Kötü müyüm ben?

Ben her ne kadar abidir yardimci olmalidir desem de tatil icin alinan yillik izinlerde az da olsa kisi kendine zaman ayırmayı bilmeli
Biz toplum olarak hayir demeden kendimizi baskalari icin feda etmeyi ogreniyoruz hep baskalari icin yasiyoruz, bence haklisiniz
Ben bekarım yillik izinlerde ailem.izin alip gitmemi bekliyorlar iki senedir aldığım izinler bosa gidiyor, hep evdeyiz temizlik, bulasik ev isiyle gecer
Ayrica kardes evleniyor illa ki yardim edilir ama es de yok sayilmaz, bu forumda okuduğum kadariyla erkekler evlenince kendi aile kurduklarini öğrenemiyor ya da islerine gelmiyor

Son düzenleme:
Bence biraz dengeleyebilir eşiniz. Ben olsam öyle yapardım en azından.
Gündüzleri yardım ediyorsa mesela akşamları sizinle olan yapabilir. Ya da iki gün ful yardım ettiyse üçüncü gün bişeyler yapabilir. Şartları uydurabiliyorsa tabi.

Damat mı koştursun arabayı süsletsin? O stresin içinde gerçekten damadın uğraşacağı son şey bu olmalı. Bu üşenmek değildir ki damat o. Sevdiklerimizin yanında olacaksak eğer özellikle en ihtiyaç duyduklarında olmalıyız.

Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir
kendi isini halledemeyen adam nasil evlenip de koca olacak? O zaman da abisini mi cagiracak!

Tabii ki hayır. Ama bu adama bebek muamelesi yapılıyor. O anlamaz o yapamaz diyerek bütün işlere hem kendileri koşuyor hem eşimi koşturuyorlar. İnanın en küçük şeyleri bile tek başına yapmıyor
o küçük cocuk diye ailesi hic sorumluluk vermemis belli ki
Bu seferlik idare et, yapin dugununuzu
Seneye izin zamani planinizi ona gore yaparsınız hatta ayri bir tatil plani yapin aile ziyareti haricinde illa bes yıldızlı otel olmasina gerek yok nezih bir pansiyonda bile kalabilirsiniz yeter ki maksat kafa dinlemek, eş ve çocukla ailecek tatil yapmak :)
Hatta fırsat bulursanız ilerleyen haftalarda bir haftasonu icin bile bir yerlere gidip tatil yapabilirsiniz

Gecen hafta bir arkadasimin nisani vardi iki gün onlarda kaldım, herseye kosturdum ailesiyle birlikte
Kendisi zaten stresli hatta o nisanlisiyla gezmeye gittiler ben ailesiyle evde kalip islere yardım ettim
Yani böyle durumlarda bazen dışarıda gorunen insanlar daha cok yoruluyor ama tatli telaslar iste, hem onlarin mutluluğuna katkı sağlamak insanı mutlu bile ediyor
Guzel anılar biriktirmis oluyoruz
Hatta yarin bir arkadaşımın nikahi var sabah erken kalkıp ona hazırlanacagim, napalim yorulsak da güzel seylere tanık olmak ve birilerine yardimci olabilmek bile manevi haz veriyor insana
Sana hak veriyorum ama bu yil boyle olmus iste idare ediver

Sizde kıskançlık çekememezlik var bunu yazdıklarından hissettim bırakın eşiniz gönlünden geldiği gibi davransın üzerine düşmeyin .Fazla kuruntulu olmak sizi mutsuz eder ayrıca yardımlaşmak güzeldir sizde öyle olun

Evet o kadar kıskandım ki isteme de söz tepsisinden çiçeğinden çikolatasına kadar ben hallettim. Ve bunlar gibi onlarca şey sayarım. İsteyerek yaptım yine yaparım. Ama istiyorum ki bu kadar koşturmanın ardından bize de bir iki gün zaman kalsın. Bunda ne var tam olarak söyler misiniz. Ordan bakınca kıskanç olduğuma karar vermeniz hiç doğru değil. Azıcık bir kıskançlık olsa içim yanmaz. Neyse size iyi forumlar

iste esin de sen de cok ince dusuncelisiniz, her detayi siz halletmissiniz genclere düşünecek, cabalayacak bir sey birakmamissiniz cok guzel insanlarsiniz bence ama iste bazisi kiymet bilmez
uzme kendini dugununuz hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin şimdiden :)
bu sene de bununla.gecmis olsun artik.napacaksin

