4kilon kalmış hedefe ne güzel bende derim bigün belki 4kilo kaldı diyeevet canım,gram gram gidiyor, inşallah devam eder...
51 le hamile kalmıştım, en azından 51e inmek istiyorum, eski kıyafetlere tamamen girmek için :) şimdi de giriyorum ama göbek ve üst bacak kısmı sıkıyor, ben de üstüme yapışan şeyleri sevmiyorum. kotta seviyorum da bluzda sevmiyorum, dar kot üzerine az bol ve uzun şeyleri seviyorum :)
ben günde bi kez tartılıyorum, o da sabah. kilomu ona göre biliyorum, akşam tartıldığımda 56 küsur çıkıyor zaten, normaldir.
ya akşam nasıl yürüyüş yapıyosun bravo, haşatım çıkar benim o saatte, faydası olmaz gibi geliyor bana ama :44: metabolizma yavaşlıyor malum o vakitte, boşa yorulmuş olursun sanki, yine de uzman gözüyle nedir bilemiyorum. akşam süt kilo aldırır derler, kuzenim kilo almak için süt içerdi akşamları , herkesin bünyesi farklı tabi. miden neden ağrıyor acaba :26: inşallah geçici bi ağrıdır...
Merhabalarr:) ben de kosu bandi tembellerindenim bugun 35 dk yaklasik 3 km falan yurudum. Pms oldugum için gun boyunca gordugum her seye saldirdim((,.. Yalniz benim problemim gobekten gidiyo ama bacakta bir milim incelme göremiyorum (.. Bu boyle devam eder mi acaba:/ cunku vucudumun en çok goze batan fazlaliklari ust bacakta.(genlerden dolayi alt bacakta kalin) 83 kilodan yuruyerek 77ye indim...
hıı mantıklı olabilir akşam metabolizmayı çalıştırması...inşallah öyledir de faydasını görürsün emeklerinin4kilon kalmış hedefe ne güzel bende derim bigün belki 4kilo kaldı diyebenimde haşatım çıkıyor ama o yorgunlukta güzelde şöyle faydası oluyomuş osaatte yağ yakıomuş metabolizma çalışmaya devam ediyomuş diye biliyorum artık doğrumudur bilmiyorum:44:daha önceki diyetlerimde içiyodum ben tarçınlı süt hatta geçen ayda ilk haftalarda içiyodum tarçınlı yarım yağlı sütü akşamki yürüyüşlerde ağrıyor heralde aç karnına yapptığım için :26:
Merhaba,
6 kiloyu yürüyerek ne kadar sürede verdin aceba :))
Hayır o günleri ben de görücek miyim diye merak ediyorum da ...
inşaallah cnm 88benim kilonun kırılma noktası bu kilodan düşersem istediğim kiloya gelirim inşaallah benim şimdilik hedefim 70 yada 65 tedavi durumları olmazsa 58e düşmeyi isterim akşam 9da tarçınlı süt içtim spor yaparken ağrım olmadıhıı mantıklı olabilir akşam metabolizmayı çalıştırması...inşallah öyledir de faydasını görürsün emeklerinin
evet az kaldı kilo, sen de söylersin inş bi gün :)))
aç karnına olabilir, ona d açare yok şimdilik sanırım, iyice güçten düşme de
görürsün görürsün
evet ya düzenli yazsalarda bizde motive olsak ben 41günde 10.30 verdim motive etmişimdir umarım sende artır daha hızlı gidicek kiloların birbirimizi motive edelimKızlar merhaba,
Topiği şöyle geçmişten bugüne bi okuyayım dedim başa çıkamadım
Ama kimler gelmişşş kimler geçmiş bu topikten
Şimdi merakımı cezbeden konu şu ; artık buraya yazmayan arkadaşların hepsi istediği fizik ölçülerine kavuştu mu ??
Kavuştularsa hepsini tebrik ediyorum
Yoksa hepsinin koşu bantları mı arızalandı ??
Onun çözümü var servis gelir yapar di mi ama bir haftalık bir uzaklaşma tamam da daha fazlası niye
Yoksa buradaki sohbetten mi sıkıldılar ??
Halbuki koşu bandı kullanmaya yeni başlayan biri olarak ben habire bişeyler yazıyorum burası hareketli olsun da girip okudukça birbirimizi motive edelim diye...
