Kötü muamele

Üzüldüm durumunuza.keşke konuşabilseniz,anlatabilseniz üzüntülerinizi eşinize.
eski zihniyetin etkisinde kurtarmaya çalıştım ama olmuyor kaç kere konuştuk başkaları konuştu araya girdi hiçbir şey değişmiyor 3 senedir mücadele ediyorum maddi manevi

lütfen seviyeli mesajlar yazın buraya akıl almak için yaşadıklarımı yazdım gerçekten yardımcı olmak isteyenler olabilecekler yazsın gerçekten zor durumdayım yok niye bu adama yapıştın gibi seviyesiz yorumlara ihtiyacım yok direk engelliyorum zaten

Nikahlı kocama yapışmış olmam garip eminim bunu bana yazanlar sevgilileri için buradanne tarzı başlıklar açtıklarını hepsini okudumgerçekten evli olan benim durumumu yaşayan ya da çevresinde böyle yaşamış olan yardımcı olabilecek mümkünse avukat kanunla içiçe kanun dan haberi olan benim haklarımı gözetip bana yardımcı olabilecek insanlar mesaj atsın.. bulunduğum yerde zaten avukata gittim boşanmak istesem giderim hakkımı alıp gitmek istiyorum bilmem anlatabildim mi bunlar öğle normal insanlar değiller varlık içinde yokluk çektim 3 sene.. çocuğumun hakkını almadan asla gtmem kendime falan da nafaka istemiyorum çok saçma... Yardımcı olabilecek arkadaşlar Allah aşkına mesaj atsın akla ihtiyacım yok boşan git gurursuz o yönde yazılan mesajlara.. emek verdim çok yıprandım bu süreçte

Çocuğunu düşünüyorum onun için bütün her şeyi sindirim .. ayrılırsam hiç bakmayacak çocuğa tamamen bize kalacak o yüzden
“Tamamen bize kalacak” dediğiniz kendi çocuğunuz, değil mi?
Kalsın ya, şuan ne farkı var? Maddi manevi faydaları yok diyorsunuz, kendi ailem çocuğumun eksiklerini alıyor diyorsunuz, ne faydaları var sanki?
O çocuk bir kaç ay sonra anlamaya başlayınca her şeyi; inatçı, sinirli,hırçın bir çocuğa dönüşecek.
Eşiniz eski eşine dönmesin, mutlu olmasınlar, onlara zorluk çıkarayım vs diye düşünüyorsanız önce çocuğunuza bir bakın, çocuk ortamında intikam vs olmaz.
Maddi imkanları ve varlıkları doğrultusunda iyi bir avukatla zaten nafaka alırsınız. Sizin için olmasa bile çocuğu yap at olmamalı, diğerine düğün yapıyorsa bu çocuğun da maddi manevi sorumluluğunu almalı.

Eski eş ve o eşle ortak çocuklar varsa hep sıkıntı, problem oluyor. Ve bu düzelmeyecek bir problem. En azından sizinle kurduğu aileye de gereken özeni gösterse o kadar üzülmezsiniz ama erkeklerin yüzde sekseni bu şekilde

eskiden öyle düşünüyordum ama gerçekten umrunda değil ne yaşarlarsa yaşasınlar benden uzak Allah'a yakın maddi manevi çocuğuma bakmıyorlar sadece sıkıntım o benim ailemin durumu da çok kötü değil ama onlar kadar da iyi değil onlar düğünüm dışında hiçbir şey yapmadılar o kadına şu ana kadar yaptıkları masraf feci..alışkanlık olmuş onlar da 15 yaşından beri onlarla yaşıyor aynı kültürden aynı sofraya yiyip oturup onlarla kaba değiştirebiliyor o yüzden onu istiyorlar. Çocuğumun hakkını verseler gitmeye razıyım nikahımnıda veririm ama böyle bedavadan boşanmak istemiyorum açıkçası onlar için iki önemli değil nikahsız da yaşarlar o sorun değil onlara o yüzden umursamıyorlar.. Ben hakkımı aramak için buraya yazdım

Çocuk değil zaten olay çocusaı bu dao adamın çocuğu başka biriyle evlense çocuğu da olsa o da onun çocuğu olur ama olay kadın bağımlılık yapmış bunlarda alışkanlıklar var o alışkanlıklarından kurtulamıyor lar bir türlü kadınla vakit geçirmek için onunla kopmamak için sürekli çocuğu bahane edip ortam yaratmaya çalışıyorlar bu hep böyle oldu çocuğa kardeşini bile bildirmedi ler çocuk doğduktan sonra anladı kardeşi olduğunu şu an bile o benim kardeşim değil diyor.. kimsenin umrunda değilim yani ben ve çocuğum

