• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronada misafirlik ??

Hah şöyle. Gerçek yüzünüzü ve üslubunuzu çıkarın ortaya. Çevrenize de böyle misiniz?

Bizim de değerli aklınıza ihtiyacımız yoktu ama konuya alakasız biçimde saçma sapan bir yorumla giriş yaptınız. Napalım, sizi de böyle kabul ediyoruz.
Üslübüm sizin kim oldugunuzla alakalıdır siz ne iseniz bendende ona göre cevap alırsınız hadi bakalım power puff girl simdi baskalarına akıl dağıt benim icin cok zaman kaybettin

Üslübüm sizin kim oldugunuzla alakalıdır siz ne iseniz bendende ona göre cevap alırsınız hadi bakalım power puff girl simdi baskalarına akıl dağıt benim icin cok zaman kaybettin

Üslup kişinin karakterini ve kişiliğini de yansıtır ama. Sizin ki yanar dönerli sanırım. Ben benim, karşımdakine göre değiştirmem kendimi. O karşıdakinin çirkefliğidir çünkü ;)

Oğle saatlerinde kayinvalidem aradi. " Persembe iftara gelecegiz" diye ki pandemi suresince kimseyle gorusmedim. Kendileri soz, nisan yaptilar ogullarina, katilmadim, hassasiyetimi bildikleri halde gelmek istediler."Tek cevap kusura bakmayin pandemi bitmeden kimseyi kabul etmiyoruz, pandemi bitince bol bol gorusuruz" oldu. Bozuldu biraz belli ki ama sagligimizdan degerli degil. Kumar gibi bir hastalik, nelere yol acacagini bilemiyoruz.

Pandemi olmasi sebebiyle misafir istememekte haklisiniz sonuna kadar destekliyorum. Bence de pandemiden sebep dikkat ettiginizi, ailece boyle bi karar aldığınızı söyleyin.

Ama katilmadigim bir nokta var ki, musaitseniz buyrun demek gibi musaitseniz gelebilir miyim demek de ayıp değildir. Kuzeniniz ustune ustluk belki bir derdi var belki anlatacagi seyler var belki sizi gormek istiyor ama evi musait degil vakti yok.. biz insanlar ne zamandan beri boyle ince hesaplarin kötü zan ların içine düştük? Cok üzüldüm, bir arkadaşıma musaitsen uğrayayım diyecek olursam 75 kere düşünürüm artik

Müsaitse ugrayayım demekte bir sorun yok tabiki pandemi olmasa ne zaman istese gelebilir.
Ama saydıgınız şartlarda sorunları olmadıgını da cok iyi biliyorum. Ve de ortada bir çıkar ilişkisi seziyorum.normalde bazen ben çagırdıgımda gelemeyen insan simdi kendi gelmek istiyor.Neden? Pandemi var yasaklar var o konuda nazı bir tek bana geçecek bunu biliyor kendince. Ince hesaplar yapmamın sebebi bu. Ki zaten pandemi olmasa iftara gelmek istemesinde de sorun yok.
Ama diyorum ki keske önce kendi davet etseydi bir yoklamak icin "acaba bu kız pandemiyi sorun eder mi etmez mi gelir mi gelmez mi" diye.

Üslup kişinin karakterini ve kişiliğini de yansıtır ama. Sizin ki yanar dönerli sanırım. Ben benim, karşımdakine göre değiştirmem kendimi. O karşıdakinin çirkefliğidir çünkü :KK66:
Yav he he senin esseğin doğru aynen canım biz aile terbiyesi almadık he he bu mecraalardan ahlak ve edep dağıtan minik fareler sizi

Hanımlar birbirimizle polemiğe girmek yerine göz ardı et seçeneğini mi kullansak acaba?

Ve şu dönemde bırakın ev gezmelerini, misafirliği, mümkün olduğunca kimseyle görüşmemekte yarar var, sırf memleketçe sıcakkanlılığımız, davetleri geri çevirmeyişlerimiz veya ayıp olur düşüncelerimiz yüzünden şu an bir tanıdığım yoğun bakımda.

Yav he he senin esseğin doğru aynen canım biz aile terbiyesi almadık he he bu mecraalardan ahlak ve edep dağıtan minik fareler sizi

İlk cümlene katılıyorum. Aynen öyle. Bak sen de anlamışsın. Süper. Son mesajımı yazıp sizi göz ardı ediyorum ki konu sahibine daha fazla saygısızlık olmasın.
Siz yine de tavsiyemi dinleyin. ;)

Artık bi evinizde oturun Allah aşkına ya ..

9 aydır annemi görmüyorum. (Farklı şehirde ve riskli grupta) . Bizim gibi dikkat edip evinde oturan insanların hakkına giriyor bu sürekli gezen kesim.

Ben hakkımı helal etmiyorum !!
2020 Subat ayindan beri ben de gormuyorum☹️ Ayni sizin gibi farkli bir sehirde ve riskli grupta.

Hahahajajajq 🤣🤣🤣🤣 kendi kendine tavsiye yenile aynen kanks senin aklına muhtemelen muhtacız aman tanrım şimdi ucan süpürgene binip uzaklaşabilirsin güc sende yasasınnnn.
İvedilikleden kanks a nasıl geçiş yaptınız, ben şok 😅 tam ciddiye almaya başlıyordum halbuki.

Ne biçim bir üslubun var senin ?

Daha önce de bu çirkin üslubundan ötürü başka bir üye , üyeliğini iptal ettirdi.

Biraz had bilin.

Benimde.. daha yeni cenazemiz oldu. Yakınlarıma sarılamadım bile.
O kadar özledim ki. GÖrmek konuşmak yetmiyormuş. İnsan sarılmak istiyor.
Başınız sağolsun.

Hergün görüntülü konuşuyoruz ama sarılmak , koklamak gibi olmuyor Malesef.

Bu umarsız insanlar yüzünden Pandemi bitmez zaten ben ümidi kestim.

Hah şöyle. Gerçek yüzünüzü ve üslubunuzu çıkarın ortaya. Çevrenize de böyle misiniz?

Bizim de değerli aklınıza ihtiyacımız yoktu ama konuya alakasız biçimde saçma sapan bir yorumla giriş yaptınız. Napalım, sizi de böyle kabul ediyoruz.
Ya yine bi "kelle paça iç bişeyin galmaz" vakası işte. Ister al karşına 1 sene anlat, ıııh anlamaz.

Back
X