kötü günlerden bıktım

o kadar zoruma gittiki anlatamam .aynen söylediğiniz gibi hissettim ...ama nereye kadar bu sessizlik devam edecek çok sinirlerim bozuk cidden

cepten görüşme yok aslında öyle bişiy görmedim ben.ama akşam gelen iki mesaj sesi oldu fakat sonra baktığımda o tarihe ait mesaj yoktu silmiş yani.ama kimden geldi bilmiyorum.kardeşimi yoksa birimi onu bilemiyorum

bundan sonra ne olacak onuda bilmiyorumki zaten

evet hiç hoş değildi ama sinirlerim çok bozuldu...eşimle konuşamıyorum çünkü asla cevap vermiyor hiçbişye

Bütün yazılanları okuyamadım ama konunuzu okudum eşinizin marketteki tavrına karşılık sizin tavrınız konusunda sizi de eşinizi de eleştiremem belki de gerçekten çok rahatsız edici bir tonla ya da tavırla seslenmiş olabilir belki de siz gereksiz alınganlık yapmış olabilirsiniz bilemem..fakat bu oyunda da olsa flörtleşme olsa da sarsardı beni ve çok kötü tavrımı koyardım..şu çocuğun var boşanma çekeceksin mecbur ya da seni sindirmek için o seni kıskandırmaya çalışıyor diyen ailenin amacı nedir ?? Boşanmanı istemeseler bile bir tavırları olmalı eşinize karşı bunu bile bile sus otur denir mi ??? Sana evladın var boşanma diyen aile kendi evlatlarını nasıl ateşe atabiliyor ben de bunu anlayamadım anlayamıcam da..üzgünüm ama böyle..

var olduğundan emin olsam 1 saniye bile beklemem ama ya yoksa konuşmuyoruz şuan çünkü sormuyorumda sadece arkadaşı olabilir dedi.ve beni evine çağırdı

erkek milleti iyice b.kunu çıkardı bu işlerin.
ne açgözlü yaratılmışlar ya.
bu konuda asla taviz vermeyin
koyun bavulunu kapının önüne defolsun gitsin
bu konularda hiç affetmeye gelmez bunlar
bişey yaparsa başına gelecekleri görsün

var olduğundan emin olsam 1 saniye bile beklemem ama ya yoksa konuşmuyoruz şuan çünkü sormuyorumda sadece arkadaşı olabilir dedi.ve beni evine çağırdı

Konuşmuyoruz çünkü diyip geçmeyin derim ben..sorun gitsin içiniz içinizi yemiyor mu..böyle böyle denildi bana doğru mu diye bodozlama sorun bence..başka konuşarı tartışmadan sadece bunu sorun..bakın nasıl yumuşar size karşı....

yaptığından emin olsam dediğinizi yapıcam ama eminde değilim.olabilir diyen arkadaşıda beni karıştırma dedi zaten birbirlerine girebilirler sonra...yani ya böyle bişiy olmadığını ıspat et yada bitti demeyi düşünüyorum ama ailemdende hiç destek yok.boşanınca çocuğu almak ister o zaman ağlarsın diyolar bu doğru çocuğumu 10 dakika bile veremem

çok inatçı asla cevap vermiyor yani iyiden iyiye gurursuz hissediyorum kendimi.yemeklerimi yemiyor sözlerime ccevap yok deliricem yani sanki haklıymış gibi

çok inatçı asla cevap vermiyor yani iyiden iyiye gurursuz hissediyorum kendimi.yemeklerimi yemiyor sözlerime ccevap yok deliricem yani sanki haklıymış gibi

Sadece bir kere bana böyle böyle bir şey söylendi doğru mu bu diye sorun ?? cevap vermese de içi içini yer gelir konuşmaya çalışır..ama ciddi ciddi sorun..konu haklılık haksızlıktan farklı bence siz bunu öyle düşünmeyin..sonuçta eğer sanalda da olsa varsa hayatında biri ki bana göre sanalı da gerçeği de aldatılmaktır direk sorun uzatmadan...şimdi değilse bile bi süre sonra kendisi gelecektir...

"gelsene" de ne var ben anlamadım? İsminizi önüne koyabilirdi belki ama bos yere germişsiniz kendinizi.

Ama su asagıdaki kısmı anlamadım, flörtleşmek derken? Kim söyledi bunu size kocanız mı arkadaşı mı?

