- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.007
- 798
Yasak saatlerini soylememin sebebi bazen canı isteyince kafasına göre yasak saatlerini bahane edebiliyor olmasıydı
Dikkat edin de yasak saatinden önce gelmek istemesin. Yani 6 da geleyim, gece sizde kalırım gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak saatlerini soylememin sebebi bazen canı isteyince kafasına göre yasak saatlerini bahane edebiliyor olmasıydı
Kesinlikle oyleee.Pandemi gecse de bu gelip gitmeler yasaklanmaya devam etsin bence, gerek yok![]()
Üslübüm sizin kim oldugunuzla alakalıdır siz ne iseniz bendende ona göre cevap alırsınız hadi bakalım power puff girl simdi baskalarına akıl dağıt benim icin cok zaman kaybettinHah şöyle. Gerçek yüzünüzü ve üslubunuzu çıkarın ortaya. Çevrenize de böyle misiniz?
Bizim de değerli aklınıza ihtiyacımız yoktu ama konuya alakasız biçimde saçma sapan bir yorumla giriş yaptınız. Napalım, sizi de böyle kabul ediyoruz.
Üslübüm sizin kim oldugunuzla alakalıdır siz ne iseniz bendende ona göre cevap alırsınız hadi bakalım power puff girl simdi baskalarına akıl dağıt benim icin cok zaman kaybettin
Pandemi olmasi sebebiyle misafir istememekte haklisiniz sonuna kadar destekliyorum. Bence de pandemiden sebep dikkat ettiginizi, ailece boyle bi karar aldığınızı söyleyin.
Ama katilmadigim bir nokta var ki, musaitseniz buyrun demek gibi musaitseniz gelebilir miyim demek de ayıp değildir. Kuzeniniz ustune ustluk belki bir derdi var belki anlatacagi seyler var belki sizi gormek istiyor ama evi musait degil vakti yok.. biz insanlar ne zamandan beri boyle ince hesaplarin kötü zan ların içine düştük? Cok üzüldüm, bir arkadaşıma musaitsen uğrayayım diyecek olursam 75 kere düşünürüm artik
Hahahajajajqkendi kendine tavsiye yenile aynen kanks senin aklına muhtemelen muhtacız aman tanrım şimdi ucan süpürgene binip uzaklaşabilirsin güc sende yasasınnnn.
O kadar da degildir yaniDikkat edin de yasak saatinden önce gelmek istemesin. Yani 6 da geleyim, gece sizde kalırım gibi.
Yav he he senin esseğin doğru aynen canım biz aile terbiyesi almadık he he bu mecraalardan ahlak ve edep dağıtan minik fareler siziÜslup kişinin karakterini ve kişiliğini de yansıtır ama. Sizin ki yanar dönerli sanırım. Ben benim, karşımdakine göre değiştirmem kendimi. O karşıdakinin çirkefliğidir çünkü![]()
Yav he he senin esseğin doğru aynen canım biz aile terbiyesi almadık he he bu mecraalardan ahlak ve edep dağıtan minik fareler sizi
Pembe Unal bence cevap vermeyin, ben sikayet ettim siz de edin.
2020 Subat ayindan beri ben de gormuyorumArtık bi evinizde oturun Allah aşkına ya ..
9 aydır annemi görmüyorum. (Farklı şehirde ve riskli grupta) . Bizim gibi dikkat edip evinde oturan insanların hakkına giriyor bu sürekli gezen kesim.
Ben hakkımı helal etmiyorum !!
Gerçekten annem babam burnumda tütüyor2020 Subat ayindan beri ben de gormuyorumAyni sizin gibi farkli bir sehirde ve riskli grupta.
İvedilikleden kanks a nasıl geçiş yaptınız, ben şokHahahajajajqkendi kendine tavsiye yenile aynen kanks senin aklına muhtemelen muhtacız aman tanrım şimdi ucan süpürgene binip uzaklaşabilirsin güc sende yasasınnnn.
Ne biçim bir üslubun var senin ?Yav he he senin esseğin doğru aynen canım biz aile terbiyesi almadık he he bu mecraalardan ahlak ve edep dağıtan minik fareler sizi
Gerçekten annem babam burnumda tütüyor
Artık insanların bu kadar umarsız olmasına cıldırıyorum .
Başınız sağolsun.Benimde.. daha yeni cenazemiz oldu. Yakınlarıma sarılamadım bile.
O kadar özledim ki. GÖrmek konuşmak yetmiyormuş. İnsan sarılmak istiyor.
Ya yine bi "kelle paça iç bişeyin galmaz" vakası işte. Ister al karşına 1 sene anlat, ıııh anlamaz.Hah şöyle. Gerçek yüzünüzü ve üslubunuzu çıkarın ortaya. Çevrenize de böyle misiniz?
Bizim de değerli aklınıza ihtiyacımız yoktu ama konuya alakasız biçimde saçma sapan bir yorumla giriş yaptınız. Napalım, sizi de böyle kabul ediyoruz.