- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
bu dünyada kazanabilir ama herkesin imtihanı farklıdırŞimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
postu okur okumaz bu yazı gelmıstı aklıma :) kalbin de aklın da yolu bir:)"Allah sana kötülük yapanın cezasını verirken bazen senin görmeni istemez, insansın egona yenilip;oh oldu dersin de, içine fitne eklenmesin diye. Uzakta sen görmeden halleder. Bazen süreci uzatır, sana unutturur ona ise belki şimdi, aylar sonra yada yıllar sonra toplu bir ceza verir. Kimin neyi ne kadar hakkettiğini sen bilemezsin. Bilme ki düşman gibi pusuda bekleme! Sen sadece iyi insan olma mücadeleni arttır."
Böyle de bir söz var
Boşverin Allaha havale ettim diyip geçin,bu dünyada olmasa diğer tarafta layığını bulur
Düşmanım değil, eşimin ve benim üstümden çıkar sağlamaya çalışanlar çok. Eşim felaket vicdanlıdır, herkese inanır hemen yardıma koşar. Ben de herkese yardım etmek isterim, ederim de ama önce biraz düşünürüm. Eşim balıklama daldığı için çok kazıklandık vs. Bir de bunların arasında beni taciz eden vs de var :) yoksa günlük hayatta çevremde hiç bir düşmanım yoktur, herkesle iyi geçiririmNe çok düşmanınız varmış. Bende buna takıldım))
İnsanlarI tanımak çok zor hepsinde bir maske var neredeyse..hemen inanmamak lazım gerçekten. Benimde başıma gelir çok iyi niyetle davranır sonra afiyetle kazık yerim.ama var ya benimde beddualarım tutar. (Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste)Düşmanım değil, eşimin ve benim üstümden çıkar sağlamaya çalışanlar çok. Eşim felaket vicdanlıdır, herkese inanır hemen yardıma koşar. Ben de herkese yardım etmek isterim, ederim de ama önce biraz düşünürüm. Eşim balıklama daldığı için çok kazıklandık vs. Bir de bunların arasında beni taciz eden vs de var :) yoksa günlük hayatta çevremde hiç bir düşmanım yoktur, herkesle iyi geçiririm
İlahi adalet er gec tecelli ediyor benim öyle oldu kötülüğümü isteyen herkese ragmen hayatım düzene girdiŞimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Kötülerin hiçbir zaman kaybettiğini görmedim keşke görsemŞimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Allah'ın sevgili kulu ise cezasını bu dünyada çeker bitirir; sen de buna şahit olursun. Ama ilahi adaletin benim küçücük beynimin algılayamayacağı kadar müthiş bir şey olduğuna inanırım. Hesaplar öyle bir görülür, defterler öyle bir dürülür ki; ben görsem ne olur görmesem ne olur derim. Allah katında en ufacık bir iyiliğin de, zerre kadar kötülüğün de karşılıksız olmadığını bilmek gerekir. Herkesin bir hesabı varsa, hesapların en büyüğü O'nun hesabıdır.Şimdiye kadar insanlara kötülüğü dokunan herkesin kötü duruma düştüğünü gördüm. Yakın zamanda bana neredeyse sağlığımdan olacağım kadar çok kötülüğü dokunan biri oldu. Onun düşüşünü görür müyüm acaba? Siz ilahi adaletin olduğuna inanır mısınız kızlar?
Abla sana zahmet benimkine de bi dokturuversenBiri arabayla takla attı, biri vuruldu, birinin yalan yemini döndü buldu kendini, babası bi hata yüzünden öldü vs. Dönüp baktığımda diyorum ki ben neymişim, iki dudağım arasından hayatlar akıyor
Benim ömrüm vicdanım yüzünden ezik geçti valla, hala daha eşim de öyle aptal aptal inanıp herkese koşmaktan helak oluyoruz. Sonra bedduam tutuyor, eşim bir de ona üzülüyor ama ben artık seviniyorum artık. Napim yılların birikimi, hoş değil ama inkar edemem seviniyorum. Canımı yakan insana merhamet duyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?