kötü günlerden bıktım

akans

tek kanatlı bir kuşum...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
2.223
858
83
herkese selam arkadaşlar ...eşimle iyi kötü 3 yıllık bir evlilik hayatımız var 1.5 yaşındada bir kızım var.bikaç gün önce markete gittik birlikte ...ben gezerken eşim seslendi gelsene diye sanki çok acil bişiy varmış gibi ..bende gittim yanında kasiyer bayan(selamlaşıp hal hatır sorduğumuz arkadaş gibi ama mesafeli olduğumuz)ne olduğunu sordum buzdolabı poşeti alacaktık ya bunlar uygun dedi tamam al o zaman dedim bende ama sinirlendim(ben başka şeylere bakarken beni köpek gibi yanına çağırıyor kadının yanında)bir tane yetmez iki alalım dedi ne yapıcaksın o kadar poşeti dedim ama attı sepete .kız yanından gidince yanına yaklaştım ve şöyle dedim 1.beni bir daha asla insanların içinde köpek çağırır gibi çağırma 2.eve ne lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum hayır diyorsam ısrar etme bana insanların içinde hava atma dedim.neyse biz çıktık marketten ekmek alalımmı diyorum cevap yok çocukla ilgili bişiy diyorum cevap yok .o kadar sinirlendimki anlatamam.en son duymuyomusun cevap versene dedim dönüp cezalısın dedi .ne yaptımki cezalıymışım çocukmuyum ben diyorum cevap yok ne sorduysam cevap vermedi.bende çok öfkelendim ve ağzıma geleni söyledim küfür ettim yani o sinirle.o günnden beri konuşmuyoruz.pişirdiğimi yemiyor.kendine ayrı yemek yapıyor.dün akşam ortak arkadaşımızla konuşurken telefonuna bikaç mesaj geldiğini ama sildiğini söyledim oda bana metin 2 adlı oyunda başka bir şehirden kadınlarla flörtleşebileceğini ama beni aldatmayacağını söyledi (arkadaşımız erkek)ama sadece konuşuyordur dedi .içim almıyor anneme anlattım boşanma çocuk var diyor .bir fikir verseniz çok iyi değilim çünkü

Sizi markette çağırmasına ve 2 tane alalım demesine neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım?Benim eşim de markette bana seslenir "gel burada şu var evde varmı alalım" der,yok almayalım desem bile alır bazen.Tabiki ilişkinizi bilemem ama eşinizde suç göremedim.

normalde bende kızmam öyle şeyler olduğunda ama sanki emir verir gibi çağırdı sizin dediğiniz gibi olsa zaten sorun yok .sonrasında yaptıkları doğrumu peki sizce

Erkekler genelde böyleler.Sen sinirlendiğinde cevap vermeyip daha da sinir bozarlar.Daha sonra yaptıkları doğru değil tabi,ayrı yemekler,mesajlar.Ama dediğim gibi her evlilik kendine özel,kendine ait kuralları var.Sizin yaşamınızda da bu sorun nasıl çözülür bilemiyorum.Ben böyle bir durumda "gel,sakince konuşalım,önce beni bir dinle" diyorum,sakince anlatıyorum.Anlarsa anlıyor,bazen de kafasına göre alıyor lafları daha da bozuluyor.O İnce çizgiyi siz biliyorsunuz.

sanırım patlamışsın aslında torbalar ve seni çağırması tamamen bardağı taşıran son damla olmuş
çok yorulmuşsun, her şey batıyor.

biraz kendini dinlesen iyi olacak, her şeyi bir kenara kaldır yaşadığın her anı iyi kötü, çocuk da dahil biraz sor kendine neler oluyor
neden bu kadar tahammülsüz ve sinirliyim.
aldatma meselesine gelince, eline fırsat geçen yapabilecek cesareti olan her erkek aldatır, aldatır, aldatır.
eşin neden oyun oynuyor neden başka biri vs.re bunu da sorgula önce kendinde ama...
biraz sabırlı olmalısın, kendini daha tanıyamamışsın fikrimce.

markettekı olayda eşinizde suç bulmadım.çok abartmışsınız bence.
ama esınız başka kadınlarla mesajlaşıyor mu anlamadım.bence boyle bırşey varsa asıl onemlı olan bu sorundur.mesajda olsa aldatma aldatmadır çunku

tanımadan çözümlemek bu olsa gerek..artık bittim ama kimse farkında değil ...3 yıldır memleketime gidemedim tek hayatım çocuğum oldu.şikayet etmiyorum çocuğumdan ama ağır geliyor kışın evde çalışmıyor ...aslında kendimle ilgili tek sorunum farkedilmemem sürekli koşturmaktan ne istediğimi bilecek zamanım olmuyor.bikaç gündür sık sık nette zaman harcıyorum.o zamanda bişiyler eksik kalıyor haliyle ikimizde konuşmuyoruz ne olacak bilmiyorum .en çok zoruma giden pişirdiğim yemekleri yemeyip kendine yemek yapması ne yapmalıyım bilmiyorum

bunu yapıp yapmadığını bilmiyoruz sadece arkadaşı olabilir ama yapıyor diyemem eğer bilsem söylerdim dedi .fakat o gece gelen mesajlar silinmişti.bazen erkek kardeşide mesaj zatıyor oyunla ilgili siliyor ben görmeden.(daha önce o karı izin vermiyor mu oynamana falan gibi iğrenç bi mesaj yazmıştı )o yüzden artık siliyor olabilir emin değilim

Oyun olayı evet benim asla hoş karşılamayacağım bir şey ama market için ben de çok sinirlenecek bir şey göremedim.

