KP bayram sabahı ağlattı beni

Kayınvalidelerin adı çıkmış asıl yılanın başı kayınpederler

Hosgorulu olurdum cunku ozellikle erkekler yaslaninca bii alingan oluyorlar, babamdan biliyorum :)))
Teyzemin eşi de böyle yaşlı falan da değil. Yaşlılıktan olduysa alttan alınır ama oldum olası böyle alıngan özel ilgi alaka bekleyen insanlar da bi yerden sonra fenalık getirtiyor insana

bayram günü kendinizi üzmeyin boş yere değmez.Canınızdan kıymetli mi?yaşlı geri kafalı insan işte.Ama eşine de anlat böyle böyle diye.Anlatmadan olmaz öyle.

Maşallh size, kibar ve sabırlısınız. Hamilelik hastalık değildir ama hormonları tepetaklak ediyor siz yine de için için yaşamışsınız kırgınlığınızı.
Ben biraz fevriyim eşime direkt söyler, evden de gider kendim evimde yapardım kahvaltımı. Biraz da siz alttan aldıkça triplerini artırıyorlarmış gibi geldi bana.

Hiç üzmeyin kendinizi bayram gününde iki canla.Anlayış gösteremiyorsa o halinize kayınpederinizin sorunu olsun.Kayınvalideyle bayramlaşır, çocuğumuda alır evime geri dönerdim,siz alttan aldıkça yüklenmeye devam ederler bence.Ayrıca sizde öyle mi bizde böyle konularında evet bizde böyle oluyor der geçerim.Herkesin yaşantısı birebir uymak zorunda değil.

Her bayram biz gelinlerin burnundan geliyor ben de bi bayram 6 aylik hamileydim ikinci ogluma kavga eltim yüzunden kavga çikmisti bayramlara ozel mana yüklemem kimse bayramimi kutlasin diye beklemem koskoca kadinlara adamlara ne oluyo gercekten anlamiyorum belli bi yastan sonra kafayi yiyolar herhalde bayramlar cocuklara guzel olmali benim cocuklarim benim sayemde hic özel gun olarak gormuyolar maalesef su an evimizde pijamalarimizla oturuyoruz ben yanliz olsam esim olmasa yani kimseyi aramiycam da ama mecburen ariyorum sonra 1 sene lafi bitmiyo konu sahibi sizin sucunuz yok bosuna aglamissiniz ayrica kayinpederinizi de sevmeyin cidden adam problemli

Kp biraz aksilik yapmış. Ama sizin alttan alan tavrınız çok hoş, gidip sonradan elini öpmüşsünüz, gelip burada kötülememişsiniz, eşinize şikayet etmemişsiniz. Kaldı ki kv de size destek olmuş, alınma sen ona demiş. Kötü niyetli insanlar değiller belli ki, bence ilişkinizi hiç bozmayın, büyükler bazen aksileşebiliyor, eziyet etmedikleri ve kötü niyet olmadığı sürece alttan almak gerekir.

Daha ilk olayda "kusura bakma anne. Babamın yeni doğum yaptığını unutmusum" derdim. Simdikindeyse kocamın gelmesini bekler. Kocam geldiğinde onun da yanında olayı anlatır. Bizde bayramlaşma var ama Sizde anlayış yok. Ben bunu anladım derdim.

“Bizde stresli bir durum varken insanların açığı aranıp, laf sokulup, moralleri bozulmaz ama sizde böyle demek ki! Beni bu kadar aileden ayrı gördüğünüzü bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu” deyin. Bazen gerçekten onlar trip atıyorsa siz daha fazla atmalısınız.

Yeni doğum yaptığınızda sizde loğusa kadına saygı yok heralde bizde var derdim. Bayramda ise; sizde çocuklar önemsenmiyor yeterince heralde bizde öncelik onlardır derdim. Ve bana yeni doğum yapmışken naz çektiren insanları da sevmez, eşim yanımda yokken kendi aileme gider ya da onları çağırırdım bayramda. Hamile halimle gidip bir de kapris çekmezdim. Sizin çok iyi niyetli, fazla saygılı olduğunuzu anlamışlar ama benim gibi kv nin kapısına uğramayanlardan bir haberler belli ki. Öpüp başlarına koysunlar.

Ben yaptiginizi takdir edilesi bulmadim dogrusu, kendi ailenizde olsa boyle bir duruma sessiz kalmayacaginizi yaziyorsunuz eşinizin ailesine neden sesiniz cikamiyor?

Sizin aileniz eşinize boyle hareketler yapsa esiniz geçip banyoda aglar miydi???

Kendi ailenizde çekip gideceğiniz bir olay olduğuna göre haklı olan sizsiniz...

Arkadaslar ben hemen ailesi ile ilgili herseyi yetiştiriyorum eşime ya. Anlatmadan duramam benim anlatmadigimi baskasi carptirarak anlatır felan. Valla kp cocuk gibi alinan biri demekki,ne o oyle Cocuk gibi küsmek. Bana bagirsa surati asar kahvaltı yapmazdim. Kimsenin tavrini nazini çekemem.

Bence seviyorsanız onları büyümeyim bu olayı. Malesef kendi anne babamız da dahil bu tür hatalar yapabiliyor. Yeter ki daha büyük sıkıntılar olmasın. Siz bu kusuru görmeyin rabbim de sizin bir kusurunuzu kapatır

Böyle bir cevap verebilirsiniz çok da yerinde olur.

Trip yaptıklarında açıklama yapmayın atak yapın.
Sizde öyle bizde böyle kalıbını seviyorlarsa ona uygun şeyler söyleyin madem üstte arkadaşlar çok güzel fikirler vermişler.

Yazık kendi içinde o kadar ozguvensiz ki her şey onunla ilgili sanıyor.

2. Kp vakası bunlarda menopoza girmeye başladı heralde.
Ne sorunlu adam be herkes onun oturma uzvunu mu pışlayacak.saygi istiyorsa saygı duyulcak hareketler yapsın.
Tabiki eşine anlat
Sen ağırdan al kendini bu kez bakalım
2 olayda da haklısın pışlama daha.
Karısı pıspıslasin alistrdiysa.
Adet kisminda da kendine laf söyletme. Ezerler seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…