Market olayinda bisey yok ama arkadasi baska birileriyle gorusuyo diyosa canlar caniyodur

Esiniz sizi cagirdiginda kendinizi neden köpek gibi hissediyorsunuz¿ne sacma.

İnsan gibi sormus alalim mi vs almis.
Neyin havasini atmis ki¿

Kasiyer kadin oradaysa ne olacak¿

Evde ne eksik ne tam biliyorsaniz
esinizle niye cikiyorsunuz alisverise¿

Sonrada ekmek alayim mi diye soruyorum vs vs benimle konusmuyor diyorsunuz.
Ekmeginde evde olup olmadigini bilirsiniz herhalde..?

Esiniz size boyle yapsa siz

konusurmuydunuz¿

Vallahi hic anlamadim sizi.

Evinde huzuru olmayan adam herseyi yapar,hic yakinmayin

Son düzenleme:

Canim bence biraz abartmissin seni anliyorum ve ayni seyleri bendr bazen yapiyorum, erkekler oyledir benimde esim markette beni cagirip sorar yok alma dedigim halde alir. Herhangi bi tartisma oldugu zamanda oda yolda aynisini yapar konusmaz cwp vermez ama eve geldigimizde yanina oturur canim cicim diyip arada sogukluk olmasina izin vermem. Tartismamiz aksam yataga kadar en fazla surer , ya gelip bana saril ya ben ona. Sakin ben suclu degilim ilk adimi o atsin diye dusunme.Bende 1 yildir evliyim, cok severek evlendim ama cok zor zamanlar gecirdim artik dayanamiycak duruma geldim ailem bile bana birak gel, bosan dediler ama ben evliligime sahip ciktim cocugum olmadigi halde. Sana tavsiyem bu kucuk seyler yuzunden birbirinizi uzmeyin deymez .

Seni markette o sekil cagirmasi tabiki , buyutulucek birsey degil.
Ama daha oncesini bilmiyoruz elbette ..
Daha onceden dolmussun sen , yoksa o davranista okadar
Sinirlenecek bir durum goremedim ben.

Diger konuya gelirsek , sanalda birseyler yasiyosa bu
tabiki hic kaldirilcak birsey degil .. ama emin olman gerekiyor.

ben hiçbir şey anlamadım.
markette çağırdı diye mi bunca karmaşa?
ve bir arkadaş nasıl olur da 'birileriyle flörtleşebilir ama aldatmaz' gibi bir cümle kurabilir?
bu ne cürret, o kim oluyor?
böyle bir lafı biri boş yere etmez, ya eşinize sorup ifadesini alacaksınız,
ya da o arkadaşa o lafları yedireceksiniz,
bu nasıl bir huzur kaçırmadır?

Abartmışsın, adam sana tavır almış sen de üstüne küfür etmişsin iki taraf da aşırı sinirli, ama bazen bir tarafın yapıcı olması gerekiyor, sende yapıcı bir taraf göremedim maalesef. Oyun konusunu iblmiyorum o ayrı muamma ama market olayında çok haksızsın. 2 tane alsın ne olacak bu mudur yani adamı çocuk gibi azarlamanın sebebi. Bnm babam da bir sürü meyveyle doldurur evi ayrıca da gerekli şeyleri almaz annem yıllardır şikayet eder ama hiçbi zaman da sızlanmak dışında parmağını doğrultup da çocuk azarlar gibi azarlamadı, cevap vermediğinde de küfür etmedi

evde huzur kaçtıktan sonra da adam dışarda huzur ararsa şaşırma malesef...erkeklerin yapısı bu, onlara sorun yaratmak yerine çözüm üretmek ve huzur vermek gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani eşinizin gelsene diye çağırmasını nasıl köpek gibi çağırmaya bağladınız anlayamıyorum.Hakikatten abartmışsınız.Ben burda eşinize hak veriyorum kusura bakmayın.

1-Eşinin her hareketine ani tepkiler verme.
2.Eşini çocuk azarlar gibi küfürlü bağırarak hele ki dışarda azarlama

Merhabalar;
1.marketteki olay büyütülecek kadar değil.Sanırım doldunuz.
2.Eğer öfkenizi kontrol altına alırsanız bu tarz meseleleri sakince konuşunuz gerçekten işe yarıyor.
3.Bir bayana yada erkeğe asla küfür yakıştırmıyorum ben.Küfür kullandığınızı yazmışsınız sanırım eşinizde tepkisini koymuş.
4.Mesaj olayında sanırım emin değilsiniz.Emin olmadan neden annenize anlattınız anlamadım.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…