemde öyle hapla falan değil baya bodoslama ettim ben. Sonuç ameliyatlar, acılar ve 2 seneye yakın koltuk değneği. Herkes doktorlar filan zannetti ki tekrar yaparım psikolojik tedaviye başlayacak. O işi bir kez yapınca, ölümün kıyısından bir kez geçince anlıyorsun nasıl bir aptallık olduğunu. Ailene yaşattığın acının vebalini ise bir ömür ayağında pranga gibi taşıyorsun. Çevrene hiçbir şey olmuyor. O çok umursadığımız ailemiz dışındakiler sen hastanede can acısı çekerken hayatına devam ediyor. Zaman akıyor ve yaralar iyileşiyor. Ha şimdi ara ara yine depresyona girmiyor muyum? Giriyorum. Ölsem kurtulurum diyorum bir an ama sonra hemen toparlıyorum kendimi. Kendi kendimi iyi ediyorum. Ne olursa olsun hayat nefes almak çok güzel. Geleceğin ise senin elinde oyuncak olur başkasının değil. Kendine gel toparlan. Sadece korkaklar vazgeçer cesaretin varsa yaşayacaksın. Benim onca yaşanmışlık tan çıkardığım ders bu
Depresyondan kurtulduğunuzda hissettiğiniz his var ya aynısını ben yoğun bakımdan çıkıp hastane odasında gözlerimi açınca hissettim. Sanki güneşin rengini ilk defa görüyormuş gibi oldum. Sanki siyah beyazdı her şey ve renkler sonra geldi gibiCok gecmis olsun benim de 12 yasinda bir intihar girisimim oldu. Ayni tarif ettiginiz hisleri yasadim. Intihar psikolojisi cok ayri bir sey. Ama yasamak cok guzel. Depresyondan kurtulunca yagmur sonrasi bulutlarin ardindan dogan gunes gibi hissediyor insan.
Evet bız takıyorsak uyuyorsak kurallara herkes uymak zorundadırLütfen izbanın (tren, metro) önüne atlamayın. İşe gidip geliyoruz, beklemek sıkıcı oluyor. Kendi canınızı değersiz görüyorsunuz diye başkalarının hayatını etkilemeye hakkınız yok. Virüs de bulaştırmayın, maske takın. Bizim kulaklarımız yara oluyor maske taktığımız için...
Allah razı olsun canımAllah yar yardımcınız olsun. Sizin, çocuğunuzun hayatı güzel olsun, hep güzel insanlarla karşılaşın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?