Bence büyük bir sorununuz yok.

Yani elbette sanal bir şey yaşanmıyorsa.

Oyun olayı evet benim asla hoş karşılamayacağım bir şey ama market için ben de çok sinirlenecek bir şey göremedim.

Bence büyük bir sorununuz yok.

Yani elbette sanal bir şey yaşanmıyorsa.

nasıl öğrenebilirim bunu yaşayıp yaşamadığını ancak sorarak ama annem ve ablamlarda sorma kendini bişiy sanmasın diyor.amacı seni kıskandırmak diyorlar

sizi anlayabiliyorum.evde çocukla bu kadar fedakarlık yaptıktan sonra eşinizden ilgi bekliyorsunuz çünkü tek hayatınız o.Bence aileniz dışında kendinize alanlar yaratın.ama bu internet olmasın.kendine yemek yapmasına da takılmayın bence amacı sadece sizi sinir etmek,tavır yapmak.

Market olayında eşinizde bir hata göremedim. Çocuk azarlar gibi söylemesine bozuldum demişsiniz başkalarının yanında ama sizde başkalarının yanında olmasada bir bakıma eşinizi azarlamışsınız. O da size tavır almış daha sonra da konuşmadığı için bağırıp çağırıp hatta küfretmişsiniz, bu konuda siz daha fazla hatalısınız gibi geldi bana. Diğer mesajlaşma konusuna gelince bu ortak arkadaşınız neden size böyle bir şey söyleyip (olabilirde olmayabilirde şeklinde) aklınızı bulandırmaya çalıştı ona anlam veremedim. Ortada bir şey varsa ve sizi gerçekten yakın görüyorsa söylesin yok ortada bir şey yoksa ve sadece tahmin yürütüyorsa da mümkünse yürütmesin. Sizin aranızı bozmaktan başka bir şeye yaramaz çünkü bu ihtimaller.

olayınız markette yaşanan bir olay gibi başladı ama sonunda başka bir kadınla flörtleşmek filan tam da anlayamadım metin 2 kim? kadın mı erkek mi?marketteki olaydan önce asıl mesele bu flörtleşme olayı onu daha detaylı anlatmalısınız bence.

haklısınız ama belliki konuşmayacak ...bende gururumu çiğneyip konuşmuyorum kırıldım çünkü.bu sessizlik sinirimi bozuyor inanın ...ne yapabilirim ne gibi bir alan oyuna öyle kaptırıyorki çocuğu ona bırakıp biryere asla gidemiyorum kesin bi yeri şişiyor geldiğimde...amacı beni sinir etmekse başardı daha çok kırıldım aslında

bu hiç aklıma gelmemişti ben şüphelendiğimi söyleyince oda bana konuşuyor olabilir dedi sizce ne yapmalıyım

Bu başka kızlarla mesajlaşma olayını anlamadım oyun aracılığı adı altında bile olsa olamaz burada haklısınız Fakat diğer yerlerde ben eşinizde hata göremedim kusura bakmayın bence sizin sinirleriniz gerilmiş dolmuşsunuz bu market son damla olmuş gibi hepimiz konuşmalarımıza dikkat etmeden hareket edebiliriz eşiniz sizin sonuçta tavırlarında anormal bir şey olmamış ama sizin küfretmeniz bence hoş olmamış frenlemeliyiz kendimizi küfüre kadar gitmemeli benim fikrim:112:

metin2 bir oyun online oynanıyor kadınlar erkekler herkes oynuyor.ben şüphe duyduğumu söyleyince ortak bir erkek arkadaş bir kadınla konuşuyor olabilir dedi.bende flört gibimi dedim evet ama yapıyor demiyorum sadece olabilir diyorum dedi.başka bi mesele yok bu konuda.emin olduğumuz bişiy yok

evet öfkemi kontrol edemedim .kocaman bir kadınım defalarca soru soruyorum cevap alamıyorum.birde dalga geçer gibi cezalısın deyince ipler koptu .cidden çok yıprandım ...bundan sonrası için yardım bekliyorum

ka kadınlarla mesajlaşıp mesajlaşmadığı muamma yani bir delil yada bişiy farkettiğim yok .kardeşi de mesaj atar siler hemen telefon yanımda mesela şuan kendisi içerde uyuyor .telefon saklama olayı yok .ama bilmiyorum kafam karışık öyle bişiy varsa olan kızıma olacak demektir

evet öfkemi kontrol edemedim .kocaman bir kadınım defalarca soru soruyorum cevap alamıyorum.birde dalga geçer gibi cezalısın deyince ipler koptu .cidden çok yıprandım ...bundan sonrası için yardım bekliyorum

Üst üste gelince bir şeyler olmuş olan karşılıklı konuşun derim bunun karşılığında bunlar oldu söylendi şeklinde ben başka sorunlarında yattığını düşünüyorum bu tavrınızın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…