- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Hemen de boşadınız ha
Hemen de boşadınız ha
Sizin bu kafayla piyasada evli çift kalmaz herkesin güllük gülüstanlıkya evliliği bazı durumlar vardır tolere edilir haa şiddet aldatma anlarımda klavye başında oturup sallamak kolay tabiHaklısınız tabi. İyi misin sorusuna bile yalan söylemek zorunda kalan kadın, üstüne bir de bu yüzden çok çektirilen bir kadın bu ruh hastası ile evli kalmaya devam etmeli. Bir yuva kolay kurulmuyor. Peki bir çocuk kolay yetişiyor mu? Konu sahibinin annesi onu ne şartlarda büyüttü, bu yaşa getirdi. Bu psikolojik işkenceyi çeksin diye mi?
Sizin bu kafayla piyasada evli çift kalmaz herkesin güllük gülüstanlıkya evliliği bazı durumlar vardır tolere edilir haa şiddet aldatma anlarımda klavye başında oturup sallamak kolay tabi
Canım ben konuyu anladımda senin hayat tecrüben yok belli konu sahibini sizde fikir ister siz adliyeyi yollarsınız bende bekarken evliliği sorunlu arkadaşlarıma amann boşan ne olacak bunumu çekicen vs.vs.derdim ama insanın başına gelince öyle kolay olmuyor bazı şeyler helede çocuk varsa sırf çocuklar anne baba ayrı büyümesin diye mutsuzluğa mahkum olunuyor mutluymuş gibi hayat devam ettiriliyorEvet. Ne diyelim ohh kadınsın sen ezdir kendini erkeğine saygı duy höyt mü diyelim. Ya siz konuyu anlamadınız ya da ben sizi
Tamam canım anladım memelektin yarısı dul zaten aynen senin dediğin gibi oluyor herkes çok mutluBenim bu kafamla zaten kimse eziyet çekmesin, herkes mutlu olsun.
Siz öyle yapın olur mu? Gözünüz gibi baktığınız kızınıza ilerde psikolojik şiddet uygularlarsa aldatmıyor kızım idare et diyin.
Canım ben konuyu anladımda senin hayat tecrüben yok belli konu sahibini sizde fikir ister siz adliyeyi yollarsınız bende bekarken evliliği sorunlu arkadaşlarıma amann boşan ne olacak bunumu çekicen vs.vs.derdim ama insanın başına gelince öyle kolay olmuyor bazı şeyler helede çocuk varsa sırf çocuklar anne baba ayrı büyümesin diye mutsuzluğa mahkum olunuyor mutluymuş gibi hayat devam ettiriliyor
Şimdi anlamadıgınız şu burada hergün onlarca sorunlu evlilik paylaşılıyor eğer okuyorsanız konu sahibinin sıkıntısı aslında kötünün iyisi yani düzeltebilir bir şekilde yapıcı olmaya çalışın birazTamam canım anladım memelektin yarısı dul zaten aynen senin dediğin gibi oluyor herkes çok mutlu
Şimdi anlamadıgınız şu burada hergün onlarca sorunlu evlilik paylaşılıyor eğer okuyorsanız konu sahibinin sıkıntısı aslında kötünün iyisi yani düzeltebilir bir şekilde yapıcı olmaya çalışın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?