- Konu Sahibi q_eternity
-
En azından öğrenmişsin birine "körü körüne"aşık olunmayacağını
ben de sevmiştim ama kórü körüne sevmek can yakıyo şimdi ne oldu ben başkasına asık oldum bu arada "hoşlandığım çocuk" konuma beklerim dertlesiriz :)
Sen en başından biliyomuş gibi konuştun canım
Bi 6yıllık bi 3 yıllık ilişki,arkama bile bakmadan terk ettim..sonuç??tecrübe
aşık olduğun diğer çocuğa noldu peki canım haber alıyo musun dönmek istedimi hiç
yok bana çirkinsin dedi bir yıllık iliskimiz boyunca görmedi sanki :) ama bu hoşlandiğim cocuk konusunda cidden yardıma ihtiyacim var bi okuyup fikir verir misin çocuğa sen de bana karsı bos deilsin dedim gördü ama cevaplamadi bilmiyorum ama bana karsı bisey hissetmese hayır sana karsi bisey hissetmiyorum derdi heralde 5 yıldır tanısıyoruz babasi benim eski öğretmenim ve çok seviyo beni en azından bu mesajıma hayır hissetmiyorum derdi heralde sevmese dimi
hiç körü körüne aşık olmadım gerçekten.
zor olsa gerek bu durum. bunlar da size bir tecrübedir geçmişi geri getiremeyeceğinize göre bundan sonraki ilişkilere sağlam ayakla basarsınız.
karşınıza kim çıkarsa çıksın kendinizden önemli olmadığını bilirsiniz.
sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız ilişkiye devam edersiniz bundan sonraki ilişkilerde yani adam gibi adam mı bunu gözlemlemeniz gerek.
ben bu olanlardan sonra erkek görmek istemiyorum inanki canım ya. Sen nasıl topladın kendini, nasıl cesaret ettin yeni birini hayatına almaya zor olmadımı ben bi daha kimseye güvenemiycekmişim gibi geliyo
bu erkekler şaka gibi ya boşver cnm sen yapmışsın ona gereğinden fazla fedakarlık o üzülsün inan ben de bi daha sevemem diyodum ama bak sevdim bile hos o boş galiba bana karsı ama olsun gerçekten seven biri bulur bizi de elbet :)
boşmu dolumu belli değil canım azıcık sabret :) seven biri bulur bizi sözüne gelincede karşıma yolda orda burda çıkmıyor ki zaten gözler her geçene bakmıyorki diyorum demet aracılığıyla:))
okuln ilk günü çok güzel gidiyim okula hani yanindan şöyle bi geçip kaçamak bi bakiş atiyim diyorum ay bulunur kız :)
Hahaha deli :) bulunur elbette ben bi sure kimseyi istemiyorum o kadar kaziktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?