- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
O da bizim kalitemiz canım işte.. ❤ Kımsenin ekmeginde gözümüz yok çok şükür. Vicdanım rahat evde yan gelip yatmıyorum hergun canlı ders yapıyorum, 19 Mayıs 23 nisan da da yaptım, bayramın ikinci günü de yaptım..
Ya niye açıklama yapıyorsunuz ki? Böyle tiplere denmesi gereken: Su çok sıcak, sen de gelsene.Ya bir düşün yakamızdan. Aldığımız paraya takılıp kaldılar. Ne çok koydu bu dönemde evden ÇALIŞIP maaşımızı almamız. İstiyorlar ki sürünelim, geberelim. Bir meslek bu kadar ayaklar altına alınmaz yemin ediyorum.
Ben bir öğretmenden duymamışımdır mali müşavirler şöyle, avukatlar böyle, diş hekimleri öyle, kaportacılar şöyle diye. Ama herkesin dilinde öğretmenler.
Sırf kendileri sokağa çıkmak zorunda ama biz değiliz diye kabullenemiyorlar bir türlü. Düşünsene? Hem evdeyiz hem maaş alıyoruz. (Kaldı ki iş yükü arttı, daha çok çalışıyoruz) Haksızlık olarak görüyorlardır eminim ki. Gidin şikayetinizi Ziya Selçuk a yapın o zaman. Okulları biz kapatıp keyfi gitmiyoruz sanki. Okul kapalı bunu bir türlü kavrayamıyorlar. Tekrar yazayım. Okul KAPALI. Nereye gideyim? Boş sınıfa mı?
Basarilar dilerim. Biz o sureci gecen sene yasadik. Cok stresliydi. Sonuclar aciklanana kadar o stresi yasadim ben. Iyi ki gecen sene girmis oglum diyorum. Simdi gercekten daha da stresli bir durum. Rabbim yardimcisi olsun.benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler
Ya bir düşün yakamızdan. Aldığımız paraya takılıp kaldılar. Ne çok koydu bu dönemde evden ÇALIŞIP maaşımızı almamız. İstiyorlar ki sürünelim, geberelim. Bir meslek bu kadar ayaklar altına alınmaz yemin ediyorum.
Ben bir öğretmenden duymamışımdır mali müşavirler şöyle, avukatlar böyle, diş hekimleri öyle, kaportacılar şöyle diye. Ama herkesin dilinde öğretmenler.
Sırf kendileri sokağa çıkmak zorunda ama biz değiliz diye kabullenemiyorlar bir türlü. Düşünsene? Hem evdeyiz hem maaş alıyoruz. (Kaldı ki iş yükü arttı, daha çok çalışıyoruz) Haksızlık olarak görüyorlardır eminim ki. Gidin şikayetinizi Ziya Selçuk a yapın o zaman. Okulları biz kapatıp keyfi gitmiyoruz sanki. Okul kapalı bunu bir türlü kavrayamıyorlar. Tekrar yazayım. Okul KAPALI. Nereye gideyim? Boş sınıfa mı?
Size yönelik bir şey söylemedim. Öğretmen düşmanlarına fırsat vermeyelim derken sizi alıntılamadım da. Öğretmen düşmanlarının en sık söylediği şeyler bunlar, artı 3 ay tatil meselesi. Her şeyde öğretmenler mi haklı diyen sizsiniz bana. Her neyse uzatmaya değecek bir şey yok.Gecen konudaki mesajlarimi okuyun bence. Asla 2 aydir maas aliyorsunuz diye birsey demedim. Aksine orada savunmustum ogretmenleri hatta kişilerle tartışmalara girdim ne gerek varsa.
Adli tatilde adalet bakanlığı izinli sayılmaz. Hakim veya savcılarda sırayla yılına göre izinlidir. Hakim ve savcılar adliyeye gelip çalışırlar. Diğer personel de sıradan yıllık izinlerini kullanırlar. Adli tatil sürecinde izinli sayılmazlar tekrar edeyim.
Bazı memurlar bir ay normal bir ay 2 maaş alıyor bunu dile dolamalı, adli tatilde tatil olan adalet bakanligi personellerini kinamalisiniz galiba.. yillar yılı öğretmenler şöyle ogretmenler böyle. Katılıyorum dussunler yakanizdan.
Adli tatilde adalet bakanlığı izinli sayılmaz. Hakim veya savcılarda sırayla yılına göre izinlidir. Hakim ve savcılar adliyeye gelip çalışırlar. Diğer personel de sıradan yıllık izinlerini kullanırlar. Adli tatil sürecinde izinli sayılmazlar tekrar edeyim.
evet çocukları düşünüp almamıştım öğretmenler bencil, tembel dediniz... iyi o zaman alayım bari dedim fikirsiz dediniz, şimdi tek sorum var : Hanımefendi siz iyi misiniz?Ben karar vermiyorum malesef. Koronalı hastam var deyip görev alayım o zaman demek üstüne tam korumalı siperligim yok çocuklara bulaşır mi demek üstüne para gerek demek.
Manipülasyon değilse fikirsizlik.
Merhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldumyüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi
Tamam. Işte buda benim kıskançlığım ah beni ah. Öğretmen görünce bütün kıskançlık damarlarım kabarıyor.evet çocukları düşünüp almamıştım öğretmenler bencil, tembel dediniz... iyi o zaman alayım bari dedim fikirsiz dediniz, şimdi tek sorum var : Hanımefendi siz iyi misiniz?
hazımsızlık , çekememezlik gördüm daha önce ama bu baska bir boyut gercekten
Siz de benim gibisiniz işte hazimsiz ve cekemez. :))bu nedir ya her şeye bu kadar isyan etmek bu derece çalışmak istememek
Yanlış bir bilgiyi düzelttim, düzeltmeyeyim mi ? kalsın mı öyle ? benim görüşüme göre mi maaş verecekler ya da vermeyecekler amaç nedirDiğer konuda da öğretmenlere sallamıştınız. Peki çözümünüz nedir tatil için? 2 ay maaş vermesinler mi öğretmenlere? Polemik amaçlı değil ciddi olarak covid 19 dan bağımsız öğretmenlik mesleği ve maaşlarıyla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...Siz de benim gibisiniz işte hazimsiz ve cekemez. :))
İyide siz covid iseniz zaten bırakın sınavı markete bile gitmemeniz lazım bunu bildirirseniz reesen de çıkmaz .gitsem suç gitmesem suçzaten o yuzden iptal etmiştim, zaten okullar da o yuzden kapalı, ögretmenlerin saglığı ve keyfi icin degil yani bu durum, şimdi gitmiyorum diye suçlu oldum, gidicem valla, 500 vereceklermiş iyi para, yok zaten bi belirtim filan,bari takdir edileyim
Öğrencilerin maske takmama hakkı olacak sanirim sosyal mesafe ayarlanırsa ama gözetmenler takmak zorundaGozetmenlerin böyle bir şansi yok derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?