- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Anlayana işte. Malesef öğretmenleri eleştirince hazimsiz oluyoruz.hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...
Yanlış bir bilgiyi düzelttim, düzeltmeyeyim mi ? kalsın mı öyle ? benim görüşüme göre mi maaş verecekler ya da vermeyecekler amaç nedir
yapacakları tek şey gidip sınav optiği dağıtmakAnlayana işte. Malesef öğretmenleri eleştirince hazimsiz oluyoruz.
hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...
Ben de onu diyorum işte biz gidelim, onlar evde izole, biz zaten şüpheli hastalara bakıyoruz hatta ben pozitiflere bakıyorum öğretmenleri hiç riske atmayalım,imza kampanyası başlatabiliriz bence ; )hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...
Basarilar dilerim. Biz o sureci gecen sene yasadik. Cok stresliydi. Sonuclar aciklanana kadar o stresi yasadim ben. Iyi ki gecen sene girmis oglum diyorum. Simdi gercekten daha da stresli bir durum. Rabbim yardimcisi olsun.
yapacakları tek şey gidip sınav optiği dağıtmak
aç pencereyi temiz hava al bitti
yemin ederim ben koşa koşa giderim. verdikleri parayla maaşım ikiye katlanır. ben gönüllüyümBen de onu diyorum işte biz gidelim, onlar evde izole, biz zaten şüpheli hastalara bakıyoruz hatta ben pozitiflere bakıyorum öğretmenleri hiç riske atmayalım,imza kampanyası başlatabiliriz bence ; )
gören de taş taşıyor sanırya bir kere sınavda görev almamışsınız ama en iyi sınav prosedürünü siz mi biliyorsunuz? E gidin görev alın madem. Camı da açın ama
yemin ederim ben koşa koşa giderim. verdikleri parayla maaşım ikiye katlanır. ben gönüllüyüm
gören de taş taşıyor sanır
bana saldırmayın başkasına sarın300 lira mı maaş alıyorsunuz ki bu sınavdaikiye katlanacak?
Üzüldüm. En az asgari ücret almak için başka meslek gruplarıyla ilgilenmekten ziyade kendi haklarınız için çabalamalısınız
Aynen öyle. Konu sınav görevi, tartışılan şey öğretmen 2 aydır evde oturuyor. Gülüp geçiyorum artık.Provokatif konuşuyorsunuz. Bu konuda görev almayan öğretmeni eleştirme hakkına sahip değilsiniz bu kadar net. Konu sınav göreviyken lafı 2 aydır çalışmadan maaş almaya veya başka yönlere çekince öğretmen düşmanlığı oluyor açıkçası bariz
Hayır ablacım sınavlara önceden hangi torpilliler giriyorsa yine onlar girsin.hayır hazımsız değilim 7/24 feleğim şaşıyor hastane köşelerinde çalışmaktan ama görüyorum ki çok şımarık insanlar var. olmadı hocalar dursun evde sınavlara da biz girelim...
Hergun işe gidenler ne yapsın peki ?Dört sınav onayladım daha ne yapabilirim
öğretmenlik yatmak ve bir şeylerden şikayet etmek nazlanmak olduğunu bilseydim kesinlikle olurdum. öğretmen olmayan insanları öğretmen olsaymışsın diyerek ezmek (!) bence çok çirkin hatta iğrenç bir şey. demek ki bu mesleği seçerken amaç bir şeyler öğretmek değildi sadece tatil ve kendini yüksekte görmekmiş.Hayır ablacım sınavlara önceden hangi torpilliler giriyorsa yine onlar girsin.
Bu arada sizde öğretmen olsaymışsınız, kendi seçiminiz
Kurduğunuz cümleler mesleğinize hiç yakışmıyor, şüpheli kişiler mı görev almalı deniyor, öğretmenler bu süreçte çok şımarık tavır sergiliyor....bi de siperli maskem yok ama normal maskeyle filan gitsem bulaşır mi çocuklara? 3 saat kapali ortam, temas da oluyo mecbur
Tamam özürünüz kabul edildiöğretmenlik yatmak ve bir şeylerden şikayet etmek nazlanmak olduğunu bilseydim kesinlikle olurdum. öğretmen olmayan insanları öğretmen olsaymışsın diyerek ezmek (!) bence çok çirkin hatta iğrenç bir şey. demek ki bu mesleği seçerken amaç bir şeyler öğretmek değildi sadece tatil ve kendini yüksekte görmekmiş.
ben özür dilerim öğretmen olmadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?