- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Bazisini dunyada bazisini ahirette verirmis.Dunyada olan daha kolaymis.Onlarinki ahirete kaliyorBenim çok inancım kalmadı kötüler maşallah paşalar gibi yaşıyorlar
Zorla insanı bu hale getiriyorlar. Bi dönem gaddar yaşıyorum bi dönem yine kıyamıyorum. İniş çıkış, bi tuhaf... Bu aralar gaddar modumdayım ama :)Size katılıyorum insan o kadar ağır imtihan yasiyo ki taş kalpli oluyo.eskiden tv de gördüğüm şeye bile ağlarken şimdi bazıları gözümün önünde can çekişse gram üzülmem o kadar gaddar oldum
İntikam için yanıp tutuşan insanları inanılmaz itici buluyorum.
Hiçbir ilişkide sona bir kişinin yaptıkları nedeniyle gelinmiyor.
Siz de kendinizi hasta edecek durumlara sokmasaydınız.
Hem ilişkiyi sürdürüp hem arkasından beddua etmek ne kadar insancıl bi hareket acaba.
Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Ahaha.Boyle birinin alayvari yazacagini biliyordum.Tamam siz cok insancilsiniz.Bu yorumunuzdan da sefkat empati akiyor..Belki gercek sikintilar bile yasamadiniz.Omur bu.İntikam için yanıp tutuşan insanları inanılmaz itici buluyorum.
Hiçbir ilişkide sona bir kişinin yaptıkları nedeniyle gelinmiyor.
Siz de kendinizi hasta edecek durumlara sokmasaydınız.
Hem ilişkiyi sürdürüp hem arkasından beddua etmek ne kadar insancıl bi hareket acaba.
Allah müddet verir zalime kötülüğünden dönsün diye ama sonrasi onun vayhaline :)) kesinlikle ilahi adalet vardi canim ..Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Biri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Tabiki hâsâ ilahi adalete inanmayan var midir? Kotuler aslinda hic kazanmaz ki kaybetsin sadece zaman kaybettigini bize gosterir ama gorsekte gormesekte kazanci yoktur zaten.Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Bunun neyine seviniyorsun,anlamadım..
İlahi adalet iyi hoşta,sen de birilerinin kalbini kırdıysan onlar da sana beddua etmiş olsa ve mesela dese ki^ evladından bul^ Ve sende bulsan,evladın ölse vs (Allah korusun)
Bunun neresi hoş,o zaman Ahiret niye var?
Arkadaşım seni çok üzeni,Allah a havale et,her başına olay geleni kendi duana bağlama..
Ve böyle olaylara sevinme de..
İnsanlar hata yapabilir,senin de ne hataların vardır kim bilir..
Beddua etmeyi de ,edeni de sevmiyorum..
Hiç doğru bulmadım tutumunu.
Beni haksız yere üzenlerin aynısını yaşamalarnı dilerim Yüce Allah'tan
İlahi adaleti gördüm ,yaşadım
otizmli oğlumu okuldan atan öğretmenin bir yıl sonra öğretmenlikten atıldığını duydum ve ne olduysa psikolojik tedavi gördüğünü
Can yakanın canı yanıyor mutlaka
Ben ilahi adalete inanıyorum
Kızlaar kızlar gıc dert etmeyın Yuce Allah ın tartısı cok hassastr ve bu dunyada nese ıcındeyse sıze cektrenler bu na uzulmeyın zıra dıger tarafın aazabı daha cetındır ve hesabını Allah sracaktr ve syle bıseyde var herkes yaptıgını cekmeden gcmezmıs bu dınyadan ama Allah bılerek madura gstermezmıs grupde sevınıp kalbı kararmasın dıye cunku bırının ktulugune sevnmek de gunah bacılar uzulmeyın dert etmeyın beddua etmeyın sadece Allah a havale edın
Eğer ilahi adalete inanıyorsanız beklemelisiniz ya burda yada ahirette çıkar. Allah eğer kişinin çektrdikleri çok ise genelde ahirete bırakıyor malum orası daha çetin.Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?