Çok teşekkür ederim desteğin içim

eşinizin davranışları gayet normal.tam olarak öyle olmalı.aferin ona.
siz de bencilce davranmayın.anlayışlı olun.şu an düğün tatilden önemli kardeşi on kez evlenmiyor di mi.

Tabii ki hayır. Ama bu adama bebek muamelesi yapılıyor. O anlamaz o yapamaz diyerek bütün işlere hem kendileri koşuyor hem eşimi koşturuyorlar. İnanın en küçük şeyleri bile tek başına yapmıyor
Iyi de bu eşinizin ve ailesinin sorunu.onlar gocunmuyor da size ne oluyor.düşünün kardeşiniz evlenecek ve eşiniz tutturmuş benim ailemin yanında kalacaz başka tatilimizmi var benle zaman geçir diye doğru olurmuydu hoşunuza gidermiydi?yok sizin düğününüzde o birşey yapmamış da yok bilmem ne....yapmasın canım iyilik dediğin karşılıksız yapılır.kardeşlikte sen yapmadın al bende yapmıyorum gibi bir durum yoktur.ayrıca herkesin insanlığı hayrı iyiliği kendine.kocanızı daha da teşvik edeceğiniz yerde hasetlik ediyorsunuz çok ayıp

takmışsın gerçekten. bu bir ömür o kardeşten nefrete kadar gider. arkadaşının düğününe gelmeseydin. tatilinizi de yapardınız.
Çok doğru söylüyorsun.ama hanımefendinin arkadaşı çok kıymetli eşinin kardeşi hem üşengeçmiş hemde onların düğününde birşey yapmamış.bence söylesin eşine düğüne bile gitmesinler dimi...tövbe tövbe ne vicdansızlar var yaa

Onu yaptım bunu yaptım çok iyi insanım...kafalarına kakmak için yaptığınızı biz bile anladık,umarım iyi yürekli eşiniz anlamaz

Aaaa haklısınız tabiiiiiii sizin en yakın arkadaşınız adamın kardeşinden daha kıymetli...eşinize yazık ya

Ne demek yazık. Ne biliyorsunuz da böyle ithamlarda bulunuyorsunuz. En yakın arkadaşımın düğünü daha önemli mi dedim. Erken geldik biraz daha onun için dedim. Eşimi arada söylendiği zamanlar da bile destekledim yap diye. Yardımcı oluyor olsun banane. KArdeşi sonuçta. Ama iki gün de bize kalsın dedim ne var bunda.

Yapıcı olun ne güzel işte niçin forum açtın madem herşey yolundaysa koca senin tatilinizi her zaman düğünden sonrada yaparsınız düğün telaşsız olmaz az çok olacak okadar .

Vicdansız sizsiniz. Bende eşimde elimizden geleni yaptık diyorum. Biraz da bize kalsaydı keşke diyorum. Adamın yakasına yapıştım sanki yapma hep benle dur diye. Tamam size iyi akşamlar

Ne güzel işte abisi kardeşi için koşturuyor. Bir kere olacak sonuçta. Balık bilmezse halîk bilir demisler. Benim eşimin abileri yok gibiydi düğün zamanı. Babası da hayatta olmadığından boynu bükük kaldı. Hiç destekçisi yoktu Allahtan başka. Rabbim de darda koymadı çok şükür ama insan destek arıyor.

eşin yanlış yapıyor.. dengeyi tutturmalı.. karısnı çocugunu unutacak kadar yapıyorsa keşke evlenmeseymişte bütün zamanını ailesine harcasaymış.... düğün bu hayati mesele değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…