bana göre senin sorununun çözümü şu arkadaşım
3.şahısları evliliğine bulaştırmayacaksın
eşini karşına alıp 2 medeni insan gibi konuşup sorunlarını çözeceksin.
bak aynı durum bende de oldu
eşim son 2 haftadır benden uzaklaşmıştı
bi tuhaf olmuştu
tartışmadan geçtim karşısına sordum söylemedim biraz sıkıştırınca anlattı bana neler olduğunu bunu dene derim.
e oda çok yanlış ne demek konuşmuyor.
konuşmuyorsa sende konuşma kardeşim yokmuş gibi davran çocuğunla ilgilen o koşsun peşinden takma
ne yani aynı evde küslük mü olur.benim eşimde böyle yaptı bi kaç kez deliye döndüm
bende konuşmadım sonra kendi geldi konuştu
e oda çok yanlış ne demek konuşmuyor.
konuşmuyorsa sende konuşma kardeşim yokmuş gibi davran çocuğunla ilgilen o koşsun peşinden takma
ne yani aynı evde küslük mü olur.benim eşimde böyle yaptı bi kaç kez deliye döndüm
bende konuşmadım sonra kendi geldi konuştu
bende konuşmuyorum zaten ...çok sinir bozucu bir durum ...ufak tefek çocukla ilgili en azından bişiyler söyledi az önce bende cevap verdim o kadar çocuk yatınca bizdede olay bitiyo
bende konuşmuyorum zaten ...çok sinir bozucu bir durum ...ufak tefek çocukla ilgili en azından bişiyler söyledi az önce bende cevap verdim o kadar çocuk yatınca bizdede olay bitiyo
sende alttan alma canım böyle yapa yapa çıktılar zaten tepemize
olmazsa yarın işe gidince mesaj at düşündüklerini belki akşam gelince kendisi konuşmak ister
Tatlım senin sinirlerin bozulmuş eşinin tavırılarını bilemem tabi de sen herşeye kızmaya çalışıo gibisin bide annene boşanayım mı demişssin bu kadar kolay mı evlilik emek istiyo ben daha 2 bucuk yıllık evliyim ama 2 bucuk yıldır evlilikteki büyü kaybolmasın diye uğraşıyorum halim hiç yokken eşim hastaysa portakal suyu sıkıyorum istediği yemekleri yapıyorum hoşgeldin diye güler yüzle karşılıyorum sürekli kendimi elimde cam bi kalp var kırmamak için uğraşıyorum eşim de aynı şekilde seni ne yıprattı böyle bilemem ama bir yuva kolay kurulmuyor çeyiz yaptığın zamanları hatırla en ufak şeyi ne heveslerle alıyoruz bunları aklına getir bide eşine çok kızdığın zaman sana yaptığı en büyük jesti hatırla
herkese selam arkadaşlar ...eşimle iyi kötü 3 yıllık bir evlilik hayatımız var 1.5 yaşındada bir kızım var.bikaç gün önce markete gittik birlikte ...ben gezerken eşim seslendi gelsene diye sanki çok acil bişiy varmış gibi ..bende gittim yanında kasiyer bayan(selamlaşıp hal hatır sorduğumuz arkadaş gibi ama mesafeli olduğumuz)ne olduğunu sordum buzdolabı poşeti alacaktık ya bunlar uygun dedi tamam al o zaman dedim bende ama sinirlendim(ben başka şeylere bakarken beni köpek gibi yanına çağırıyor kadının yanında)bir tane yetmez iki alalım dedi ne yapıcaksın o kadar poşeti dedim ama attı sepete .kız yanından gidince yanına yaklaştım ve şöyle dedim 1.beni bir daha asla insanların içinde köpek çağırır gibi çağırma 2.eve ne lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum hayır diyorsam ısrar etme bana insanların içinde hava atma dedim.neyse biz çıktık marketten ekmek alalımmı diyorum cevap yok çocukla ilgili bişiy diyorum cevap yok .o kadar sinirlendimki anlatamam.en son duymuyomusun cevap versene dedim dönüp cezalısın dedi .ne yaptımki cezalıymışım çocukmuyum ben diyorum cevap yok ne sorduysam cevap vermedi.bende çok öfkelendim ve ağzıma geleni söyledim küfür ettim yani o sinirle.o günnden beri konuşmuyoruz.pişirdiğimi yemiyor.kendine ayrı yemek yapıyor.dün akşam ortak arkadaşımızla konuşurken telefonuna bikaç mesaj geldiğini ama sildiğini söyledim oda bana metin 2 adlı oyunda başka bir şehirden kadınlarla flörtleşebileceğini ama beni aldatmayacağını söyledi (arkadaşımız erkek)ama sadece konuşuyordur dedi .içim almıyor anneme anlattım boşanma çocuk var diyor .bir fikir verseniz çok iyi değilim çünkü
marketteki olayı neden buyuttunuzkı?
esınızın sızı yanına cagırması nıye sızde köpek cagrısımı yapıyor..
herkes herkesı cagırabılır..ayrıca buzdolabı posetını 2 tane almasında ne var..
adam heveslenmıs almak ıstıyor ne var bunda..
yanınızdakı kıza o sekılde mı hava attı sızce?