- 6 Mayıs 2016
- 37
- 14
- 88
- 34
- Konu Sahibi aysunn_nusya
-
İlk başta öyle hissediyor insan inanın ben de çok düşündüm bunları sonra o sürece girince oh be diyorsun neden bu kadar cekmisim ki . Ekonomik özgürlüğünüz varsa arkanıza bile bakmayın derimMerhaba arkadaşlar. Öncelikle daha önceden de size yazmıştım. Ve tekrar yazmak istedim. Çünkü çok bunalmış hissediyorum. Eşimle aramızdaki sorun ailesiydi. Ailesinin istekleri bitmiyordu. Para kısaca. Ve en son elimden gelen herşeyi yaptım yuvamız kurtarmak için ama kayınpederimin eşimi doldurmasiyla herşey kötüye gitti. Şuan görevde uzak bı yerde olmasına rağmen ne beni ne kızını arıyor. Bu evliliği yürütemiyorum. Tek çözüm boşanmaktan geçiyor. Ama korkuyorum kızım için kendim için. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Ama toplumumuzda oluşacak baskıdan korkuyorum. İnsanların bana bakışından beklentisinden korkuyorum. Size yazmak istedim anlatmak istedim.
Ekonomik özgürlüğü olan kadınlar,toplum ne der diye düsününce bana bi kal geliyor.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle daha önceden de size yazmıştım. Ve tekrar yazmak istedim. Çünkü çok bunalmış hissediyorum. Eşimle aramızdaki sorun ailesiydi. Ailesinin istekleri bitmiyordu. Para kısaca. Ve en son elimden gelen herşeyi yaptım yuvamız kurtarmak için ama kayınpederimin eşimi doldurmasiyla herşey kötüye gitti. Şuan görevde uzak bı yerde olmasına rağmen ne beni ne kızını arıyor. Bu evliliği yürütemiyorum. Tek çözüm boşanmaktan geçiyor. Ama korkuyorum kızım için kendim için. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Ama toplumumuzda oluşacak baskıdan korkuyorum. İnsanların bana bakışından beklentisinden korkuyorum. Size yazmak istedim anlatmak istedim.
Kızınla sil baştan bir düzen evet düsünce de korkutur da.Toplummuş beklentiymis oldu mu yani? Kim ne diyen desin yahu.korkuyorum kızım için kendim için
toplum böyle böyle bekar annelere alışmalı bana kalırsa. toplumun içi ferahlayacak diye yalnız ve mutsuz bırakıldığımız evliliklerin içinde olmamalıyız. eşim uzakta görevde dediğinize göre belli ki ya asker ya polis büyük ihtimalle. bir ailenin tüm yükünü sırtlanacaksanız ha evli olmuşsunuz ha bekar. mutlu olmak sizin de hakkınız belki ileride bir daha evlenirsiniz yaşınız gençken.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle daha önceden de size yazmıştım. Ve tekrar yazmak istedim. Çünkü çok bunalmış hissediyorum. Eşimle aramızdaki sorun ailesiydi. Ailesinin istekleri bitmiyordu. Para kısaca. Ve en son elimden gelen herşeyi yaptım yuvamız kurtarmak için ama kayınpederimin eşimi doldurmasiyla herşey kötüye gitti. Şuan görevde uzak bı yerde olmasına rağmen ne beni ne kızını arıyor. Bu evliliği yürütemiyorum. Tek çözüm boşanmaktan geçiyor. Ama korkuyorum kızım için kendim için. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Ama toplumumuzda oluşacak baskıdan korkuyorum. İnsanların bana bakışından beklentisinden korkuyorum. Size yazmak istedim anlatmak istedim.
Kızınızı ve kendinizi düşünüyorsanız eğer elalem neder diye düşünmeyin. Onlar anca konuşurlar olan gine size olur.
