kötü günlerden bıktım

bu hiç aklıma gelmemişti ben şüphelendiğimi söyleyince oda bana konuşuyor olabilir dedi sizce ne yapmalıyım

Size şöyle söyleyeyim benim eşimde bir ara bahsettiğiniz oyunu oynuyordu bu böyle bir dönem oluyor sonra sıkılıyor zaten kendiliğinden ha bizde çok tartıştık bize zaman ayırmıyorsun diye. O oyun bağımlılık yapıyor gibi ama bir dönem sonra kendiliğinden geçiyor emin olun. Eşinizin o sitede bayanlarla konuştuğunu düşünmüyorum tamamen oyuna odaklanıyorlar çünkü. Evdeki bilgisayardan oynuyorsa geçmişe bakabilirsiniz. Amacı kadınlarla konuşmak olsa gidip sohbet sitelerine filan takılır diye düşünüyorum.

kışın çalışmıyor sezon kapalı olduğu için yazın kenara koyduklarımı kullanıyoruz.kiradayız.ben çalışmıyorum bebeğim var.sorumluluk sahibi değil hiçbişiy umrunda değil.benim koyduğum 3 5 kuruş bitecek yakında onu kullanıyor.üstüne birazdaha koyalım demiyorum .tutumlu bi insanım.ama bana kızıp kendine et gibi bişiy almış pişirmiş yazık değilmi .ben doğumdan beri aynı eşofmanla dolaşıyorum

içime su serptiniz ama bu çektiklerime rağmen birde öyle bişiy yapıyorsa yıkılacak yuvam çünkü düşüncesi bile beni mahvetti soğuttu inşallah dediğiniz gibi çıkar çok sağolun

cnm ben anlamadım eşin başka kadınlarla flörtleşirim ama seni aldatmam mı dedi ?

hayır asla öyle bişiy yok söyleyemezde parçalarım çünkü .bu bir tahmin acaba varmı diye düşündüm ben onun haberi yok

içime su serptiniz ama bu çektiklerime rağmen birde öyle bişiy yapıyorsa yıkılacak yuvam çünkü düşüncesi bile beni mahvetti soğuttu inşallah dediğiniz gibi çıkar çok sağolun

Gelen mesajları silmesi de sizin kızacağınızı bilmesindendir. Yoksa bu kadar gözünüze soka soka yapmaz yapacağı varsa evde oynamaz zaten açmaz oyunu size yakanalabileceğini az çok tahmin eder.

Son düzenleme:

Anladım bu durumlar üzüyor yoruyor sizi haklısınız bazen erkekler bizim gibi fedakar detaycı olamıyorlar maalesef sevdiğiniz eşiniz bebeğinizin babası küs kalıncada üzülüyorsunuz bakınkonuşup anlatmaya çalışın diycem ama anlatmışsınızdır da eminim ama bir daha hatırlatın durumu olmadı gerçekten erkeklerin bazıları büyümemiş bebek gibiler

kusura bakma da arkadaşın çok gereksiz salak bir tipmiş
kendimi tutamadım.. o ne demek öyle bilip bilmeden insanın aklına şüphe düşürmeler
benim eşim de oynar yıllardan beri metin 2 ben daha hiç falsosunu görmedim
hee konuşmazmı konuşur ordakilerle ama cepten görüşme falan değil oyun içinde sadece

market olayında haksızsın ama sinirlerin yıpranmış belli
bundan sonra biraz daha sabretmeye çalış canım...

olay çok ufak gibi görünebilir ama bunu yaşayan hisseder. ben market olayında size hak veriyorum çünkü ben de böyle bir karakter tanıdım zamanında, o yüzden ne hissettiğinizi biliyorum. böyle insanlar başkalarının yanında eşlerine hükmeder gibi davranır, ciddiye almazlar. en nefret ettiğim tip. bir de cezalısın diyor. şuna bak ya o kim ki sana ceza verebiliyor? bırak yaptığın yemeği yemezse yemesin. sen barışmak için çabalama, hatalı olan sen değilsin.

