KP bayram sabahı ağlattı beni

Eşim beni terslemez, yanında yapılsa korur da.. ama dediğim gibi hiç bahsetmedim böyle ufak tefek şeyler oluyor bazen ben anlatmıyorum kendisine hiç. Hata mı ediyorum bilmiyorum
Ediyorsun. Dediğim gibi benim eşim sorunlu bir insan. Bende anlatmiyordum. Onlarda anlatmadığımiza güveniyor zaten. Anlattim kayinvalide eve giren poşete kadar acip bakan bir insan meraktan. Ciddi misin dedi evet dedim. Hepsini anlattim ufak tefek deyip sustugum. Sonrasında bilerek annesini denedi. Yalnız tabi sadece poset değil bir sürü şey vardi. Kapının önüne bilerek ağzı kapali bir poşet koydu. Aşağı indi yaninda da ben yanima koydu. Kayivalidenin kapiyi caldi birşey sorcam bahanesi ile. Kayivalide acti baktı knstu. Sonra yanimdaki poseti acti bakti. O anda eşim bayağ kızdı. Prezervatif var lazim mi bile dedi. Kayinvalide kaldi . Bir daha da yapmadi. Tabi bu uç bir ornekti. Ki ben defalarca uyarip konuşmama rağmen guzellikle. Bazen el kızı deyip geciyorlar. Ogullari laf yapincada anliyor ya da vazgeciyorlar triplerinden.

Kayinpeder davargillerden herhalde.Esine niye anlatmiyorsun ki.10 dakika bekleyemiyormus mu bayramlasmak icin.Sizde boyle,bizde böyle lafina da acayip gıcığim.

Çocuğun eve girince ağlamasına bozulup hıncını sizden çıkarmış adam.. Bu çocuk beni niye istemiyor tribini benim KV de çok yapıyor.. Yarası var da gocundu herhalde..
Farklı aile yapılarınız mı var? Ailenizi tanımıyorlar mı da sizde/bizde yarıştırması yapıyorlar? Eğer öyle değilse bu sadece lafın gelişi, konuşma tarzı gibi bir şey... Maksat can sıkmak ama genelde...

Ay bi de tripli olmak, küsmek, dırdır etmek hep kadınlara hasredilen şeyler olur ya... oysa bu ve benzeri bir çok örnekte gördüğümüz gibi, Durum hiç de öyle değil :)) niyeyse onların yaptığına “dırdır” denmiyor. Bir kadın şu hareketi yapsa ne dırdırcılığı kalırdı ne huysuzluğu.. ay neyse :)))

Hah ben de onu diyorum işte. O size hoşgörü göstermiyorsa siz de ona saygı göstermek zorunda değilsiniz. Amcaya dayiya yapılıyor da kp in ne fazlası var ki?

Eşinin babası gereksiz alıngan benim eşimin babasıda öyle umrumda değil kime alınmıyorsa onu evlat bilsin bağrına bassın benim için problem yok.

Kendimde hata aradım, haksızlığa uğradığımı düşünüp üzüldüm. İki benzer olay yaşandığı için.. Yapıştırırsam işler sarpasarar büyür diye hep alttan alıyorum
Bisey demiyosan bile en azindan aglama. Yani umursama ne agliyosun kendi kendine kursun kafasinda. Benim kp bana biseu dese ben geri cevap veririm. Veremiyosam da karsisinda gulerim sinir olsun kudursun iyice diye. O ustunluk duygusunu yasatma ona. Sende bi babanin evladisin sana kendi baban boyle seyler yapamazken baskasinin babasima boyun egme

Ben olsam şimdilik bir şey söylemezdim. 2 kere olmuş, bunu sürekli yaparla eşinle paylaşabilirsin. Anlayışın harika, Allah herkese senin gibi gelin nasip etsin. İnan böyle daha mutlu olursun hem eşinle hem ailesiyle. Yaşlılar böyle huysuz olabiliyor işte ve alıngan. Demek ki yapıları da böyle bi garip çok önemsiyorlar o detayları. Sen de elinden geldiğince dikkat edersin bundan sonra yine.

5 dk sonra bayramlaşılınca kıyamet kopmazdı bencede, ama beni üzdüğüyle kaldı.. saçma ve gereksiz bi durum canımı çok sıktı
Sen gene iyi niyetini gösterip bayramlaşmışsın boşver o onun ayıbı o utansın gerçekten ben bu kadarını yapamazdım herhalde sen iyi dayanmışsın

Kendi ailenize anlayış göstermediğiniz şeylerde anlayış göstermeyin. Böyle tepenize çıkarlar.
En azından bir daha yaparsa böyle bir şey yüzüne bakmayın tavır alın anlasın. Böyle edepsizlik edip edip susulmasına alışmış iyice tepenize çıkar.
Büyük de büyüklüğünü bilsin olgun olsun.
Sizin gibi iyi geline düşmüşler kıymet bilmiyorlar.
Ben mesela kayınpederime küsüm. Bir yıldır bayramda bile aramam gittiğimde de görmezden gelirim el mel öpmem. Sadece kayınvalidemle bayramlaşırım araşırım.
Sizin yerinizde olsam asla ayağına da gitmezdim.

Sakın anlatmayın zaten. biliyor eşiniz. Karşı taraf anlatmıştır. Anlatırsanız onları savunacak haksız olduklarını bilse bile. Takmayın. Nelerini sevdiğinizi anlamadım.

Benden sana arkadaş tavsiyesi. Yaptığın şeyleri açıklamaya çalışma. Sen açıklamaya çalıştıkça kendilerini iyice naza çekecekler. Canları nasıl istiyorsa öyle anlasın.
Hatta yaptıklarından pişmanlık falan da duyma.
Onun bunun gönlünü keyfini yapacağız diye biz biz olmaktan çıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…