Kötü karmaya inanır mısınız?

Bilinçaltı kodlaması için 21 gün sesini kaydedip dinleyip sonuç alanlar var mı gerçekten? Ben sesimi kaydedip olumlama dinlemedim ama 21 gün bilinçaltı olumsuz kayıt temizlemesi yapacak bir frekans dinlemiştim 21 gün boyunca.”frequency for subconscious negativity” şeklinde yazarsanız böyle frekansları sizde bulabilirsiniz. Fakat dinlediğim bazı kişisel gelişim uzmanları, yaşam koçları vs olumlamaların karma temizliği ve aura arınmadığı sürece bir işe yaramayacağını, geçici çözüm üreteceğini söylüyorlar. Bilemedim o yüzden açıkçası olumlama dinlemek işe yarar mı yaramaz mı diye. Bu kötü şans, gerçekten olumlama ile iyi şansa döner diyenler var mı içinizde?

O zaman yeteri kadar inanmamişsınızdır. Inanmak gercekten onemli. Icinizde en ufak bir suphe bile olmamasi lazim
Aslında baya da inanmıştım. Bi ara hayatım o kadar kötü gidiyordu ki tutunacak tek dalım bu frekanslar, olumlamalar bilmem nelerdi. Frekansını yükselt, hayatına çekmek istediğin şeyleri çek gibi şeyleri de çok dinledim. İyi frekansa uyumlanmaya dair olan ses frekanslarıdır, iyi şans getiren frekanslardır, çekim gücünü artıran frekanslardır hepsini YouTubedan bulup dinledim. Ama gene ayni yerdeyim.

Hayatin seni bu kadar zorladigina inaniyorsan ya bakis acinda degisim yap ya da geleni oldugu gibi kabul et.
Cunku sen ayak diredikce ustune daha cok gelinir.
Haritan sabit burc agirlikli,direnclisin degisime.
O akisa birak kendini, zaten hayat sen istemesende bildigini okuyor.

Kötü karma diye bişey yok.
Sizin bahsettiğiniz şeyler bir dizi imtihandan ibaret. Bir şey üzerine olmazsa olmaz mantığıyla odaklandıkça ve tevekkül edip hayırlısı demedikçe bitmesi zor. Uğursuzluk, şanssızlık, kötü karma gibi şeyler fasa fiso

Bence faso fiso değil. Gayet olağan ve gerçek olan şeyler. Yaşadıklarımın başka bir açıklaması olamaz.

Bakış açım aslında hep olumlu oldu. Güzel bir geleceğin ve hayatın beni beklediğine inandırdım kendimi hep genelde. Değişime kapalı mıyım bilmiyorum, ama bakış açımı değiştirmeye zaten hep uğraştım. Ama dediğim gibi aynı şeyleri yaşadım hep.

Demek ki benim sürekli yaşadığım durumun bi tanımı varmış be. Hep kötü düşünüp kötüyü çağırma olarak yorumlardım kötü karmaymış. Bu hayatta sahip olduğum her şey için çabaladım her şey için ama bazılarında olan oha şansa bak olaylarını hiç yaşamadım bende şöyle bari olmasa dediğim her şey tam da öyle oldu. Burcum dolayısıyla belkide hep çocukları çok sevdim yavru kedi yavru köpek bebek benim için hep ayrı yere sahiptir evlenince ya olmazsa Allah korusun derdim. Şimdi çocuk için uğraşıyoruz bunun içinde çaba sarfetmem gerekecek anlaşılan

Kotu karma yoktur.
Ders alip ego terbiye etme vardir.

Kotu karmayi iyo karmayi bilemicem de neyi cok dusunursem oluyor bir sekilde.

Ama herseyi de cok dusunemiyor insan.
Karisik konular

aynen bende de hep böyle oldu. Hele bugün yaşadığım olay ya. Sen tut 20 küsür hareketten git en zorlandığım 2 tanesini elinle seçmiş gibi sor. Diğerleri benim kadar zorlanmasın falan filan. Bu sadece küçücük, minicik bir örnek. Ne kadar çok olmaz bu kadar da dediğim şanssızlık varsa kendime çektim. Burada arkadaşlar olumsuz bakış açısına bağlamış durumu. Ama ne olursa olsun olumlu da düşündüm, inancımı da kaybetmedim. Ama son 1 aydır olumlu düşünmeye çalışmam da inancım da yok olmaya başladı. Kötü şans mıknatısı gibiyim.

