bu dediklerini yaptım neşesi yerine geldi ve git yüzünü yıka eşin farketmesin dedi.o an annem benim için bitti ağlamam onun keyfini yerine getirdi.birdaha yapsam yine üzülmez eminim
sende ona malını mülkünü kimin üzerine yaptıysan bi zahmet onların yanında kal zaten sevmediğin kızınıyaşlandığında ben bakıcam diye düşünüyor abimin ona bakmıyacağını biliyor ama banada vermek istemiyor
eşimin ailesi tabiki ilgilendirmez onu anneliğin yüceliğine inanmadığımı belirtmek için yazdım.
evliliğim konusunda sıkıntı olmadı hiç damatlarını en başından beri çok seviyorlar
abim bu durumdan çok memnun oda böyle olması için uğraşıyordu
özel bir gıcığı olabilir anne bu ya sonuçta kısacası sevmiyor
insan mallarını neden bir evladına verme çabasına girer sevdikleri için
ben farklı bir sebeble vereni duymadım hep onu çok seviyor ondan ona veriyor derler
benim annem de bütün malını mülkünü,arsasını,parasını oğluna verdi....diğer iki kızını yoksaydı...erkek kardeşinize vermezseniz hakkımı helal etmem size,sizin ihtiyacınız yok eviniz,malınız var dedi....biz resmi olarak gidip imza atıp haklarımızı devrettik...şimdi milyon kere pişman...kendi evinde misafir gibi yaşıyor..elindeki maaşını bile alıyorlar...benden tavsiye asla hakkınızdan vazgeçmeyin...çünkü dönüp dolaşıp yine kızlarına kendilerini baktırıyorlar...çünkü kızlar kıyamıyorlar annelerine...20 yıl önce verdik biz herşeyi....annem şu anda hasta ve 76 yaşında...son derece pişman ve bize karşı çok mahçup...annenizinde aklı başına gelecektir...çok dallandırmadan beklemede kalın...bu arada bunun sevgiyle yada doğu batı gibi unsurlarla ilgisi yok biz İzmir'liyiz...ve annem bizi çok sever...7 sene sonra doğmuş bir çocuğum ben...
neyle alakası var pekibenim annem de bütün malını mülkünü,arsasını,parasını oğluna verdi....diğer iki kızını yoksaydı...erkek kardeşinize vermezseniz hakkımı helal etmem size,sizin ihtiyacınız yok eviniz,malınız var dedi....biz resmi olarak gidip imza atıp haklarımızı devrettik...şimdi milyon kere pişman...kendi evinde misafir gibi yaşıyor..elindeki maaşını bile alıyorlar...benden tavsiye asla hakkınızdan vazgeçmeyin...çünkü dönüp dolaşıp yine kızlarına kendilerini baktırıyorlar...çünkü kızlar kıyamıyorlar annelerine...20 yıl önce verdik biz herşeyi....annem şu anda hasta ve 76 yaşında...son derece pişman ve bize karşı çok mahçup...annenizinde aklı başına gelecektir...çok dallandırmadan beklemede kalın...bu arada bunun sevgiyle yada doğu batı gibi unsurlarla ilgisi yok biz İzmir'liyiz...ve annem bizi çok sever...7 sene sonra doğmuş bir çocuğum ben...
Yasarlarken de olduklerinde de (Allah gecinden versin yinede) itiraz hakkin var.yani babamın üzerine olanları abime üzerine verdiler bunu bozabiliyormuyuz.yaşıyorlar böyle birşeyi yapamam galiba benim hakkım Allaha kalır artık
yazdığımdan bunu anladıysanız ne diyeyimMal mülk bulunur da ana bulunmaz bakış açınız degistirin
dini konular yasak grupta ama islam böyle bir hakkı vermemiş öyle olsaydı derdi anne baba eleştirilmez ne yaparsa haklarıdır.allah mı bunlar eleştirilmiyorAnne bu ya hiç bir şekilde elestiremezsin kaybedince anlarsin
valla ben de neyle alakası var bilmiyorum...çarpık zihniyet deyip geçtik...anneme sorarsan sizin durumunuz iyi, onun durumu sizin gibi değil demişti...nasıl bir zihniyetse durumu iyi olan eşlerimiz...bu kızlar anlaşamayıp boşansa gidecek bir kapıları kalmayacak diye düşünemiyor... yada düşünmek istemiyor...ki o zamanlar ben 32, kızkardeşim 30 yaşlarındaydık...neyle alakası var peki
sevdiği için kimisi onun parası az diyor kimisi emeği çok diyor bahane ararsan çok bulunur.siz annenizin sizi daha az sevdiği gerçeğini kabullenmek istememişsiniz ama ben bunu biliyorum ve bu beni rahatsız ediyorvalla ben de neyle alakası var bilmiyorum...çarpık zihniyet deyip geçtik...anneme sorarsan sizin durumunuz iyi, onun durumu sizin gibi değil demişti...nasıl bir zihniyetse durumu iyi olan eşlerimiz...bu kızlar anlaşamayıp boşansa gidecek bir kapıları kalmayacak diye düşünemiyor... yada düşünmek istemiyor...ki o zamanlar ben 32, kızkardeşim 30 yaşlarındaydık...
Oluyor öyle malesef. Benim de annem öyle. Erkek kardeşlerime daha verici. Ben evlendim ya bana yok ben zaten kızım yamerhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok
mal kacirma diye bir dava oluyor sanirim hic cekinmeyin dava acin olum hak miras helal demisler.anneannem aklima geldi 5 evladi vardi herseyi bir oglunun uzerine yapti simdi alzheimer hastasi hic bir evladi bakmadi annem aldi bakiyor mallarini verdigi oglu kapisindan iceri sokmuyor gelip 5 dk gormuyor .yarin birgun sevmedigi sana muhtac olurmerhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok
işte ne yazıkki şimdide ben üzülüyorum o zamanlar gelince ben üzülücem herkesin yaptığı yanına kar kalacakmal kacirma diye bir dava oluyor sanirim hic cekinmeyin dava acin olum hak miras helal demisler.anneannem aklima geldi 5 evladi vardi herseyi bir oglunun uzerine yapti simdi alzheimer hastasi hic bir evladi bakmadi annem aldi bakiyor mallarini verdigi oglu kapisindan iceri sokmuyor gelip 5 dk gormuyor .yarin birgun sevmedigi sana muhtac olur
aynende oyle olacak yine sen cekeceksin annem yorgunlukdan bitiyor millet sefasini surdu sanki tek onu dogurdu.simdiden onlemini al derim gozlerini korkut hak var hukuk var hakkimi alacagim de birak kussunler zaten senin hakkini yiyenden insana kardesmi olur annemi olur en azindan kuserlerse ileride yuzleri olmazişte ne yazıkki şimdide ben üzülüyorum o zamanlar gelince ben üzülücem herkesin yaptığı yanına kar kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?