olay çok ufak gibi görünebilir ama bunu yaşayan hisseder. ben market olayında size hak veriyorum çünkü ben de böyle bir karakter tanıdım zamanında, o yüzden ne hissettiğinizi biliyorum. böyle insanlar başkalarının yanında eşlerine hükmeder gibi davranır, ciddiye almazlar. en nefret ettiğim tip. bir de cezalısın diyor. şuna bak ya o kim ki sana ceza verebiliyor? bırak yaptığın yemeği yemezse yemesin. sen barışmak için çabalama, hatalı olan sen değilsin.
kusura bakma da arkadaşın çok gereksiz salak bir tipmiş
kendimi tutamadım.. o ne demek öyle bilip bilmeden insanın aklına şüphe düşürmeler
benim eşim de oynar yıllardan beri metin 2 ben daha hiç falsosunu görmedim
hee konuşmazmı konuşur ordakilerle ama cepten görüşme falan değil oyun içinde sadece
market olayında haksızsın ama sinirlerin yıpranmış belli
bundan sonra biraz daha sabretmeye çalış canım...
market olayında abarmışsınız. özellikle küfür olayı hoş olmamış. eşinizden sadece o konuyla ilgili bir özür dilemeniz gerekiyor...
ama diğer oyunda mesajlaşma ilginç geldi. nasıl öğrendiniz.. ki arkadaşınız flört edebilir belki demiş, ne demek. çok ağır birşey değil mi o... hani emin olsa tamam ama emin de değil... dediğinzi gibi belki sadece kardeşiyle mesajlaşarak sizi kıskandırmaya çalışıyordur.
neden eşinizle konuşmuyorsunuz...
Bütün yazılanları okuyamadım ama konunuzu okudum eşinizin marketteki tavrına karşılık sizin tavrınız konusunda sizi de eşinizi de eleştiremem belki de gerçekten çok rahatsız edici bir tonla ya da tavırla seslenmiş olabilir belki de siz gereksiz alınganlık yapmış olabilirsiniz bilemem..fakat bu oyunda da olsa flörtleşme olsa da sarsardı beni ve çok kötü tavrımı koyardım..şu çocuğun var boşanma çekeceksin mecbur ya da seni sindirmek için o seni kıskandırmaya çalışıyor diyen ailenin amacı nedir ?? Boşanmanı istemeseler bile bir tavırları olmalı eşinize karşı bunu bile bile sus otur denir mi ??? Sana evladın var boşanma diyen aile kendi evlatlarını nasıl ateşe atabiliyor ben de bunu anlayamadım anlayamıcam da..üzgünüm ama böyle..
var olduğundan emin olsam 1 saniye bile beklemem ama ya yoksa konuşmuyoruz şuan çünkü sormuyorumda sadece arkadaşı olabilir dedi.ve beni evine çağırdı
erkek milleti iyice b.kunu çıkardı bu işlerin.
ne açgözlü yaratılmışlar ya.
bu konuda asla taviz vermeyin
koyun bavulunu kapının önüne defolsun gitsin
bu konularda hiç affetmeye gelmez bunlar
bişey yaparsa başına gelecekleri görsün
Konuşmuyoruz çünkü diyip geçmeyin derim ben..sorun gitsin içiniz içinizi yemiyor mu..böyle böyle denildi bana doğru mu diye bodozlama sorun bence..başka konuşarı tartışmadan sadece bunu sorun..bakın nasıl yumuşar size karşı....
