KP bayram sabahı ağlattı beni

Ben de gidip bayramlaşırdım sanırım ama sizde bizde dedikleri zaman “ ne bileyim bizde genelde böyle durumlarda anlayışlı olunur hiç böyle küsme falan olmaz o yüzden düşünemedim” tarzı şeyler derdim kesin. Bir de gidip ağlamazdım. Asıl ben trip atardım Veya çocuğa sesli şekilde sus bak dedeyi küstürdük deyip kahkaha atardım amaaan dert arama kendine boşver.

Eşine şak diye söyleme ama bir şekilde böyle bir konu olursa söyle kp de yaşlılıktan böyle herhalde

Kp ya da kv de olunca her şeye alınmaya, gelinlere her lafı söylemeye hakları var. Gelinlerin de hep alttan almamaya, hiç alınmaya, hiç üzülmeye hakları yokkkl!!!!

Alttan alıp durma. Durma ki ota moka alınıp laf söylemeyi bıraksınlar.

Valla sizin yerinizde olsam çocuk ağlarken küsen kayınpederi insan yerine koyup da bayramlaşmak için çocuğumun sakinlemesini beklemezdim. İstenmediğim yerde durmam der çeker giderdim. Kayın validenizde kocasına ayar versin biraz misafire böyle davranılır mı diye.

Amcanız ile dayınızı bu kadar sinir bozucu bir kp ile kıyas edip daha kolay harcamanız beni bir miktar kırdı açıkçası.

Eğer tahammülünüz varsa idare edin. Ama herkesi idare edin. Dayıyı harcayıp küsmeye yer arayan kp hoşgörmeyin. Edecekseniz ikisini de edin.

. Adamına göre değil de kendi içinize sinecek şekilde hareket edin.

Ben dayılarıma aşığım. Belki o yüzden dokunmuştur. Bilemiyorum.

Keske sizin kadar nezaketli davranabilsek ama genelde fevriyiz biz de tatsizlik cikarmak yerine bu sekilde davranmaniz iyi olmus ama lutfen uzmeyin kendinizi insanlari bazen olduklari gibi kabul etmek gerekiyor

aşırı ince düşünüyorlar sanırım. yani lohusa kadından hoşgeldin beklemek falan biraz manasız olmuş.
yaşlıdır diyip geçin.

Öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun .
Bende böyle içime atardım sonra pasif agresif oldum.
Çok naifsiniz.
Allah hayırla ıslah etsin onları . Birde sizde böyle bizde böyle konuşmaları çok çirkin. .

Sizin hiç bir hatanız yok, kp ergenlikte takılı kalmış galiba şimdi değil ama bayram geçince eşinize söyleyin, ben çoktan söylemiştim iyi sabretmişsiniz

Son düzenleme:
Hosgorulu olurdum cunku ozellikle erkekler yaslaninca bii alingan oluyorlar, babamdan biliyorum :)))

Ay erkeğin alınganı da hiç çekilmez. Kp'niz kendini dük lord falan sanıyor galiba. Neyse canım senin vicdanın rahatsa hiç takma o kendi kendine alınsın dursun. Ne ağlıyosun. Değer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…