- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
İşim yokki şu anda fakirleri düşünecek halim olsun.En kısa zamanda fakirlere sadaka ver yada bir yardım yap bu bir işaret sana
Aynen ben de.Kötü karmamı şansızlık mı bilmiyorum lakin bu duruma artık dayanamıyorum
İyi çalışıp iyi çalışmadığıma ben kendi adıma karar verebilirim; çalıştım ancak şöyle bi durum var o 2 hareket kimseye kolay kolay gelmezken bana gelmesi bir şanssızlık örneğidir. Benim de hatam vardır ama üstümde ekstra bir şanssızlık olduğu bir gerçek. Dolayısıyla böyle iyi çalışmamışsın vs gibi çıkarımlar bir işime yaramıyor. Aynı zamanda küçüklüğümde onları yapamadım çünkü korktum o insanlardan. O zamanda kötü şansım vardı yani. Üstüme bi şanssızlık yapıştı gidiyor ve bunun başka bir açıklaması olamaz. Allah sınıyor, bu senin sınavın gibi gibi şeyler de bana boş ve avutma yöntemi olarak geliyor açıkçası. Etrafa baktığımızda beş para etmez, bilgisiz kültürsüz insanlar nerelere nerelere gelmiş biz halen debelenip duralım. Burda bir sınav değil basbaya kötü bir şans ve adaletsizlik var. Benim hayatımı da kötü şans yönetiyor.Şimdi bi de şu açıdan bak o sınavın içinde o iki hareket varsa ve onsınavı gerçekten geçmek istiyorsan çalışmalıydın çıkması çoook olası çünkü 20 tane hareket varmış 100 tane olsa da farketmez yani iyi çalışmamışsın bi de kuranda der ki biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kaldık bi grup zalim bebeden bahsetmişsin ben olsam müdür öğretmen ana baba arkadaş kim olursa olsun onları püskürtürdüm yani bi şekilde yapardım çocukken yapmışlığım var bu gerizekalılar her yerde ha yok ben çalıştım olmadı diyorsan bence herşeyde bi hayır okuyo pozitif bak
Valla ben dersimi almıştım ama bence hayatın benle bir garezi var hala aynı şekilde şanssızlık devam ediyor. Sınanıyorsun falan gibi laflar biraz avutma yöntemi bana göre. Dünyada büyük oranda şanssızlık ve adaletsizlik var.Eğer beş para etmez tipler bir yerlere geldiği halde biz hala debelenip duruyorsak bu sınanma değil kötü şans ve adaletsizlik örneğidir. Ben de şanssız olarak doğanlardanım. Başka bi açıklaması yok yani.Eğer sürekli aynı konularda sınanıyorsanız demek ki o konudan dersinizi almamışsınız demektir karma felsefesine göre, yaşadıklarınızı ve hayatınıza çektiğiniz insanlara dikkat edin ve size verilen mesaji görmeye çalışın. Bir de kabulleniş çok önemli, bazı şeyler de nasiptir.
Son zamanlarda tüm insanlar seninle aynı durum da anlayacağın dünyanın karması bozuk sen de değil sıkıntıKötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım.Gülerim ağlanacak halime yani.
Bilinçaltı kodlaması için 21 gün sesini kaydedip dinleyip sonuç alanlar var mı gerçekten? Ben sesimi kaydedip olumlama dinlemedim ama 21 gün bilinçaltı olumsuz kayıt temizlemesi yapacak bir frekans dinlemiştim 21 gün boyunca.”frequency for subconscious negativity” şeklinde yazarsanız böyle frekansları sizde bulabilirsiniz. Fakat dinlediğim bazı kişisel gelişim uzmanları, yaşam koçları vs olumlamaların karma temizliği ve aura arınmadığı sürece bir işe yaramayacağını, geçici çözüm üreteceğini söylüyorlar. Bilemedim o yüzden açıkçası olumlama dinlemek işe yarar mı yaramaz mı diye. Bu kötü şans, gerçekten olumlama ile iyi şansa döner diyenler var mı içinizde?
Geçmiş olsun çok. Ben de bir sürü zincirleme talihsiz olay yaşadım. Sıralamam gerekirse; 1. Bombalı saldırı olmuştu Kızılay’da ve saldırı yerine çok yakındım yaralanmadan kurtuldum ama psikolojim 2 sene falan pert haldeydi 2016 yılında oldu bu olay, 2. Bu olayın hemen ardından babam kendi yaptığı hatalar yüzünden ortadan kayboldu ve ertesi gün bulduk ama bulana kadar öldük öldük dirildik, 3. Bir yakın akrabamız bana iş imkanı vereceğini söyledi kendi şirketinde biz de pılımızı pırtımızı toplayıp oturduğumuz semti bırakıp şirketin yakın olduğu bir semte yerleştik iş alacağım semtin yakınına yani ama sonuç o akraba bana iş falan vermedi. Diyeceğim o ki genelde şanssız bir insanım ama şanssız olaylar bazen zincirleme olabiliyor aynı sizdeki gibi. Ben de bu anlattıklarımı 2016 yılından 2016 sonuna kadar zincirleme şeklinde yaşadım.
Haklısınız. Bu frekansları özel olarak hazırlayan insanlar var. Güvenilir birine hazırlatmak daha doğru olur belki.Bu frekansların çok tehlikeli olabileceğini düşünüyorum.İnternette ne amaçla yayıldığı belli değil.Beyin kimyasını,vücut sisteminizi tamamen bozabilir.Yanlış telkinler olabilir.Dinlemezdim yerinizde olsam...
Bardağa dolu tarafından da bakıyorum aslında. Ama daha şanslı olmayı istediğim zamanlar oluyor.Bakın işte,söylemeye çalıştığım şey bu.Saldırı olmuş ve kurtulmuşsunuz.Bu şansızlık mıdır yoksa şansın kendisi mi?(Şansa da inanmam ya,siz diyorsunuz diye dedim)Ben olsam günlerce şükrederdim,"kurtuldum,bana bir şey olmadı"diye.Babanız ertesi gün bulunmuş.Senelerce kayıplarını arayanlar var.Siz kendinizi değiştirmedikçe,olayları yorumladığınız filtreyi,paradigmalarınızı yani;değişen pek bir şey olmaz sanırım...
Yaşam koçlarına, psikologlara falan danışmak lazım sanırımYa bardak tamemen boşsa eeyani sonuç karmamız nasıl düzelir
Valla ben dersimi almıştım ama bence hayatın benle bir garezi var hala aynı şekilde şanssızlık devam ediyor. Sınanıyorsun falan gibi laflar biraz avutma yöntemi bana göre. Dünyada büyük oranda şanssızlık ve adaletsizlik var.Eğer beş para etmez tipler bir yerlere geldiği halde biz hala debelenip duruyorsak bu sınanma değil kötü şans ve adaletsizlik örneğidir. Ben de şanssız olarak doğanlardanım. Başka bi açıklaması yok yani.
İsyan etmekten başka yapacak birşey gelmiyor bazen insanın elinden.Nasip kısmet, e bana hiç uğramazsa isyan etmimde napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?