- Konu Sahibi Mademoiselle_35
Hayirli aksamlar..Bence iliskilerde erkegin kararliligi cok onemli.Kadin daha duygusal oldugu icin gelgitler yasayabiliyor ama erkek saglam niyetle, sevgi ve saygiyla ''Ben sevdigimin yanindayim'' derse iliski yuruyor.Cunku biz kadinlarin istedigi daima sefkat, sevgi gormek.Ama gorustugunuz kisi, ''ben sana gelecek veremem, hayal kirikligi , uzuntu verebilirim.'' Diyorsa yapilacak sey bellidir.Kendi kendini atese, uzuntuye atma.Ha dese ki elimden geleni yaparim ama hayat bu, istemeden uzebilirim, kirabilirim vs neyse..Ama o da yok.
Hani bi soz var ya ''insanin kendi kendine ettigini tum dunya bir araya toplansa yapamazmis.''diye.Iste durum aynen boyle.Bosver, gencecik kizsin, omrun varsa eger ne sevgi dolu, daima yaninda olacak insanlarla tanisirsin.
Hakkinda hayirli olsun. :)
Konu sahibi ne dusunuyo bilmiyorum ama yazdiklariniz cok mantikli valla gecenin bu saatinde okumak inanilmaz iyi geldi.. Ben cok sert gorunusluyumdur icten ice cok kirilgan hassas duygusal olsam da mucadeleci gorunmeye calisirim hayatta bu da dis gorunusume yansiyo sanirim nerde sorunlu ilgi arayan tip var gelip beni bulur saglam gorundugumden sanirim.. Ben korunup kollanmaya ihtiyac duyuyorum halbuki, son donemde o kadar mutsuzum ki temelinde de bu duygusal ihtiyaclarim yatiyo sanirim.. E ama sirf bunun icin de biriyle olunmaz adam gibi biri ciksa da evlensek bitse keske:) Benim karsimdaki kisiden beklemem gerekenler kafamda netlesmeye basladi sayenizde, Hatta biraz daha yazsaniz keske ne iyi olur :))
Canim durumlarimiz cok benziyor birbirine bu yuzden seni cok iyi anliyorum..... Sevgini gosterdigin anda kacmayi tercih ediyorlar insan kendini tutarakta sevgisini gostermeyip nasil iliski yasarki? Bunun bi formulu varsa ogretsin bize:) hakkimizda hayirlisi olsun, dilerimki sende gonlune gore biriyle tanisirsin! Milletin sevdigi pesinde pervane olurken bende soruyorum kendime nerde hata yapiyorum ? Secmeli mi buluyorum boylelerini diye.. O his okadar kotu ki!! Gecen tramvaydan bi kiz indi sevgilisiLe bulustu karsiladi kizi elinde bir demet gul ile ve benden kucukler.. Olgun dedigim insanlar bile bunu yapmadi hic yaziklar olsun valla.
Bu arada mesajlarin devami geliyor. Anlamiyorum daha ne diye konusuyoruz.. Kendini temize cikarma pesinde ama ben dusuncelerimi Yinede soyluyorum. Eger bilmek isterse arkadaslar, gelismeleri paylasmak isterim.
Paylas tabi canim ya anlatmak istersen dinlerim ben seni, bizim niyetlerimiz temiz, belli, mutlu olmak mutlu etmek istiyoruz.. İnsallah bundan sonra karsimiza da biz gibileri cikar sukur sebeplerimiz olurlar mucadele etmek istemiyorum ben, eski erkekler nerdee sevdigi kizi iki dk gormek icin onca yol tepenler risk alanlar.. Bize cikanlara bak muhallebi cocuklari, ana kuzulari..:) ne diyim ki.. Ama sana tek tavsiyem sert durusunu bozma senin o ciddiyeti beklemek kesinlikle hakkin. Bi insan omrunu seninlr gecircek kadar sana dger vermiyosa seni sevmiyosa hic ilgi beklemesin vakit calmasin oh ne ala yaa!... Gaza geldim biraz hihi:)