- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Çok yanlış yoldasınız.benim dediğim o zaten ama bakmıyor ona her ay 2000-3000 masraf yapılıyorsa buna 200 lira bile değil yemin ediyorum nasıl bir şeyin içine girdim bilmiyorum..başta çok farklıydı evlenene kadar böyle bir insan değil de ailesi annesi babası dolduruyor zaten o kadından ayrılmasını hiç kimse istememiş kocam bırakmış onların ilişkileri devam ediyor yani kaldığı gibi kocamı da kandırmayi başardıona nikah lazım değil zaten böyle de görürse onun için çok büyük bir şey tek amacı para koparma k onu sevdiğini de düşünmüyorum.. Ben bebek mevlüdü yapmayı çok istedim çok özendim kendi aranızda okursunuz dedi ama o çocuğa bebek mevlüdü de yapılmış zamanında onların dinle alakaları yok Ben dindar olduğum halde yapamadım ona gösteriş olsun diye Mevlüt de yaptılar.. hala içimde eksiklik o.masraf olur dedi çok tutar dedi ben karşıda yamam dedi annesi babası da karşılayamaz mış.Ben de tamam o zaman kalsın dedim aradan 1 sene geçti çocuk özel okula yazıldı her ay 1000 lira sadece okula verdiler durumları olmayan bir bebek mevlüdü bile yapamayan insanlar şimdi de düğün var oldu..arada yapılan masrafları saymıyorum bir de beni de çocuğumu da insan yerine koymadı lar
Evlendiginizde bosanmalarinin üzerinden ne kadar zaman gecmisti?
Tam iki sene geçmişti . Evlendgmde
Eşimin ve ailesinin kötü muamelelerine rağmen hep susup orta yol bulmaya çalıştım bana maddi manevi çocuğuma hiç destekte bulunmyorlar.. eşim dün benden habersiz eski karısıyla ondan olan çocuğuna sünnet düğünü yapmış Ben fotoğrafları internetten görüyorum bana değil söylemek haberim bile olmadı..gizli saklı yapmışlar bana hafta sonu işlerim var dedi evden gitti bu yüzden miş zaten onda bi nikahları yok her şeyleri bir her gün konuşurlar haberleşirler onunla ilişkisi devam ediyor Ben daha önce çok mücadele ettim ama çözüm bulamadım bu olay çok ağır geldi habersiz düğün yapmışlar..Ben taviz verdikçe affetmeye çalıştıkça her gün bir tık daha fazlası başıma geliyor Ne yapacağım bilmiyorum param yok diyen eşim ben evde gıdım gıdım gidiyorum mamasını bezini bile annem babam alıyor çocuğumun o kadar masrafa gidip ona sünnet düğünü yapması çok garip.. bana ona sünnet bile yapsam sen ne yaparım Ne annesini ve onun akrabalarını çağırırım demişti şimdi onunla iyi oldular yine
yani sen kuma gitmissin. nikahli kuma. iyi bekle ne diyelimHamileyken öğrendim ilişkisinin devma ettiğini böyle bir vebale giremezdim aldıramadim . O çocuk da bu ne bu değil mi bu çocuğa bakmıyorlar hiçbir sorumluluklarını yerine getirmiyorlar ama o çocuk bakmak zorunda değil mi Ben bunu anlamıyorum boşanmadan daha böyle boşanırsam hiçbir şekilde bakmayacak nafaka bile vermem dedi bana yolunu bulurum avukatını bulurum seni bütün haklardan mahrum ederim dedi
Bu arkadaşın nikahı yokmuymuşyani sen kuma gitmissin. nikahli kuma. iyi bekle ne diyelim
varmis ilk esinin yokmus. o yüzden diyorum ya nikahli kuma diyeBu arkadaşın nikahı yokmuymuş
Bi an yanlış anladim sandim, Bende onu dedim yukarda, kumanız var diyevarmis ilk esinin yokmus. o yüzden diyorum ya nikahli kuma diye
Çocuğunu düşünüyorum onun için bütün her şeyi sindirim .. ayrılırsam hiç bakmayacak çocuğa tamamen bize kalacak o yüzden
Çocuk benim çocuk için iBenm kardeşim değil dedi kaç kez .Canım zaten çoçuğunda annnenler bakıyorsa hala ne bekliyorsun evde para edecek ne varsa al çık git hemen nafaka için de dava aç bu kadar ezdirme kendini madem her şey yolunda sen bir şey demiyorsun seni de götürseydi sünnet düğününe kardeşler çoçuklar sonuçta bence resti çekmelisin
Ben ayrılmak istersem tazminat talep edemiyorum o bosasin şuana kadar yapmadıklarını. Bedelini versin raziyimCanım zaten çoçuğunda annnenler bakıyorsa hala ne bekliyorsun evde para edecek ne varsa al çık git hemen nafaka için de dava aç bu kadar ezdirme kendini madem her şey yolunda sen bir şey demiyorsun seni de götürseydi sünnet düğününe kardeşler çoçuklar sonuçta bence resti çekmelisin
Yoruma bak laf soyleTamamen bize kalacak dediginiz kisi cocugunuz dimi ben yanlis anlamadim
Insallah yanlis anlamisimdir, cocugunuz icin boyle bir cumle kurmak ...