çok inatçı asla cevap vermiyor yani iyiden iyiye gurursuz hissediyorum kendimi.yemeklerimi yemiyor sözlerime ccevap yok deliricem yani sanki haklıymış gibi
herkese selam arkadaşlar ...eşimle iyi kötü 3 yıllık bir evlilik hayatımız var 1.5 yaşındada bir kızım var.bikaç gün önce markete gittik birlikte ...ben gezerken eşim seslendi gelsene diye sanki çok acil bişiy varmış gibi ..bende gittim yanında kasiyer bayan(selamlaşıp hal hatır sorduğumuz arkadaş gibi ama mesafeli olduğumuz)ne olduğunu sordum buzdolabı poşeti alacaktık ya bunlar uygun dedi tamam al o zaman dedim bende ama sinirlendim(ben başka şeylere bakarken beni köpek gibi yanına çağırıyor kadının yanında)bir tane yetmez iki alalım dedi ne yapıcaksın o kadar poşeti dedim ama attı sepete .kız yanından gidince yanına yaklaştım ve şöyle dedim 1.beni bir daha asla insanların içinde köpek çağırır gibi çağırma 2.eve ne lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum hayır diyorsam ısrar etme bana insanların içinde hava atma dedim.neyse biz çıktık marketten ekmek alalımmı diyorum cevap yok çocukla ilgili bişiy diyorum cevap yok .o kadar sinirlendimki anlatamam.en son duymuyomusun cevap versene dedim dönüp cezalısın dedi .ne yaptımki cezalıymışım çocukmuyum ben diyorum cevap yok ne sorduysam cevap vermedi.bende çok öfkelendim ve ağzıma geleni söyledim küfür ettim yani o sinirle.o günnden beri konuşmuyoruz.pişirdiğimi yemiyor.kendine ayrı yemek yapıyor.dün akşam ortak arkadaşımızla konuşurken telefonuna bikaç mesaj geldiğini ama sildiğini söyledim oda bana metin 2 adlı oyunda başka bir şehirden kadınlarla flörtleşebileceğini ama beni aldatmayacağını söyledi (arkadaşımız erkek)ama sadece konuşuyordur dedi .içim almıyor anneme anlattım boşanma çocuk var diyor .bir fikir verseniz çok iyi değilim çünkü
herkese selam arkadaşlar ...eşimle iyi kötü 3 yıllık bir evlilik hayatımız var 1.5 yaşındada bir kızım var.bikaç gün önce markete gittik birlikte ...ben gezerken eşim seslendi gelsene diye sanki çok acil bişiy varmış gibi ..bende gittim yanında kasiyer bayan(selamlaşıp hal hatır sorduğumuz arkadaş gibi ama mesafeli olduğumuz)ne olduğunu sordum buzdolabı poşeti alacaktık ya bunlar uygun dedi tamam al o zaman dedim bende ama sinirlendim(ben başka şeylere bakarken beni köpek gibi yanına çağırıyor kadının yanında)bir tane yetmez iki alalım dedi ne yapıcaksın o kadar poşeti dedim ama attı sepete .kız yanından gidince yanına yaklaştım ve şöyle dedim 1.beni bir daha asla insanların içinde köpek çağırır gibi çağırma 2.eve ne lazım olduğunu ben senden iyi biliyorum hayır diyorsam ısrar etme bana insanların içinde hava atma dedim.neyse biz çıktık marketten ekmek alalımmı diyorum cevap yok çocukla ilgili bişiy diyorum cevap yok .o kadar sinirlendimki anlatamam.en son duymuyomusun cevap versene dedim dönüp cezalısın dedi .ne yaptımki cezalıymışım çocukmuyum ben diyorum cevap yok ne sorduysam cevap vermedi.bende çok öfkelendim ve ağzıma geleni söyledim küfür ettim yani o sinirle.o günnden beri konuşmuyoruz.pişirdiğimi yemiyor.kendine ayrı yemek yapıyor.dün akşam ortak arkadaşımızla konuşurken telefonuna bikaç mesaj geldiğini ama sildiğini söyledim oda bana metin 2 adlı oyunda başka bir şehirden kadınlarla flörtleşebileceğini ama beni aldatmayacağını söyledi (arkadaşımız erkek)ama sadece konuşuyordur dedi .içim almıyor anneme anlattım boşanma çocuk var diyor .bir fikir verseniz çok iyi değilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?