Hangi devirdeyiz, ne toplumu ne baskısı ne beklentisi allah aşk
Beni kendime getirdiniz bu şekilde söylemeniz teşekkür ederimEkonomik özgürlüğü olan kadın da böyle düşünüyorsa
Bu süreç bitince sanırım sizin de dediğiniz gibi psikolojik olarak da rahatlayacagimİlk başta öyle hissediyor insan inanın ben de çok düşündüm bunları sonra o sürece girince oh be diyorsun neden bu kadar cekmisim ki . Ekonomik özgürlüğünüz varsa arkanıza bile bakmayın derim
Bu süreç o kadar zorki insan düşünmediğini de düşünüyor inanın ve mantıklı düşünmek bde zor oluyor. Ama haklısınız sonuna kadarEkonomik özgürlüğü olan kadınlar,toplum ne der diye düsününce bana bi kal geliyor.
Yani o ekonomik özgürlüğü kazanabilmis olmasına bile sasıyorm.
Cidden bunu düsünüyor olamazsınız.
Adam kızını bile aramıyormus,zaten siz yarı bosanmıs sayılırsınız bi resmiyete dökülmemis.
Tek basına cocuk büyütmek yeterli bi sebep.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle daha önceden de size yazmıştım. Ve tekrar yazmak istedim. Çünkü çok bunalmış hissediyorum. Eşimle aramızdaki sorun ailesiydi. Ailesinin istekleri bitmiyordu. Para kısaca. Ve en son elimden gelen herşeyi yaptım yuvamız kurtarmak için ama kayınpederimin eşimi doldurmasiyla herşey kötüye gitti. Şuan görevde uzak bı yerde olmasına rağmen ne beni ne kızını arıyor. Bu evliliği yürütemiyorum. Tek çözüm boşanmaktan geçiyor. Ama korkuyorum kızım için kendim için. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Ama toplumumuzda oluşacak baskıdan korkuyorum. İnsanların bana bakışından beklentisinden korkuyorum. Size yazmak istedim anlatmak istedim.
Hayat gerçekten bu kadar strese değmiyor sadece gücümü toplayıp yoluma devam etmem gerekiyor. Çok teşekkür ederimO sizden vazgeçebilmiş guzel kardesim. Hayat inan bu sorunlu durumlara, sorunlu ilişkilere katlanacak ve sonunda duzelecek diye umutlanacak kadar uzun degil.
Düzelsin diye caba göstermissin, emek vermissin ama olmamis.
Ekonomik özgürlüğün varsa artik hikayeni kendin kaleme al. Paraci kp, kv kisaca es ailesi, size yuk olan, gençliğinizden, enerjinizden çalacak ne varsa silin gitsin. Yeniden bol güneşli, çiçekli, baharli rengarenk bir gelisme bölümü acin .
Boyle bir ömür üzülürsün. Ama sirtinda yuk olanlari birakirsan aliskanliktan dogan bir yas sureci yasarsin. Agla, üzül ama sonunda her sey gibi gececek ve ozgurleseceksin. Kendi kanatlarinla ucabilirsin. Eger gercekten istersen ve inanirsan...
Sacmalamayin ayol toplumda bosanan ilk kadin siz olmayacaksiniz kimse icjn istemediginiz hayata katlanmayin heleki el alem icin herseyi yapar baskalarini kinarlar neden siz o insanlar icin mutsuz bir hayata mahkum olasinizkiMerhaba arkadaşlar. Öncelikle daha önceden de size yazmıştım. Ve tekrar yazmak istedim. Çünkü çok bunalmış hissediyorum. Eşimle aramızdaki sorun ailesiydi. Ailesinin istekleri bitmiyordu. Para kısaca. Ve en son elimden gelen herşeyi yaptım yuvamız kurtarmak için ama kayınpederimin eşimi doldurmasiyla herşey kötüye gitti. Şuan görevde uzak bı yerde olmasına rağmen ne beni ne kızını arıyor. Bu evliliği yürütemiyorum. Tek çözüm boşanmaktan geçiyor. Ama korkuyorum kızım için kendim için. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Ama toplumumuzda oluşacak baskıdan korkuyorum. İnsanların bana bakışından beklentisinden korkuyorum. Size yazmak istedim anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?