Kotu karmanin olduguna inanmak icin reenkarnasyonun olduguna inanmak lazim.

Sayet karma ise bedel odemekten baska yapacak bir seyiniz yok. Emin olun bu bir sinavda bilmediginiz sorular cikmasindan daha buyuk bir bedel olur.

Son 6 ay icinde arabamiz 4 defa kazaya ugradi. İş aramaya gittiğim gün evime hirsiz girdi. Gumus yuzuklerime varana kadar almis. Bunlar hep zincirleme ust uste oldu ve artik panik haldeyim. En son kaza gecen cumartesi oldu

inanmam sadece insanlar kötü, memleket kötü.

Kimse işini saygı duyarak düzgün yapmıyor, iş gördürebilmek için hemen her devlet kurumunda tanıdığının olması lazım.

Mesela ülkemizde arabalar insanlardan daha değerli ve kimse bunu sorgulamıyor. Arabalar belli periyodlarla muayneye götürülmek zorunda insanlar değil. Arabaların muaynesinde randevu alıyorsun ve randevu dışında bir gün gittiğinde mümkün değil muayne olamıyorsun, çünkü tesisin belirli bir kapatisesi var ve fazlasına bakmak arabaların düzgün muayne edilememesine yol açar. Ama doktorların çoğuna sabahtan gidersen aynı günde muayne olabilirsin, çok daha fazla kayıt açılabilir, ama önemli değil insanların muaynesi aceleye getirilebilir yeter ki herkese bakılsın, nasıl bakıldığı önemli değil. ama arabaların muaynesi aceleye getirilemez...

Tanıdığının olmadığı kurumlarda oradan oraya boş boş dolanıp durursun kimseye soru soramazsın. Sorduğunda asık yüzle cevaplar alırsın ya da yüzüne bön bön bakar aman neyse dolmuşum ben.

Son 6 ay icinde arabamiz 4 defa kazaya ugradi. İş aramaya gittiğim gün evime hirsiz girdi. Gumus yuzuklerime varana kadar almis. Bunlar hep zincirleme ust uste oldu ve artik panik haldeyim. En son kaza gecen cumartesi oldu
Geçmiş olsun çok. Ben de bir sürü zincirleme talihsiz olay yaşadım. Sıralamam gerekirse; 1. Bombalı saldırı olmuştu Kızılay’da ve saldırı yerine çok yakındım yaralanmadan kurtuldum ama psikolojim 2 sene falan pert haldeydi 2016 yılında oldu bu olay, 2. Bu olayın hemen ardından babam kendi yaptığı hatalar yüzünden ortadan kayboldu ve ertesi gün bulduk ama bulana kadar öldük öldük dirildik, 3. Bir yakın akrabamız bana iş imkanı vereceğini söyledi kendi şirketinde biz de pılımızı pırtımızı toplayıp oturduğumuz semti bırakıp şirketin yakın olduğu bir semte yerleştik iş alacağım semtin yakınına yani ama sonuç o akraba bana iş falan vermedi. Diyeceğim o ki genelde şanssız bir insanım ama şanssız olaylar bazen zincirleme olabiliyor aynı sizdeki gibi. Ben de bu anlattıklarımı 2016 yılından 2016 sonuna kadar zincirleme şeklinde yaşadım.

Bence karma değil de bilinç altı olabilir neyi kendine çekersen o gelir elinde sonunda bunu çok iyi biliyorum... (kendimden )

Inaniyorum,
Bizatihi kotu karmanin vucut bulmus haliyle evliyim. Adamin tek yolunda giden isi evliligi, o da benim sayemde
Hayir ben de normalden fazla sansli birisiydim, onu da somurdu sans somurucu.

Velhasili biz artik histerik sekilde guluyoruz basina gelenlere. Teomanin dedigi gibi, oyundan kalkmak isterken kagitlar dagitilmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…