Çok yorucu bir gundu ne yemek yemege nede spor yapmaya vaktım olmadı zaten spor yapmaya ıhıtyacım da olmadı dıyebılırım kosusturmaktan..
Bugun akşama kadar bısey yemeyıp aksamıda 800 kalorı ıle kapatmıs oldum ..
gaza gelmene sevindim, iyi oluyo de mi :))) ben de doğum sonrası kilosunu hemen verenlere imrenmiştim, azim geldi :)ay ayy inşaallah
hahaha sen bendeki göbeği görme ozaman ama iyi gaza geliyom resimlerini görünceseninkadar zayıflayamasamda en azından şu halimden biraz daha iyi görünürüm
çektir şekerim yandan yandanVallaa kız biz de incecik olalım şöyle yandan yandan çektirelim resimleri koyalım buraya dümdüz
Ben yatamıyorum yaaa bu geceler artık bana çok uzun, soğuk ve yalnız, batıyor etime kanatıyor
evet ya belim daha ince gözüküyo ama göbekgaza gelmene sevindim, iyi oluyo de mi :))) ben de doğum sonrası kilosunu hemen verenlere imrenmiştim, azim geldi :)
göbişli bayanlartabi senin kilon daha fazla göbüş vardır, benim önce de vardı şimdi sezeryan göbişi oldu.
bende ekmekleri kızartıp öyle yiyorum kalorisi düşüyomuş bide daha lezzetli bu arada turşu su tutuyo diye biliyorum canım:44: bulgur pilavını bende severimSelam herkese,
Ben bugün sabah: 50 gr. yörükoğlu peynir, 30 gr. maydanoz, 1 domates, 3 zeytin, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1 kupa şekersiz çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen: 120 gr. hindi göğüs tavada, 3 yk bulgur pilavı, yarım patlıcan turşusu, 3 biber turşusu
Ara : 1 hurma,
Akşam 1 tabak salata, 1/2 kase yoğurt, 1 elma yedim.
Toplam 642,781 kalori almış oldum
Öğlen 92 dk , akşam da 42 dk koşu bandında yürüdüm
Alacak verecek kalmadı( turşunun kalori hesabını tam yapamamış olabilirim ama naapiim artık :101: )
bende ekmekleri kızartıp öyle yiyorum kalorisi düşüyomuş bide daha lezzetli bu arada turşu su tutuyo diye biliyorum canım:44: bulgur pilavını bende severimama yapmıyom bir süredir yesem 3kaçıkla kalamıyacağım için
Merhaba arkadaslar bende yürüyüs bandı istiyorum ama ne alıcagıma karar veremedim bu altis forest nasıl sizce sanırım bir kaç kişi bunu kullanıyor.Genişliği motor gücü süper ama görüntüsü biraz falso sanki kırılcakmıs gibi duruyor resimlerde kararsızım yani
Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin
Ben Altis forestimi 33 gündür kullanıyorum gayet memnunum. Hattaa abartıp günde iki kere 90 ar dakika kullandığım oluyor. Daha tecrübeli arkadaşlar 1 saatten fazla çalıştırılmaması gerektiği konusunda uyarıyorlar ama. Alet gayet sağlam yani korkma kırılacak gibi falan değil...
130 kg taşıma kapasitesi , 50 cm bant genişliği , 2 manuel eğim ayarı ve uygun fiyatı ile diğer aletlerden daha uygun gelmişti bana. Ama tabii karar senin.
