- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Sen de git eşinle koşturup. Yalnız bıraktı diyip duruyorsun. Demek ki yapılacak işler var.
Düğünden sonra da gezer tozar tatil yaparsınız. Bunu anlamıycak kadar anlayışsiz olmayın.
Anladım o zaman bir arkadas demiş aksam 9-10 gibi çıkıp bi yerlerde oturun ne bileyim bebek arabasına koy bebeğini gezdirin. Bu kadar da gorusmemek olmaz tabi. Siz ayarlayın.Bebeğim var çıkamıyorum. Ben de elimden geleni yaptım eşimde öyle. İstiyorum ki birazda biz burda birlikte vakit geçirelim. Ama düğünden sonra eşim iş için gidecek. Zaman yok yani
Empati yap.
Kardesinin dugunu olsa sen ne yapardin?
Esin enayi yerine konuldugunu hissetmiyor ki hala yardim ediyor.Bende yardım ederdim. Ama bir randevu ayarlamayı ben yapmazdım. Benim kardeşim de her şeyde ben anlamam deyip geri çekilmezdi. Bu adam her işi yapılsın istiyor. Ama bizim düğünde kendisini çok göremedik
Önemli nokta burası heralde ..Kaldı ki kendisi eşime hiç yardım etmemiştir
Ne zaman düğün ?
Anne babasının hala koşturacağı kadar iş varken kazık kadar adamın evde yayılıp tatil yapması hoş olmaz.
"Anne siz uğraşın ben denize gideceğim" mi desin?
Düğün gibi tüm aileyi ilgilendiren bi durumda herkes seferber olur... Yeri gelir kuaför de ayarlanır.Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir
Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir
siz evlendiniz daha iyi bilirsiniz. insan havada uçuyor. ben hatırlamıyorum düğün öncesini sonrasını kardeşlerim arkadaşlar yardım ettiler.her şeyi onlar yaptı.normal olan da bu değil mi. Evet kötüsün karşılık bekliyorsun. ha kendinde değil eşinden için sen yapmıyorsun sonuçta. kardeşler arasına.girme.
ben bunu okumadan yukarıdaki kuaför örneğini vermiştim mesela
bir de anladığım herkes kendi ailesinde kalmış
siz de gidin eşiniz ile kalın
düğün kalabalığı olunca da orası kalabalık deyin ailenizin evine gelin
böylelikle en azından geceleri görüşürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?