Arkadaslar sizin kötü oldugunuz bir dönemde hastalik,issizlik ve ya depresyon esinizden destek görmediğiniz oldu mu?
Ben evlendigimiz ilk ay baya rahatsizlandim ve esim bana sürekli ufff inanmiyorum senin hastalığına,bıktım bu hastalığından,sen hastalik hastasısın gibi seyler söylemişti
Ayağımı topallayinca o duruma gelmistim çünkü,anca doktora götürmüştü. Kendisi de pek doktora giden bir insan değil.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ahibi-olma-aileler-kimin-dedigi-oldu.1079422/
Bir de su konuyu açtım gecen tasinma durumumuz var
Ama zamaninda bazi sebeplerden ev alamadik dun akşamda konusu acilinca bana sesini yükseltti istemiyorum orda oturmak sen etrafta gezceksin tozcaksin eve girmeyeceksin dedi
Bende benim.gittigim kac kapi var ki aşkım?zaten genelde evdeyim dedim kavga alevlenmesin diye sustum ama baya sert çıktı
Bugunde sofrada neden yapmiyorsun bana keciboynuzu kurunu ben mi yapcam dedi
Tamam ne bağırıyorsun yaparim dedim
Bilen bilir sperm düşüklüğü var esimde
Ben rahatsizlandigimda hergün sogan suyu yapmistim kendime bakmistim ilaçlarımı icmistim.Ona da sen bedenine onem vermiyorsun ki bak ben kendi kendime bakmistim hazirlamistim dedigimde "Benmi yapcam allaah allah hazirla da icelim" dedi peki askim dedim sustum
Arkadaslar icimden gelmiyor soguk ve vurdumduymaz davraniyorum elimde degil aklima eski gunler geliyor beni cok yalniz bırakmıştı. Ve ev konusunda da kredi cekcekmis normalde hafiften cimri birisidir hic soru bile sormuyorum ikna etmeye calisinca ters tepior hersey ust üste geldi esim icin ama ne yazikki uzulemiyorum onun icin
Haksiz miyim? Vicdan sizmiyim sizce? Ne yapmam gerekir? Derdi ne bu adamin ooof
Sunuda ekleyeyim hastayken ben ağlarken suratima bakmiyordu.ofleyip pufluyordu doktora gotursem ne olcak yap egzersiz iste diyordu
Hamilelik konusunda da ukalaca konusuyordu
Ben açıkçası Allah in onu cezalandırdığını düşünüyorum dusmez kalkmaz bir Allah sonuçta hastalik hepimiz için
Sizce vurdumduymaz ve umursamaz davranmaya devam edeyim mi?aramiz iyi suan ama kendisi baya baya keyifsiz eee masrafta çıktı taşıncak ev alcak bide baya moralsiz.