Kötü müyüm ben?

Sen de git eşinle koşturup. Yalnız bıraktı diyip duruyorsun. Demek ki yapılacak işler var.
Düğünden sonra da gezer tozar tatil yaparsınız. Bunu anlamıycak kadar anlayışsiz olmayın.

Sen de git eşinle koşturup. Yalnız bıraktı diyip duruyorsun. Demek ki yapılacak işler var.
Düğünden sonra da gezer tozar tatil yaparsınız. Bunu anlamıycak kadar anlayışsiz olmayın.

Bebeğim var çıkamıyorum. Ben de elimden geleni yaptım eşimde öyle. İstiyorum ki birazda biz burda birlikte vakit geçirelim. Ama düğünden sonra eşim iş için gidecek. Zaman yok yani

Bebeğim var çıkamıyorum. Ben de elimden geleni yaptım eşimde öyle. İstiyorum ki birazda biz burda birlikte vakit geçirelim. Ama düğünden sonra eşim iş için gidecek. Zaman yok yani
Anladım o zaman bir arkadas demiş aksam 9-10 gibi çıkıp bi yerlerde oturun ne bileyim bebek arabasına koy bebeğini gezdirin. Bu kadar da gorusmemek olmaz tabi. Siz ayarlayın.

Anne babasının hala koşturacağı kadar iş varken kazık kadar adamın evde yayılıp tatil yapması hoş olmaz.

"Anne siz uğraşın ben denize gideceğim" mi desin?

Bende yardım ederdim. Ama bir randevu ayarlamayı ben yapmazdım. Benim kardeşim de her şeyde ben anlamam deyip geri çekilmezdi. Bu adam her işi yapılsın istiyor. Ama bizim düğünde kendisini çok göremedik
Esin enayi yerine konuldugunu hissetmiyor ki hala yardim ediyor.
Bazi yerlerde bazi seyleri cikar ya da kistas yapmamak gerekir.

Benim ertesi gunu kina gecem olacakti kardesimin kiyafetinde sorun oldu diye onunla otobusle magaza magaaza dolasip ertesi gun de erkenden kalkip kinam icin hazirlanmistim. Son gun yapilacak sey miydi? Benden baskasi yok muydu? Vs vs uzar gider ama
Bazi seyler kardesler arasinda tölere edilebilir.

Anne babasının hala koşturacağı kadar iş varken kazık kadar adamın evde yayılıp tatil yapması hoş olmaz.

"Anne siz uğraşın ben denize gideceğim" mi desin?

Tabii ki hayır. Ama bu adama bebek muamelesi yapılıyor. O anlamaz o yapamaz diyerek bütün işlere hem kendileri koşuyor hem eşimi koşturuyorlar. İnanın en küçük şeyleri bile tek başına yapmıyor

Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir
Düğün gibi tüm aileyi ilgilendiren bi durumda herkes seferber olur... Yeri gelir kuaför de ayarlanır.
Benim eşimin kardeşi bana aseton almıştı şimdi aklıma geldi çünkü o an o müsaitti

Eşini kırma Güler yüzünü eksik etme kalp kırmak kolay bu günler gelir gecer

siz evlendiniz daha iyi bilirsiniz. insan havada uçuyor. ben hatırlamıyorum düğün öncesini sonrasını kardeşlerim arkadaşlar yardım ettiler.her şeyi onlar yaptı.normal olan da bu değil mi. Evet kötüsün karşılık bekliyorsun. ha kendinde değil eşinden için sen yapmıyorsun sonuçta. kardeşler arasına.girme.

Bu konuda suclusun. Kardesinin dugunu, tabi kosusturacak.. Kardesi abisine yapmadiysa o onun ayibi.. Ama boyle konularda abi kardes arasina girme hakkiniz yok. Biraz da kiskaniyor musunuz sanki, cunku iyi insanlar diyosunuz.

eşin haklı

düğün bu

yani şöyle düşünün kız kardeşiniz dedi ki abla akşam kuaföre provaya gideceğim benimle gel

siz de ona ben bu gece eşimle gezeceğim gelmem dediniz hoş mu

yani eşinizle tüm yıl hatta tüm ömür birliktesiniz ama böyle düğün cenaze vs koşturmaca bir kaç kere oluyor

bir de evet aileler her zaman yaptıkları işleri bile uzakta olan çocukları gelince onlardan beklerler bu da ataerkil toplumun bir yansıması

Son düzenleme:
Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir

ben bunu okumadan yukarıdaki kuaför örneğini vermiştim mesela

bir de anladığım herkes kendi ailesinde kalmış

siz de gidin eşiniz ile kalın

düğün kalabalığı olunca da orası kalabalık deyin ailenizin evine gelin

böylelikle en azından geceleri görüşürsünüz

Bakın bende elimden gelen her şeyi yaptım. Ama ben bir bebekle tanımadığım bir şehirde bütün yıl yalnızım. İstiyorum ki buraya geldik biraz tatil yapalım. 20 gün geldik tamam yarısında etsin yardım. Ama en küçük şeyi eşim düşünüyor bakın düşünüyor diyorum. Kardeşi ben anlamam diyor o kadar. Düğüne yardım edilir ama sizce de bende biraz tatil istesem kötü mü olurum. Oturuyorum sanmayın bende koşuyorum. Ama sadece birazda kendimize zaman istiyorum. 1 hafta olsun ya bu kadar zor mu

Yok bende burda onlara yardım ediyorum. Ama kimsede bir gün bakın tek bir gün sizde tatile geldiniz bugün sizi rahat bırakalım demiyor

Düğün bitince bu kosturmada bitecek sayılı gün sonucta bitecek öyle düşün içini rahatlat senlede ilgilensin istiyosun haklisin eğer kardeşin varsa sende bu telaşa düşünce daha iyi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…