- Konu Sahibi mermaid2608
Valla bebeğiniz çok küçük hiçte abartmıyorsun o bi hasta Olursa görürüm vebali günahlı yazık ya gitmeAynı konuyu mayıs başında açmıştım, yaz ayı gelsin o zaman karar verirsin dediler. Geldi yaz ayı. 4 ay 5 günlük bebeğim var. Çocuğu hiç kimse korona dolayısıyla göremedi. Eşim ailesine götürmek istiyor. Ailesi doğu Karadenizde bir köyde oturuypor.Bilenler vardır belki şimdi yaylalara çıkıyorlar. Evler çok yakın, Kocaeli ve Bursada olup memleketine gelenler var. Hepsi fabrikada çalışıyor. Ben kimseyle gelip gitmem, ama eşimin ablası da var. O sosyaldir. Bebeği kesinlikle kucağına alır. Zaten aynı evde sosyal mesafe mümkün değil. Tuvalet vs aynı.Eşim yaz gelsin bakarız diyordu, şimdi günlerdir kavgasını yapıyoruz. Ben gitmek istemiyorum. Biliyorum ki kesinlikle maske takan yok, sosyal mesafe yok. Eşim, bebeği görmemelerinin günahı vebalı senin boynuna diyor. Bu arada eşimin ablasına da corona sebebiyle gelmek istemediğimi hatta kendi memleketime de gitmeyeceğimi belirttim. Bu defa eşimin annesi onlar kalsın sen gel 15-20 gün diyor eşime. Aynı şey. Eşim oraya gitse eve gelecek. Bulaşmışsa bize de geçecek. Eşim fazla abartıyorsun, millet gününü gün ediyor senin yüzünden koca yazı evde geçireceğiz diyor. Kafam alak bulak hala.