kötü günlerden bıktım

ben şu flörtleşme kısmını anlamayadım
anladıgım zaman yorum yapacagım inş.

Madem zaten küssünüz,madem içine kurt düştü...
O zaman bir hır çıkarıp eteğindeki taşları dökebilirsin.
Yani ben olsam öyle yapardım :)
Akşam konuşmaya çalışırdım,baktım hala trip yapıyor,tabii konuşmazsın nasılsa senin konuştuğun başka kızlar var derdim.
Atardım oltayı :) Ne demek istiyorsun derse arkadaşın söyledi ben de zaten şüpheleniyordum derdim.
Al sana 1 taşla 2 kuş...Yesinler birbirlerini,bana da ispat etsinler akla karayı :)))

söylediklerinizde çok haklısınız teşekkür ederim.annemden başka kimse yok çıldırmak üzereydim o yüzden anlttım aslında.mesaj konusu evet emin değilim bu gün eve geldiğimde oyun açıkyı ve kadın olacağını rumuzuna bakarak kanaat geitdiğim biri bişiy yazmıştı ama oyunla ilgiliydi aniden açtım bişiy yoktu ama hala sormadım

o konuşmayı bir başlatabilsem vede öyle korkuyorumki ya var derse.asla affedip oturamam

arkadaşı söyledi var demiyorum ama olabilir dedi buluşup aldatmak değilde flört gibi konuşuyor olabilir dedi o da emin değilmiş

marketteki olay çok da büyütülecek bişey değil ama ters zaman rastlamış batmış size..

bana da iyi bişey bile dese batıyo mesela.. kötüye çekmek için yer arıyordum resmen..

diğer mesele için sakinleşmeyi bekle.. istersen sen de bi şekilde çözer öğrenrsin teli kurcalayarak..
ama cevabından korkuyorsa sadece uyarı niteliğinde ima et..
her gerçeği bilmek bazan iyi olmuyor..

söyleyiş şekli hoş değildi diyelim eşimle çıkmamın nedeni bebeğimiz var ve çok hareketli o bakıyor ben alıyorum
evde iş bölümü var ve ekmeği takip etmek onun görevi eşim böyle yapsa konuşurdum evet onu küçük düşürdüğüm için özür dilerdim ceza vermek yerine.neyi anlamadığınızı bende anlamadım.evde gayet huzurlu istekleri olduğu ve yaptıklarına tepki verilmediği sürece

evet sanırım doldum .evet emin olmak lazım ama nasıl

arkadaşı söyledi var demiyorum ama olabilir dedi buluşup aldatmak değilde flört gibi konuşuyor olabilir dedi o da emin değilmiş

Sen kork diye söylemiş olabilirler git o telefonu burun deliklerinden iceri sok kimle flörtleşiyormuş görsün. Dengesizler.

Keske problemınızı sakin bir dille acıklasaydın.Davrandıgı tavır hoş deil ama küfür ve sert davranarak durumu eşitlemiş olmussunuz keske zamanını bekleseymıssınız.Hatasını anlayabilirdi.Tel meselesinide açıkca konusmalısın yada takıp etmelısın

aynen katılıyorum size
yaa arkadaşı kim oluyorda senin evliliğine müdahale ediyor ne hakla!
niye taviz veriyorsunuz
çenesini kapatsaydınız yaa
eşinize sormayı deneseydiniz annenize anlatmadan önce

market olayıyla ilgili şunu söylicem bende arkadaşlar gibi düşünüyorum fazlasıyla abartmışsınız
benim eşimde bazen öyle konuşur.
geçen akşam misafirlerimiz vardı bende eşimle ilgili bişeyler anlatırken buda, şuda diye hitap ettim.
ne var yani olay mı çıkaralım,tartışalım mı bunun için?

çok eski arkadaşlar zaten söyledikten sonra beni karıştırma dedi .birde ısrarla beni çağırdı aslında size konuşmayı kopyalasam daha iyi olacak
ben:
senin fikrin ne sadece fikir soruyorum
sence aldatıyormudur
sen iyi tanıyosun
arkadaş:benim bildigim adam yapmıyordur ama konuştuğu biri varsa lafım yok ona
ben:konuştuğu derken
arkadaş:sadece oyunda konuştugu biri
başka şehirde
ben:flört gibimi
arkadaş:evt diyebilirim ama sadece oyun içinde konuşuyorda olabilirı
ben:bu konuda bildiğin bişiy varmı ona söylemem söz veriyorum
sana kesin söz eder
arkadaş:benim bişeyden haberim yok olsa söylerdim
uzun zamandır o kadar da yakın degiliz çünkü
ya benim çıkmam lazım arkadaş arayıp duruyo fırsatın olursa çık gel yada beni görünce yaz fark etmez

böyle bir konuşma geçti aramızda

teli kurcaladım ama bişiy yok ortada bırakıyor saklamıyor.bilmek isterdim sonucu kötüde olsa aynı yastığa baş koyup kalbinin başkası için attığını bilmek çok fena kazık geliyor bana

Sen kork diye söylemiş olabilirler git o telefonu burun deliklerinden iceri sok kimle flörtleşiyormuş görsün. Dengesizler.

çocuk ayakta sesler yükselirse korkacak biliyorum .içimde bir yanardağ var gibi kaybolmak istiyorum

keşke.....dediğiniz gibi yapabilseydim.bikaç gündür ediyorum bişiy yok zaten arkadaşıda oyunda konuşuyor olabilir ama var demiyorum dedi bir önceki sayfaya konuşmayı kopyaladım

teşekkür ederim haklı olabilirsiniz .ama şuan çözüme ihtiyacım var

teşekkür ederim haklı olabilirsiniz .ama şuan çözüme ihtiyacım var
bana göre senin sorununun çözümü şu arkadaşım
3.şahısları evliliğine bulaştırmayacaksın
eşini karşına alıp 2 medeni insan gibi konuşup sorunlarını çözeceksin.
bak aynı durum bende de oldu
eşim son 2 haftadır benden uzaklaşmıştı
bi tuhaf olmuştu
tartışmadan geçtim karşısına sordum söylemedim biraz sıkıştırınca anlattı bana neler olduğunu bunu dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…