Kötüler ne zaman kaybeder

Ay ne guzel konu olmus boyle.
Hepsini bir bir okuyacam.
Ben ilk defa bana zarari dokunan uc kisinin cezasini cektigini gordum.Biri eski sorumlum,digeri eski sorumlum digeri eski is arkadasim.Hepsi de koltuklarindan indirildi.Onceki kotuluk insanlarini bilmiyorum haberim yok.Allaha havale.

.Birine "orasi sana vatan olmasin "dedim.Olmadi tutunamadi orda.Evlenemedi hala.ilk konu acmama sebep olan kisi.
Siradakini bekliyorum.Evlendi o..

Zayif zamanimda bos kaleye gol atmalarini unutamam.Milletin maskarasi oldugumu unutamam.
O acilari bosa cekmis olamam.Hepsi benim canlarim.
Benki humanist biriyim
Buyuzden daha agir geldi.

Son düzenleme:
Kötü ama kime göre neye göre kötü.

Bazıları biraz canı sıkılsa üzülse hemen başlar kötüler cezasız mı kalıyor diye. Öylelerine köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diyorum.

Ama içinizde haksızlığa uğramışlık gaspedilmişlik duygusu varsa allahın adaletine güvenin. Er geç hakkınızı alırsınız. Belki sizin bildiğiniz hayal ettiğiniz şekilde olmaz hatta bu dünyada şahit bile olmazsınız ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Zorla insanı bu hale getiriyorlar. Bi dönem gaddar yaşıyorum bi dönem yine kıyamıyorum. İniş çıkış, bi tuhaf... Bu aralar gaddar modumdayım ama :)

İntikam için yanıp tutuşan insanları inanılmaz itici buluyorum.
Hiçbir ilişkide sona bir kişinin yaptıkları nedeniyle gelinmiyor.
Siz de kendinizi hasta edecek durumlara sokmasaydınız.
Hem ilişkiyi sürdürüp hem arkasından beddua etmek ne kadar insancıl bi hareket acaba.

bu isteğe dayalı bir ilişki değil çünkü hanımefendi, insanlar sadece kendi istedikleriyle ilişki kurmuyorlar maalesef. okulda, işte vb seçmediğimiz insanlarla birarada olmak zorundayız ve öyle hadi ben okulu bırakıyorum ya da istifa ediyorum diyemiyorsun. ve bu birarada olmak zorunda olduğun insanlar da zarar verebiliyor

Bunun neyine seviniyorsun,anlamadım..

İlahi adalet iyi hoşta,sen de birilerinin kalbini kırdıysan onlar da sana beddua etmiş olsa ve mesela dese ki^ evladından bul^ Ve sende bulsan,evladın ölse vs (Allah korusun)

Bunun neresi hoş,o zaman Ahiret niye var?
Arkadaşım seni çok üzeni,Allah a havale et,her başına olay geleni kendi duana bağlama..
Ve böyle olaylara sevinme de..

İnsanlar hata yapabilir,senin de ne hataların vardır kim bilir..
Beddua etmeyi de ,edeni de sevmiyorum..
Hiç doğru bulmadım tutumunu.

Ahaha.Boyle birinin alayvari yazacagini biliyordum.Tamam siz cok insancilsiniz.Bu yorumunuzdan da sefkat empati akiyor..Belki gercek sikintilar bile yasamadiniz.Omur bu.

Allah müddet verir zalime kötülüğünden dönsün diye ama sonrasi onun vayhaline :)) kesinlikle ilahi adalet vardi canim ..

Bizim de hakkımızı yiyenler var adaletsizlik icinde boguluyorum sevabina bana da bir dua :))

Ben adalete inanmıyorum..
hiç görmedim daha canımı yakan hüngür hüngür ağlatan insanların da ağladığını dara düştüğünü..
fink atıyorlar mutluluktan valla..

ben dünyanın kötülerin bencil insanların dünyası olduğunu düşünüyorum..
kesinlikle de inanmıyorum acı falan çekeceklerine..

Beni haksız yere üzenlerin aynısını yaşamalarnı dilerim Yüce Allah'tan
İlahi adaleti gördüm ,yaşadım
otizmli oğlumu okuldan atan öğretmenin bir yıl sonra öğretmenlikten atıldığını duydum ve ne olduysa psikolojik tedavi gördüğünü
Can yakanın canı yanıyor mutlaka
Ben ilahi adalete inanıyorum

Tabiki hâsâ ilahi adalete inanmayan var midir? Kotuler aslinda hic kazanmaz ki kaybetsin sadece zaman kaybettigini bize gosterir ama gorsekte gormesekte kazanci yoktur zaten.

Yıllar önce beni maddi manevi sömüren insanlık yapıp sadece iyi niyetimle destek verip yanında olmaktan başka hiç hatam yokken üstüne bana işkence yapan zor durumumu fırsat bulup; gülen dalga geçen ha bugün ha yarın diyip para mı vermeyip 5 tl ile iş yerime gidip ona söylediğimde saat 3 gibi bankaya git paranı yolluyorum diyip dalga geçen birinin bu dünya da ve diğer dünya da yılan gibi sürüp acı içinde kıvranması tek dileğim. Bunu yaşayan anlar ! Ve anlatmayacağım çok vahim bir tablo evet yıllar geçti ama benim iyi niyetim de öldü ! Aklıma geldikçe yüce gönüllü olamıyorum Allah'a ya kahırla havale olsun ayrıca bugün geberdi deseler zerre üzülmem ve sevinirim. Ve o kadar dindardık ki Allah'tan da çok korkardı ! O gün bugündür çok dinden bahsedenlere ve dini gözümün içine koyanlara zerre inanmam.

Ay canım benim, üzüldüm yaşadıklarına.

Çok güzel yazmışsınız...
Allah a havale eden kazanır.

Eğer ilahi adalete inanıyorsanız beklemelisiniz ya burda yada ahirette çıkar. Allah eğer kişinin çektrdikleri çok ise genelde ahirete bırakıyor malum orası daha çetin.

İlahi adalete çok büyük kötülükler (öldürme, tecavüz, ekmekle oynama vs gibi) meselesinde inanırım. Onun dışında her canı sıkılan ilahi adalet naraları atıyor, bu da bana saçma geliyor. Bir de sevmediği insanların başına her gelen kötülüğü kendi bedduasına bağlayıp haz alan tipleri anlamam hiç. Bu nasıl bir egodur yav. O zaman demezler mi "kimbilir sen ne kötülük etmiş, kimin ahını almıştın da, bu sevmediğin kii de senin cezan olmuştu" diye. Kimse " ben ne kötülük ettim, kimin hakkını yedim de başıma böyle böyle iş geldi, ilahi adalet de bana cezamı veriyor" diye oturup düşünmez de, biri yüzünden tırnağı kırılsa ilahi adalete bilmemneye sarar. Bu da bana ikiyüzlülük geliyor. İlahi adaletin sudan meselelere uğradığını sanmıyorum. Bu da benim inancım ve düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…