Defalarca konuştum.. başkaları konuştu sonuç değişmiyor . Daha çok bağlanıyor öyle hissediyorum.. bence ona akrsi duyguları var bitiremiyor içinde çocuk falan bahane çocuklarını düşündükleri bile yokCok taviz vermişsiniz. Adam 2 ev arasinda git gel yapıyor resmen sapkın. Biliyorum çocukla bosanma isi zor is ama. Adami alin karsiniza ne yapmak istiyorsun diye sorun bence
Tabiki nihakim var . Tanıştık 3 ay sonra nikahlandık3 kez dışarı çıkmadan görücü usulü oldu Kendi ilk evlendiği kadınla yıllarca nikahsız yaşamış hiç kimse bir şey dememiş onların ailede nikahsız çok nikahsız çocuk yapan da var onlar için çok normal zaten kadın yıllar sonra nikah yaptırmış ondan sonra çocuk doğurmuş zaten resmi olarak da 5 yıl önce boşandılar.tamam ben mal koparmak için oda kadın nikahlanmış yoksa onlara nikah lazım değil nikahsız onlar da çok normal yaşamakBu arkadaşın nikahı yokmuymuş
Yok ben resmi nikahlı karısıyım 3 yıl önce evlendim ama nikahın olmasa çoktan kapının önünde atardı zaten.. o da biliyor boşanma sürecinin uzun çetrefilli olduğunu o yüzden beni bezdirir benim gidip dava açmamı istiyor....onun istediğini vermemek için sırf vuruyorum kendisi dava açarsa bana tazminat vermek zorunda çünkü ilk evliliğini de bu şekilde bitirmişBi an yanlış anladim sandim, Bende onu dedim yukarda, kumanız var diye
Hiçbir almadan boşanacaksam o zaman niye nikah yaptım. İnsanlar neden resmi nikah kiyiyorKanuni olarak haklarını savunan bilsinler diye yoksa herkes nikahsız de evlenir de şimdi hiçbir şey olmamış gibi meydaionlara bırakmamk istemiyorumyoksa ben de bilirim boşanmayı çok varlıklı insanlar durumları çok iyi canlarını yakıp boşanabilirim anca bana yapmadıklarını versinler bana yeter fazlasında gözüm Yok Kendi hakkımı bile almadan boşanmak çok saçma olur 2 ay evli kalan bir arkadaşım boşandı yeni 40 bin lira tazminat istedi ben üç sene karılık yaptım hizmetçilik yaptım onları resmen çocuk yaptım baktım ailem maddi manevi yanında olduolmadı tamam deyip nikahı mı neden vereyim bütün istedikleri zaten resmi nikahı mi elimden almak evlendiğim zaman nikahsız diye o kadında çok dalga geçmiştim onun intikamını alıyorlar o nikahsız yaşadığı uzun bir süre nikah yaptırana kadar göbeği çatladı evlendi gerçekten çocuk yaptı daha sonra boşandı zaten sırf amacı o aileden para koparmakti kendi durumu çok kötü ailesi çok fakir kendilerini dayadılar onlara baktiriyorlar hiçbir şey olmamış gibi saf gibi çekip gitmek istemiyorum.. Kanuni haklarımı nasıl koruyabilirim diye zaten buraya üye oldum yardım arıyorum.. Ben de biliyorum mutsuz olduğum yerde kalmamayi .. elimden çok da bir şey gelmiyor küçük yeryani sen kuma gitmissin. nikahli kuma. iyi bekle ne diyelim
Onu 15 yaşında evlendirdiler resmi olarak da 18 sanırım çok severek aldılar ahbaplarininın kızlari .. ailesi onu çok seviyor kadın gözü dışarıda çok oynak bir iki erkekle mesajlarını yakalamışlar af etmişler.. daha sonra tekrar devam etmiş elini kolunu bağlayamam ışlar sahip çıkamamış lar anlayacağınız defalarca aldatmış cahil çünkü kız kandırması çok kolay bir de çok saf kandıranı çok olmuş bu durumda da boşamış mecburen işte kocamneden boşanmışlar?
size karşı böyle vurdum duymaz olmalarinin sebebi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?