- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yasindan beridirde arkadaslarini evine goturuyor ustelik.... Garip az kalir...4 yaşında çocuğun 12 yaşında çocukla ne işi olur ki? Çok garip değil mi? Bu arkadaşlik değil bence hadi bir yaş iki yaş anlarım ama.
Sizin kızınız kaç yaşında? Kendinden 9 yaş büyük arkadaş edinmesine de izin vermeyin bence . Hem bu şekilde kullanılır hem de yaşından çok daha önce ve sağlıksız bilgiler edinebilir cinsellik konusunda ya da ikili ilişkilere çok erken başlayabilir. Her şey yaşında güzel diye düşünüyorum. Hiç bir çocuk kendinden 9 yaş küçük birini yanında arkadaş diye gezdirmez ,kullanır sadece.Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Çok haklısınız gurbette bir şehirdeyiz bu siteyw taşıdığımız ilk gün kızımla tsnıştışar aslında kızıma çok da iyi ablalık yapıyor ama. Darlandım bu kadar müsaade etmemin swbwbide furbettwyiz kimsemiz yok çoçuk sıkılmasın dı ama4 yaşında çocuğun 12 yaşında çocukla ne işi olur ki? Çok garip değil mi? Bu arkadaşlik değil bence hadi bir yaş iki yaş anlarım ama.
2 yasindan beridirde arkadaslarini evine goturuyor ustelik.... Garip az kalir...
Kesinlikle katiliyorum...Şuan iki yaşında bebeğim var tek basina dışarı çıkmasını düşünemiyorum valla bilemedim bana tuhaf geldi.
Kızım 4 yaşında arkadaşı 12
Öle yapıyorum zaten asla izinsiz almıyoruöArkadaşların da dediği gibi ailesinden habersiz asla kabul etmemeniz lazım evinize.
Ya tabiki hayır hemen yargışamyınYa ne arkadaşlığı allaseniz.
Çocuğu çocuğa emanet edip salmıyorsunuz umarım bahçeye öyle?
15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemenValla konunuz nerden baksam tuhaf. 4 yaşındaki çocuk 2 yıldır nasıl eve arkadaş getirebiliyo? 2 yaşındaki çocuğu dışarı nasıl tek başına yolluyosunuz? 4 yaş da şu devirde çok küçük bence tek başına çıkması için ki bir de ergenlerle arkadaşlık ediyo o da ayrı bi tuhaf. Nerden tutsam elimde kalır yani.
Çok haklısınız gurbette bir şehirdeyiz bu siteyw taşıdığımız ilk gün kızımla tsnıştışar aslında kızıma çok da iyi ablalık yapıyor ama. Darlandım bu kadar müsaade etmemin swbwbide furbettwyiz kimsemiz yok çoçuk sıkılmasın dı ama
Öle yapıyorum zaten asla izinsiz almıyoruö
İkisine de hiç inanamadım, kusura bakmayın.Ya tabiki hayır hemen yargışamyın