- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Tam tersi bu günlerde düğün dernek, nişan, nikah gibi kalabalık herhangi bir organizasyon yapan kişi/kişiler hakkında kötü değil berbat şeyler düşünürüm.Bu durumda tanıdığınız biri ilk evliliğini düğünsüz yapsa kötü düşünürmüsünüz?
Bende buna katılıyorum. Şimdiye kadar gittiğim hic bir düğün de eğlenmedim. Gitmek icin gittim.Sizin vasıtanızla tüm evlenecek çiftlere yazıyorum
Bu sene düğün toplantı davet hayaliniz varsa unutun
Yapın bir nikah eşinizle birlikte olun
Düğün sevişmek beraber yaşamak için engel olmamalı
Hem size bişey söyleyeyim mi düğün dediğimiz şey hep masraf sonrasında o borçları ödemek hiç kolay olmuyor
Bu mesaj burada da dursun
Düğüne harcayacağınız parayı kendinize harcayın güzel bir gezi organize edinBende buna katılıyorum. Şimdiye kadar gittiğim hic bir düğün de eğlenmedim. Gitmek icin gittim.
Ben düğün yaparsam da herkes benim düğünüm hakkında aynı şeyi düşünecek. Yinede millet arkamdan konuşmasın diye düğün yaparim diye düşünuyordum.
Şimdi korona güzel bir sebep düğün yapmamak icin. Birinci derece akrabalarla nikah olur (bir kac ay sonra ortalık biraz gevseyince).
Ama aceba içimde kalırmı ilerde üzülürmüyüm diye de düşünmuyor degilim
Kim niye kötü düşünsün ya, şahsen ben kıt kanaat geçinen insanların birbirinin aynı salak bir salon tutup bir önceki seanstan hiçbir farkı olmayan bir düğüne 10-20 bin lira ödemesini , bir aylık maasinin iki-uc katını gelinliğe vermesini, asla gitmeyeceği mekanda sırf heves için 'bekarliga veda' hazırlamasını falan çok saçma buluyorum. Öyle insanlar hakkında kötü düşünüyorum :)
Yap gitsin nikah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?