3 kez dışarı çıkmadığınız adamla neden evlendiniz? Gerçekten çok kızıyorum şurda okuduğum konulara, her bir konu kamu spotu gibi. Aileniz boşanmanızı destekler mi? Arkanızdalar mı? Bedavaya neden boşanasınız çocuğunuza nafaka ödemek zorunda kanunen

3 kez dışarı çıkmadığınız adamla neden evlendiniz? Gerçekten çok kızıyorum şurda okuduğum konulara, her bir konu kamu spotu gibi. Aileniz boşanmanızı destekler mi? Arkanızdalar mı?
Tanıdıklardi uzaktan ailesini kendini çocukken biliyorum...Tabii o kadınla olan muhabbetini bilmiyorduk yoksa asla ailem izin vermez de.. bu arada çok ciddi düşünüp zamanımı geçirdiğim insanla olmayınca bari tanıdık olsun dedim o zaten evlenilecek insan arıyordu boşandıktan sonra psikolojisi bozulmuş annesi evlendirmek istiyordu çevresindeki mantıklı kişi bendim.. cahil evlenmedim yani 18 yaşında 15 yaşında değilim 28 yaşında evlendim .. bunları biliyorum dışarıdan söylemesi kolay oluyor ama insanın başına gelince eli ayağı bağlanıyor. Ailem İlk başlarda asla boşanmami istemiyordu.. son zamanlarda olacağı yere kadar diyorlar Ne olursa olsun arkandayız diyorlar. Yaşadıklarımın bedelini almadan asla boşanmayı düşünmüyorum haklarımı sonuna kadar kullanıp o şekilde boşanmak için yöntemler yollar arıyorum zaten onlar için nikah önemli değil okumadınız sanırım tam olarak benim boşanıp boşanmama umurlarında değil. Onlar isteseler nikahsız onunla aynı evde bile yaşatırlar onu .. şu an o kadar yüzsüzlüğe vur durmadılar kadın ayrı evde yaşıyor gidiyor mu bilmiyorum

Kusura bakmayinda sizinkisi evlilik degil madem bu adam maddi manevi yaninizda degil alin cocugu kendi ailenizle yasayin ordan da bir süre sonra kendi düzeninizi kurarsiniz. Bu erkekler madem ilk esleri cocuklari bu kadar degerli neden baska bir kadinin basini yakarlar anlamiyorum.

deveye diken insana ... yaranir sözünün temsili gibi bir durum yani

hahaha gerçekten şimdi tam olarak anlayan okuyan olmuş birkaç tane saçma sapan yorum yapanlar var zaten direk engelliyorum kendi hayatlarında etmedikleri yok açtıkları başlıkları okusanz utanırsınız 18 yaşında lise öğrencisi yorum yapma sinlar bir zahmet..her şey insanın başına geliyor bu hayatta bir 5 sene önce böyle olacak deseler asla inanmazdım.. şunu biliyorum ki kimse kınadığını yaşamadan ölmüyor �nşallah başlarına giderecek görürler bekara karı boşamak kolay gelir derlerdi anlamazdım şimdi çok daha iyi anlıyorum

Bakalım ne olacak Allah'a bıraktım artık

Gıdım gıdım gitme ailene de mama falan aldırma eşin alsın sen az harcarsan diğer tarafa daha çok para kalır

Eee bakmazsa bakmasin kendiniz bakarsiniz büyütürsünüz. Bu adama neden ihtiyaciniz var ki sizin?
İhtiyaç olarak değil.. o kadar kolay benden kurtulması istemiyorum.. biliyorum koşa koşa gelecek ben bu evden çıkayım gelecek hanım oturacak bu eve.. her şeye Ben emek ettim bu evi ben buldum eşyaları aldım yerleştirdim ellerim ve temizlik yaptım temizlikçi bile tutmadılar 3 sene emek ettim adam ettim kocama psikolojisini düzelttim bozulan psikolojisini .. durumunu iyi ettim davrandım şimdi hazır düzeni biliyor o yüzden gelmek istiyor zaten ona o rahatı yaşatmamak için direniyorum gurur yani bir nebze.. insan başına gelince anlıyor İnşallah siz de aynı olayı yaşamazsınız gurur yapmazsınız

Gıdım gıdım gitme ailene de mama falan aldırma eşin alsın sen az harcarsan diğer tarafa daha çok para kalır
ya iyide zorla yaptirdiktan sonra o evliligin o babaligin ne önemi var ki? insan kendine cocuguna deger veren biriyle beraber olmak ister. Böyle yasamanin ne anlami var ki haksizmiyim?

Onu da denedim bana gelince yok oluyor almıyor harcamıyor Ne yapabilirim ki silah zoruyla mı para harca atacağım 3 yaz geçti daha bir tatile bile gitmedik onu geçtim baş başa bir yere gidip yemek bile yedirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…