bu hiç aklıma gelmemişti ben şüphelendiğimi söyleyince oda bana konuşuyor olabilir dedi sizce ne yapmalıyım
Üst üste gelince bir şeyler olmuş olan karşılıklı konuşun derim bunun karşılığında bunlar oldu söylendi şeklinde ben başka sorunlarında yattığını düşünüyorum bu tavrınızın altında
Size şöyle söyleyeyim benim eşimde bir ara bahsettiğiniz oyunu oynuyordu bu böyle bir dönem oluyor sonra sıkılıyor zaten kendiliğinden ha bizde çok tartıştık bize zaman ayırmıyorsun diye. O oyun bağımlılık yapıyor gibi ama bir dönem sonra kendiliğinden geçiyor emin olun. Eşinizin o sitede bayanlarla konuştuğunu düşünmüyorum tamamen oyuna odaklanıyorlar çünkü. Evdeki bilgisayardan oynuyorsa geçmişe bakabilirsiniz. Amacı kadınlarla konuşmak olsa gidip sohbet sitelerine filan takılır diye düşünüyorum.
cnm ben anlamadım eşin başka kadınlarla flörtleşirim ama seni aldatmam mı dedi ?
içime su serptiniz ama bu çektiklerime rağmen birde öyle bişiy yapıyorsa yıkılacak yuvam çünkü düşüncesi bile beni mahvetti soğuttu inşallah dediğiniz gibi çıkar çok sağolun
kışın çalışmıyor sezon kapalı olduğu için yazın kenara koyduklarımı kullanıyoruz.kiradayız.ben çalışmıyorum bebeğim var.sorumluluk sahibi değil hiçbişiy umrunda değil.benim koyduğum 3 5 kuruş bitecek yakında onu kullanıyor.üstüne birazdaha koyalım demiyorum .tutumlu bi insanım.ama bana kızıp kendine et gibi bişiy almış pişirmiş yazık değilmi .ben doğumdan beri aynı eşofmanla dolaşıyorum
metin2 bir oyun online oynanıyor kadınlar erkekler herkes oynuyor.ben şüphe duyduğumu söyleyince ortak bir erkek arkadaş bir kadınla konuşuyor olabilir dedi.bende flört gibimi dedim evet ama yapıyor demiyorum sadece olabilir diyorum dedi.başka bi mesele yok bu konuda.emin olduğumuz bişiy yok
Gelen mesajları silmesi de sizin kızacağınızı bilmesindendir. Yoksa bu kadar gözünüze soka soka yapmaz yapacağı varsa evde oynamaz zaten açmaz oyunu size yakanalabileceğini az çok tahmin eder.
valla arkadasım bazen benım esımde asagıdan seslenır ya bagajı ac der ya anahtarı unutur vs. oyle bı adımı soyleyısı vardırkı duyan sanır benı dovecek:) oncelerı cok sınır oluyodum hatta uyardım ama esımın normal hali oldugunu bıldıgım ıcın artık pek onemsemıyorum belkı senın esınınde normal tonu oyledırnormalde bende kızmam öyle şeyler olduğunda ama sanki emir verir gibi çağırdı sizin dediğiniz gibi olsa zaten sorun yok .sonrasında yaptıkları doğrumu peki sizce
herkese selam arkadaşlar ...eşimle iyi kötü 3 yıllık bir evlilik hayatımız var 1.5 yaşındada bir kızım var.bikaç gün önce markete gittik birlikte ...ben gezerken eşim seslendi gelsene diye sanki çok acil bişiy varmış gibi ..bende gittim yanında kasiyer bayan(selamlaşıp hal hatır sorduğumuz arkadaş gibi ama mesafeli olduğumuz)ne olduğunu sordum buzdolabı poşeti alacaktık ya bunlar uygun dedi tamam al o zaman dedim bende ama sinirlendim(ben başka şeylere bakarken beni köpek gibi yanına çağırıyor kadının yanında)bir tane yetmez iki alalım dedi ne yapıcaksın o kadar poşeti dedim ama attı sepete .kız yanından gidince yanına yaklaştım ve şöyle dedim 1.beni bir daha asla insanların içinde köpek çağırır gibi çağırma 2.eve ne lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum hayır diyorsam ısrar etme bana insanların içinde hava atma dedim.neyse biz çıktık marketten ekmek alalımmı diyorum cevap yok çocukla ilgili bişiy diyorum cevap yok .o kadar sinirlendimki anlatamam.en son duymuyomusun cevap versene dedim dönüp cezalısın dedi .ne yaptımki cezalıymışım çocukmuyum ben diyorum cevap yok ne sorduysam cevap vermedi.bende çok öfkelendim ve ağzıma geleni söyledim küfür ettim yani o sinirle.o günnden beri konuşmuyoruz.pişirdiğimi yemiyor.kendine ayrı yemek yapıyor.dün akşam ortak arkadaşımızla konuşurken telefonuna bikaç mesaj geldiğini ama sildiğini söyledim oda bana metin 2 adlı oyunda başka bir şehirden kadınlarla flörtleşebileceğini ama beni aldatmayacağını söyledi (arkadaşımız erkek)ama sadece konuşuyordur dedi .içim almıyor anneme anlattım boşanma çocuk var diyor .bir fikir verseniz çok iyi değilim çünkü
yoktur öyle bişiymi diyosunuz yani
metin2 bir oyun online oynanıyor kadınlar erkekler herkes oynuyor.ben şüphe duyduğumu söyleyince ortak bir erkek arkadaş bir kadınla konuşuyor olabilir dedi.bende flört gibimi dedim evet ama yapıyor demiyorum sadece olabilir diyorum dedi.başka bi mesele yok bu konuda.emin olduğumuz bişiy yok
Gelen mesajları silmesi de sizin kızacağınızı bilmesindendir. Yoksa bu kadar gözünüze soka soka yapmaz yapacağı varsa evde oynamaz zaten açmaz oyunu size yakanalabileceğini az çok tahmin eder.
market olayı çok abartı olmuş. eşim bazen bana öyle bir elifff der ki eğer duyamayacağımı düşündüğü bir mesafeden, duyan alacaklım falan sanabilir o derece. üstelik küfürleşmeler, ben senden daha iyi bilirim demeler falan. sonuçta evinizde değil dışardasınız hoş bir durum değil. eşiniz acaba siz sinirlenin diye sizi aklınca cezalandırmak için arkadaşı vasıtasıyla aklınıza kurt düşürmeye çalışıyor olmasın.
erkekler bu konuda birbirini tutar benim bildiğim. aldatmıyor ama flört edebilir ne demek çok komik geldi bana. eşinizin bir oyunu olabilir bu. konuşun bakalım bir sorun neymiş bu işin aslı astarı.
normal olmayan o kadar çok şey var ki.
1.) eğer başka olaylar yoksa marketteki olayı fazla abartmışsınız. yanında birini görünce bence kıskançlıkla karışık bir şey olmuş.
2.) bu kadar uzun zaman aynı evin içinde nasıl küs kalabiliyorsunuz?
3.) hemen küstüğünüz zaman flörtleşecek birilerini mi arıyor eşiniz? hep mi böyle yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?