Önüne çok fazla seçenek yığıp içinden çıkamaz hale gelmemeni tavsiye ederim o zaman karar vermek çok zorlaşıyor ve insanın hevesi de kaçıyor (şahsi tecrübemle sabit)
Haydi al bir an önce sen de katıl keyifli sohbetlerimize :13:
Hosbuldum) evet aynen dediğin gibi o kadar cok secenek arasında bu 2.kararsız kalısım daha oncede almaya karar verip saglam bi arastırma yapıp sonra hem karar veremeyince hemde cevreden gelen etkenlerle vazgectim herkes koseye atarsın kalır hevesin gecer kullanmazsın gibi caydırıcı fikirleriyle kafamı bulandırdılar acıkcası bende kendimden emin olamadım ;( işin kotusu evde kucuk kaldırıp koseye koysam bile evin orta yerinde kalıcak o derece yani )
Merhaba arkadaslar bende yürüyüs bandı istiyorum ama ne alıcagıma karar veremedim bu altis forest nasıl sizce sanırım bir kaç kişi bunu kullanıyor.Genişliği motor gücü süper ama görüntüsü biraz falso sanki kırılcakmıs gibi duruyor resimlerde kararsızım yani
İşte en güzeli evinde kullanabilmek ya sırf bunun için almaya deger ama kararlı olmak oneml haklısın.ben biraz daha dusunup aranıza donucem insallah tesekkür ederim ilgilendiğin için. Buarada vermek istediğim bi 15kilocuk var yuruyuse baslar birazda dikkat edersem ne kdr zmnda gider bunlarr benden onuda bilmiyorum bi karar verip bi yerden baslasam supper olucak.Şimdi ; hevesinin geçmesi konusuna bişey diyemem, bu kişilik meselesi, öyle yapan bir çok kişiyi duydum bende. Ama eğer dışarda spor yapma imkanın yoksa, evinin rahatlığında ve dilediğin zaman aralığında kullanmak için güzel bir yöntem.
Küçük evde kaldırıp köşeye koysan da sıkıntı olacaksa o zaman bir daha düşünmekte fayda var tabii. Ama kaldırmayıp düzenli olarak kullanmayı kendine alışkanlık haline getirirsen bazılarının yaptığı gibi çamaşır askısı olmaktan öteye geçmiş olur alacağın alet :))
İşte en güzeli evinde kullanabilmek ya sırf bunun için almaya deger ama kararlı olmak oneml haklısın.ben biraz daha dusunup aranıza donucem insallah tesekkür ederim ilgilendiğin için. Buarada vermek istediğim bi 15kilocuk var yuruyuse baslar birazda dikkat edersem ne kdr zmnda gider bunlarr benden onuda bilmiyorum bi karar verip bi yerden baslasam supper olucak.
Valla süper kilo vermissin dediğin dogru yas onemli metabolizmanın gücü değişiyor haklısın benim yasım 26 boy 163 sanırım daha avantajlıyım yastan dolayı ama bende yalnızca diyetle kilo veremeyenlerdenim gün içinde hareket sıfır olunca yemediklerim beni kurtarmaya yetmiyor. Bnm kesin yuruyus bandı almam lazımRica ederim :))
bilgi sahibi olduğum her konuda fikrimi paylaşmaya hazırım...
Benim de 20 kilocuk fazlam vardı, rejime başladıktan birkaç hafta sonra sadece dikkat ederek bu kilolardan kurtulamayacağımı farkedip koşu bandımı aldım.
Sana fikir olsun diye yazıyorum; yaşım 39 boyum 1,70 kilom 14 ocak ta rejime başlarken 80 idi. 2 şubatta koşu bandımı da kullanmaya başladım ve düzenli devam ediyorum, bugün itibariyle kilom 71,1 . Yani 7,5 haftada 8,9 kilo verdim. hedefim 15 nisana kadar en kötü ihtimalle 65 e inmek ama bilemiyorum tabi başarabilir miyim , eğer başarırsam 3 ayda 15 kilo vermiş olucam tabi çok sıkı tutarak öyle biraz dikkat ederek falan değil maalesef
Ama sen yaşına boyuna, günlük fiziksel aktivite yoğunluğuna göre daha fazla veya az verebilirsin, o ancak başladıktan bir süre sonra ortaya çıkıyor
Kolay gelsin umarım hedefine ulaşırsın...
Valla süper kilo vermissin dediğin dogru yas onemli metabolizmanın gücü değişiyor haklısın benim yasım 26 boy 163 sanırım daha avantajlıyım yastan dolayı ama bende yalnızca diyetle kilo veremeyenlerdenim gün içinde hareket sıfır olunca yemediklerim beni kurtarmaya yetmiyor. Bnm kesin yuruyus bandı almam lazımUmarım hedefine ulasırsın ve bence kesin basarırsın cunku cok kararlısın. Takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?