Kovulmak mı? İstifa etmek mi?

Burda çalışırken iş bulmam çok zor canım dedim ya hastane için yarım saat izin istedim gözleri büyüdü iş görüşmelerine gitmeden de iş bulamam ki :/
Arkadaşlara katılıyorum istifa etme parası yoksa 2.şubeyi nasıl açıyor 2 şubeli bir yere muhasebe elemanı şart,sana diyen kişiyede pek güvenme derim belkide kendi tanıdığı kişi varsa o kişiyi bile işe aldırmak istiyor olabilir.

+1000 şimdi ekmek çoook derinlerde insanlarda da rızk hak korkusu yok herkes ne oyunlarla neler yapıyor.

Doğru söylüyorsunuz yani neden olmasın ki o abiyide 4 aydır tanıyorum sonuç olarak. Ben zaten hayatım boyunca yüzüme gülen insanlara güvenmekle hata yaptım.

şimdi çalışmaya devam edicem bir süre ama çok isteksizim patron bişey sorduğunda cevap veresim gelmiyor.
Aslında benim bu şehirde tanıdığım kimse olmadığı için evde sıkılırım diye çalışıyorum 8 aydır bu şehirdeyim hayatım boyunca hep çalıştım da, işten çıksam 1-2 ay zorlanmayız maddi problemimiz yok şükür ama o mutluluğu ona tatdırmıycam işte yapasım gelmiyor :/

Bi muhasebeci olarak. Pasa pasa öder. Sakin çıkma. Sen hakkınla calisiyorsan seni isten çıkartırken onun yüzü kizarsin.senin yüzün değil. Farzetki tazminatları vermedi. SGK ya şikayet edersin.ertesi gün geliyorlar denetime. Sen aldığın paraya bak. Arkadaşın çok hakli. O sana söylesin diye soyluyordur. Sana soyleyemedigi için. Bu arada ilk cikarticak eleman olarak muhasebeciyi düşünen patrondan da bi cacık olmaz

Kendini kovdur taznint al

Sadece 4 aydır çalışıyorum kızlar tazminat ödemez bu durumda

ama çalışmaya devam edeceğim beni yıldırma politakası uyguluyor sanırım üzerime bir sürü iş vererek ama gittiği yere kadar gitsin.

istifa etmrni istiyorlar ki tazminat alma
yeme bu ayakları
ben iki abiyi de sevmedim
ikisi de kendi çıkarında
sen tazminat almaya bak boşver onlar çıakrsın
gelip niye söylüyor sana çok uynaıklar ya valla tazminat alama diye hep bunalr
çok fena uyanık sanıyorlar kendilerini

Yani konunun başında da yazdım ya 4 aydır çalışıyorum bu durumda tazminat olabiliyor muyum ben alamam diye biliyorum ama daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmadım genelde çıkan taraf bendim o yüzden eminde değilim açıkcası

sabret gittiği yere kadar gitsin o çıkartsin seni işten ne güzel tazminatini alirsin. hatta gününü doldurabilirsen işsizlik maasi bile alirsin

sabret gittiği yere kadar gitsin o çıkartsin seni işten ne güzel tazminatini alirsin. hatta gününü doldurabilirsen işsizlik maasi bile alirsin
Yok canım ona daha çok var 4 aydır çalışıyorum, ya zaten benim gözüm parada pulda da değil, ben buraya zaman geçsin evde sıkılıyorum diye başladım ama hırsım var çıkartırsa herşeyi yapabilirim. O yüzden maddi bi kazancım olucaksa bilmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…