- Konu Sahibi evinincicegi
-
İnanın o kadar değişik ki gördüğüm şeyler. Sizin dediğiniz kuaför olayı tamam zaten sorun değil. Ama mesela abi gelin arabasını nerde süsleyeceğiz ben anlamıyorum sen ayarla. Kardeşi yapmak istemiyor üşeniyor eşim koşuyor. E bende bütün sene evde yalnızım tanımadığım bir şehirde. Bir haftayı da bize ayırSak ne olur
kendi isini halledemeyen adam nasil evlenip de koca olacak? O zaman da abisini mi cagiracak!Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir
o küçük cocuk diye ailesi hic sorumluluk vermemis belli kiTabii ki hayır. Ama bu adama bebek muamelesi yapılıyor. O anlamaz o yapamaz diyerek bütün işlere hem kendileri koşuyor hem eşimi koşturuyorlar. İnanın en küçük şeyleri bile tek başına yapmıyor
Sizde kıskançlık çekememezlik var bunu yazdıklarından hissettim bırakın eşiniz gönlünden geldiği gibi davransın üzerine düşmeyin .Fazla kuruntulu olmak sizi mutsuz eder ayrıca yardımlaşmak güzeldir sizde öyle olun
iste esin de sen de cok ince dusuncelisiniz, her detayi siz halletmissiniz genclere düşünecek, cabalayacak bir sey birakmamissiniz cok guzel insanlarsiniz bence ama iste bazisi kiymet bilmezEvet o kadar kıskandım ki isteme de söz tepsisinden çiçeğinden çikolatasına kadar ben hallettim. Ve bunlar gibi onlarca şey sayarım. İsteyerek yaptım yine yaparım. Ama istiyorum ki bu kadar koşturmanın ardından bize de bir iki gün zaman kalsın. Bunda ne var tam olarak söyler misiniz. Ordan bakınca kıskanç olduğuma karar vermeniz hiç doğru değil. Azıcık bir kıskançlık olsa içim yanmaz. Neyse size iyi forumlar
iste esin de sen de cok ince dusuncelisiniz, her detayi siz halletmissiniz genclere düşünecek, cabalayacak bir sey birakmamissiniz cok guzel insanlarsiniz bence ama iste bazisi kiymet bilmez
uzme kendini dugununuz hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin şimdiden :)
bu sene de bununla.gecmis olsun artik.napacaksin
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim desteğin içim
Iyi de bu eşinizin ve ailesinin sorunu.onlar gocunmuyor da size ne oluyor.düşünün kardeşiniz evlenecek ve eşiniz tutturmuş benim ailemin yanında kalacaz başka tatilimizmi var benle zaman geçir diye doğru olurmuydu hoşunuza gidermiydi?yok sizin düğününüzde o birşey yapmamış da yok bilmem ne....yapmasın canım iyilik dediğin karşılıksız yapılır.kardeşlikte sen yapmadın al bende yapmıyorum gibi bir durum yoktur.ayrıca herkesin insanlığı hayrı iyiliği kendine.kocanızı daha da teşvik edeceğiniz yerde hasetlik ediyorsunuz çok ayıpTabii ki hayır. Ama bu adama bebek muamelesi yapılıyor. O anlamaz o yapamaz diyerek bütün işlere hem kendileri koşuyor hem eşimi koşturuyorlar. İnanın en küçük şeyleri bile tek başına yapmıyor
Aaaa haklısınız tabiiiiiii sizin en yakın arkadaşınız adamın kardeşinden daha kıymetli...eşinize yazık yaEn yakın arkadaşım evlendi o yüzden erken gelmek zorunda kaldık
Çok doğru söylüyorsun.ama hanımefendinin arkadaşı çok kıymetli eşinin kardeşi hem üşengeçmiş hemde onların düğününde birşey yapmamış.bence söylesin eşine düğüne bile gitmesinler dimi...tövbe tövbe ne vicdansızlar var yaatakmışsın gerçekten. bu bir ömür o kardeşten nefrete kadar gider. arkadaşının düğününe gelmeseydin. tatilinizi de yapardınız.
Aaaa haklısınız tabiiiiiii sizin en yakın arkadaşınız adamın kardeşinden daha kıymetli...eşinize yazık ya
Yapıcı olun ne güzel işte niçin forum açtın madem herşey yolundaysa koca senin tatilinizi her zaman düğünden sonrada yaparsınız düğün telaşsız olmaz az çok olacak okadar .Evet o kadar kıskandım ki isteme de söz tepsisinden çiçeğinden çikolatasına kadar ben hallettim. Ve bunlar gibi onlarca şey sayarım. İsteyerek yaptım yine yaparım. Ama istiyorum ki bu kadar koşturmanın ardından bize de bir iki gün zaman kalsın. Bunda ne var tam olarak söyler misiniz. Ordan bakınca kıskanç olduğuma karar vermeniz hiç doğru değil. Azıcık bir kıskançlık olsa içim yanmaz. Neyse size iyi forumlar
Çok doğru söylüyorsun.ama hanımefendinin arkadaşı çok kıymetli eşinin kardeşi hem üşengeçmiş hemde onların düğününde birşey yapmamış.bence söylesin eşine düğüne bile gitmesinler dimi...tövbe tövbe ne vicdansızlar var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?