Gelen mesajları silmesi de sizin kızacağınızı bilmesindendir. Yoksa bu kadar gözünüze soka soka yapmaz yapacağı varsa evde oynamaz zaten açmaz oyunu size yakanalabileceğini az çok tahmin eder.

yoktur öyle bişiymi diyosunuz yani

normalde bende kızmam öyle şeyler olduğunda ama sanki emir verir gibi çağırdı sizin dediğiniz gibi olsa zaten sorun yok .sonrasında yaptıkları doğrumu peki sizce
valla arkadasım bazen benım esımde asagıdan seslenır ya bagajı ac der ya anahtarı unutur vs. oyle bı adımı soyleyısı vardırkı duyan sanır benı dovecek:) oncelerı cok sınır oluyodum hatta uyardım ama esımın normal hali oldugunu bıldıgım ıcın artık pek onemsemıyorum belkı senın esınınde normal tonu oyledır

market olayında abarmışsınız. özellikle küfür olayı hoş olmamış. eşinizden sadece o konuyla ilgili bir özür dilemeniz gerekiyor...

ama diğer oyunda mesajlaşma ilginç geldi. nasıl öğrendiniz.. ki arkadaşınız flört edebilir belki demiş, ne demek. çok ağır birşey değil mi o... hani emin olsa tamam ama emin de değil... dediğinzi gibi belki sadece kardeşiyle mesajlaşarak sizi kıskandırmaya çalışıyordur.

neden eşinizle konuşmuyorsunuz...

normal olmayan o kadar çok şey var ki.
1.) eğer başka olaylar yoksa marketteki olayı fazla abartmışsınız. yanında birini görünce bence kıskançlıkla karışık bir şey olmuş.
2.) bu kadar uzun zaman aynı evin içinde nasıl küs kalabiliyorsunuz?
3.) hemen küstüğünüz zaman flörtleşecek birilerini mi arıyor eşiniz? hep mi böyle yani?

yoktur öyle bişiymi diyosunuz yani

Bence yoktur daha öncede söylediğim gibi internetten biriyle tanışmak konuşmak istese bir sürü sohbet, tanışma vs. siteleri var onlardan birine üye olur ve daha çabuk bulur konuşacak birini neden bunun için oyun sitesine girip oyun oynasın ki. İçiniz rahat olsun ayrıca ben hala o ortak arkadaşınıza takıldım belki konuşur ama seni aldatmaz bunun türkçesi nedir onu sorun bence o arkadaşınıza. Konuşması flörtleşmesi zaten aldatmadır ne demek istiyor o kişi bilemedim.

market olayı çok abartı olmuş. eşim bazen bana öyle bir elifff der ki eğer duyamayacağımı düşündüğü bir mesafeden, duyan alacaklım falan sanabilir o derece. üstelik küfürleşmeler, ben senden daha iyi bilirim demeler falan. sonuçta evinizde değil dışardasınız hoş bir durum değil. eşiniz acaba siz sinirlenin diye sizi aklınca cezalandırmak için arkadaşı vasıtasıyla aklınıza kurt düşürmeye çalışıyor olmasın.
erkekler bu konuda birbirini tutar benim bildiğim. aldatmıyor ama flört edebilir ne demek çok komik geldi bana. eşinizin bir oyunu olabilir bu. konuşun bakalım bir sorun neymiş bu işin aslı astarı.

anladım şimdi. eşinizin davranışları hoş değil tabi bir de ben bu erkeklerin çocuk gibi nette oyuna takılmalarına zaman harcamalarına anlam veremiyorum. o vakitte al eline bir iki sayfa kitap oku değil mi... iş okumaya gelince de zamansızlıktan şikayet ediyoruz maalesef.

Size değer vermiyor
En ufak bişeyde küsüyor
Mesajlarını siliyor
Tuhaf tabi ki

biliyomusun boşanmak istiyorum çünkü şüphesi bile korkunç ...ama bebeğimi görmesi gereken günlerde veremem kahrolurum

asla diyoloğumuz yok şuan nasıl konuşabilirim hiçbirşeye cevap vermiyorki.

1. aslında doğumdan sonra çok yorgunum ve kendimi unuttum yani bu soru evet olabilir
2. beni bu sessizlik çıldırtıyor ama onun umrunda değil hiçbirşeye cevap vermiyor
3.hiç böyle olmadı şuanda varlığı muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…