9 gün oldu koşu bandım kurulalı, 1 kez mola verdim, kalan 8 gündür hiç değilse 40 dk 5,5 hızla yürüyüş yapmayı aksatmadım. Yarından itibaren de hedefim günde ikiye çıkarmak.
O yüzden çok değil 1-1,5 ay önce burada olup artık yazmayan arkadaşları tecrübeli topikçiler olarak aramızda görmek istiyorum şahsen
Herkese iyi geceler
tebrikler sende güzel kilo vermişsinbende her akşam 5.5 hızla 5km yürüyorum. 20 gün kadar oldu 7 kilo verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum.çok acıkırsam kessn diye 2si bir arada neskafe içiyorum o bayağı bir tutuyor beni.
yürüyüşten sonra yer hareketleri yapıyorum mekik çekiyorum bacak hareketleri falan yapıyorum.akşam 7-7.30 dan sonra birşey yemiyorum.76 küsur ile başladım 69.3 oldum
bende her akşam 5.5 hızla 5km yürüyorum. 20 gün kadar oldu 7 kilo verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum.çok acıkırsam kessn diye 2si bir arada neskafe içiyorum o bayağı bir tutuyor beni.
yürüyüşten sonra yer hareketleri yapıyorum mekik çekiyorum bacak hareketleri falan yapıyorum.akşam 7-7.30 dan sonra birşey yemiyorum.76 küsur ile başladım 69.3 oldum
tebrikler sende güzel kilo vermişsinkızlaarrrrrr pasta kursu eğitimi alıcamm ama diyete devam tabiki yaniii öyle olmalı olmak zorundaa
bende her akşam 5.5 hızla 5km yürüyorum. 20 gün kadar oldu 7 kilo verdim ama çok sıkı diyet yapıyorum.çok acıkırsam kessn diye 2si bir arada neskafe içiyorum o bayağı bir tutuyor beni.
ayyy bilmiyorum bi çözüm buluruz heralde ama böyle fırsat çıkıncada kaçırmak istemedim sertifikalı iş garantili akşamki sporuda 2saat yapabilirsem süper olur gerçi daha tam belli değilPişirdiklerinin tadına kim bakıcak olmuş mu diye peki
ayyy bilmiyorum bi çözüm buluruz heralde ama böyle fırsat çıkıncada kaçırmak istemedim sertifikalı iş garantili akşamki sporuda 2saat yapabilirsem süper olur gerçi daha tam belli değil
maşallah süpersinirade meselesi resmen, aha da örnek
tuana, pasta kursu mu ay ne güzel, çok severimsen de çok iyi gidiyosun, yavaş yavaş ve kalıcı olucak seninki belli.
ylnzeskici, buraya bayağı süredir yazan yoktu,ben yazdım sanırım ,sizlerle birlikte tekrar aktifleşti, yazanlar uzun süre girmemişler belli ki, bence kilo veremedi bıraktı onlaryoksa kaybolup gitmezlerdi
tandoorii, sen de başlarsın mutsuz olma, bend e çok ara verdim, vereceğim kilo az diye oyalanıp duruyorum ben...
bugün kızımı dr a götürdük rutin kontrol, kipada falan gezdik, belki azcık faydası olmuştur, demin de balık salata yedik, daha da yemem bugün, meyve, çay...
ylnzeskci,
ne güzel anlatmışsın,gerçekten motive ediyor insanı, ben de ilk koşu bandımda yürümeye karar verdiğimde hemen nete başvurdum, kilo verenler var mı, nasıl yapmışlar ne kadar yürümüşler falan diye. kk dan bi kaç sayfa çıktı ama hiç biri aktif değildi maalesef, içlerinden bu sayfaya yazdım, başlık bana uygundu :) iyi ki de yazmışım :)
biraz daha aktif çalışırsan olucak gibi göünüyor valla, şimdi kilo verme başlarda zor oluyor ama bi vermeye başlayınca metabolizma hızlanıyo mu noluyosa patır patır gidiyo kilolar,daha hızlı .... ben de bebişi yeni uyuttum bi bakayım dedim, yalnızım bu gece, eşim görevdekorkuyorum çok ama yapacak ibşey yok :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?