Kötü karmaya inanır mısınız?

İyi çalışıp iyi çalışmadığıma ben kendi adıma karar verebilirim; çalıştım ancak şöyle bi durum var o 2 hareket kimseye kolay kolay gelmezken bana gelmesi bir şanssızlık örneğidir. Benim de hatam vardır ama üstümde ekstra bir şanssızlık olduğu bir gerçek. Dolayısıyla böyle iyi çalışmamışsın vs gibi çıkarımlar bir işime yaramıyor. Aynı zamanda küçüklüğümde onları yapamadım çünkü korktum o insanlardan. O zamanda kötü şansım vardı yani. Üstüme bi şanssızlık yapıştı gidiyor ve bunun başka bir açıklaması olamaz. Allah sınıyor, bu senin sınavın gibi gibi şeyler de bana boş ve avutma yöntemi olarak geliyor açıkçası. Etrafa baktığımızda beş para etmez, bilgisiz kültürsüz insanlar nerelere nerelere gelmiş biz halen debelenip duralım. Burda bir sınav değil basbaya kötü bir şans ve adaletsizlik var. Benim hayatımı da kötü şans yönetiyor.

Valla ben dersimi almıştım ama bence hayatın benle bir garezi var hala aynı şekilde şanssızlık devam ediyor. Sınanıyorsun falan gibi laflar biraz avutma yöntemi bana göre. Dünyada büyük oranda şanssızlık ve adaletsizlik var.Eğer beş para etmez tipler bir yerlere geldiği halde biz hala debelenip duruyorsak bu sınanma değil kötü şans ve adaletsizlik örneğidir. Ben de şanssız olarak doğanlardanım. Başka bi açıklaması yok yani.

Son zamanlarda tüm insanlar seninle aynı durum da anlayacağın dünyanın karması bozuk sen de değil sıkıntı

Bu frekansların çok tehlikeli olabileceğini düşünüyorum.İnternette ne amaçla yayıldığı belli değil.Beyin kimyasını,vücut sisteminizi tamamen bozabilir.Yanlış telkinler olabilir.Dinlemezdim yerinizde olsam...

Bakın işte,söylemeye çalıştığım şey bu.Saldırı olmuş ve kurtulmuşsunuz.Bu şansızlık mıdır yoksa şansın kendisi mi?(Şansa da inanmam ya,siz diyorsunuz diye dedim)Ben olsam günlerce şükrederdim,"kurtuldum,bana bir şey olmadı"diye.Babanız ertesi gün bulunmuş.Senelerce kayıplarını arayanlar var.Siz kendinizi değiştirmedikçe,olayları yorumladığınız filtreyi,paradigmalarınızı yani;değişen pek bir şey olmaz sanırım...

Haklısınız. Bu frekansları özel olarak hazırlayan insanlar var. Güvenilir birine hazırlatmak daha doğru olur belki.

Bardağa dolu tarafından da bakıyorum aslında. Ama daha şanslı olmayı istediğim zamanlar oluyor.

Ben şöyle diyim benim ilişkilerim hiç yürümez ilk buluşmada dibi düşerler 3, buluşma ya son olur yada devamında İnanılmaz Bi soğuk davranışa maruz kalırım.... Senelerce bu böyle oldu, netten esmaları çekerek yıldız yükseltme olaylarını araştırdım ve uyguladım, Allah sizi inandırsın durup dururken beni yıllar önce iletişimi kesen flörtlerim mesaj attı !! Sonra ne oldu bilmiyorum esmaları bıraktım ve hala yalnızım....

Haksiz yere elde edenler bu dunya veya otekisinde karsiligini alirlar.
Imtihan da hurafe degil bir cok ayette var sunu belirtmek icin yazdim uydurmuyoruz kitapta olan seyler bunlar olaylara karsi tavrimiz imtihanin sonucudur.
Tabi insan kirilir uzulur o konuda sizi anliyorum.

Konu sahibi siz neden avutma olarak görüyorsunuz avutma değil ben o kadar sohbet dinledim eğer bir kişi istediğine kolay kolay ulaşıyorsa Allah veriyorsa bu istidracta olabilir araştırabilirsin olmayabilirde tabi Allah verdiğine verir ama şükrünü eda etmeyeceğin mal nimet onunda hesabı var unutma bunu

Karmaya inanmam, nasibe inanırım. 6yıldır sınava hazırlanan kaynımın çok yüksek puanlar almasına rağmen hala işsiz olması, öte yandan kardeşimin yıllar sonra girdiği kpss den 70 puanla memur olması, şaşılacak olan büyük şehirde o sınava az kişinin müracaat etmiş olması ve mülakata kalanların da bi kısmının gelmemiş olması nasip işte...

Bazen iyi şeyler ile kötü şeyler aynı anda olur. Hayatımın dönüm noktası bosanma ve aynı zamanda mutlu olmamı sağlayan iş arkadaşlarım ve iş ortamın var. Hayat bu herşey değişiyor sürekli. Ama olumlu düşünmek insanı mutlu ediyor. Ne zaman 30 oldum anlamadım o yüzden kötü şeyler düşünüp kendimi üzmek abes geliyor. Her kışın bir yazı muhakkak var. En mutsuz zamanlarımda ne hayal kurduysam rabbim hhep daha güzellerini nasip etti. Pozitif olana inan ne kayberdersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…