• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bugün deli etti

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Mrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım

kayınpederin evinde , onun sofrasında yemek yiyorsanız maalesef kendinde bu hakkı hep görecektir.

Arkadasim konu bastan sona bir garip.

Kpden izin almak ne?
Elti ile cikma sartiyla mi cikiyosun bide sadece evden ben mi yanlis anladim?

Bi daha bi yere giderken esine HABER VER sonra disaridayken de aradiklarinda açma. Boyle boyle alistir.

Mrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
arkadaşınla buluşmak için kp derinden izin mi alıyorsun?

neden

Yeri geliyor ben babamdan izin almıyorum çıkarken şuraya şuraya gidiyorum merak etme diyorum sadece.
Kp bide değişik ya.. Eşinize dedikten sonra ona ne düşermiş ki..

1-KP ile aynı evde mi yaşıyorsun, nereden görüyor girip çıktığınızı? Ne hakla karışıyor?
2- Kocan ile evden çık kocan ile gir dedi ise, Koca çalışmıyor mu? Çalışıyorsa 8-17 gezmek için yeterli bir süre.
3- Elti niye size takılmak zorunda? Size gözkulak mı olacak, ya da bir iş çevirirsiniz diye göz hapsinde mi tutacak?

aynı evde yaşıyorsan katlanmak zorundasın. begenmiyosan başka eve çık diyeblir.

Siz çocukmusunuz kp den izin alıyorsunuz.Kimsenin hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin Allah aşkına.

Mrb kk üyeleri .
sen köle misin eltinle cıkmak sartıyla arkadasınla bulusuyon

Onceki konuya baktim.

Ayri eve cik.
Evet bende katılıyorum,okudum şimdi eski konusunu.
Ayrı eve çıkma şansınız yok mu konu sahibi? Bu şekilde yaşamanız çok zor.Ayrıca eşinizin davranışlarıda normal değil,baba sen karışma benim karıma,çocuk mu o diyemiyor mu? Aynı evde yaşıyor olsanız bile kayınpederin size bu şekilde emir vermeye hakkı yok.Eşinizle konuşun bu durumu uyarsın babasını.

Ee yazmamissin gec kagidi da aldin mi bari yok yazmasinlar?

Arkadas bu nedir 10 yaşında misin?

Mrb kk üyeleri .

sen kendı kişiliğin oturtmadan evlenmıssın kusura bakma..evlılığı evcılıkmı sandın..kayınpederden ızın almak ne demek???? o kım oluyor??? ayrıca eltımde benımle gelecek arkadasımın yanında ne demek???? hanı sana göz kulak olsun dıyemı??? kaç yasındasın sen????? 10 mu 15 mı 16 mı :KK57: şok oldum yahu...şaka gbı bır konu..

Sen eşinin ailesi ile yaşıyorsun onu anladım da eltinde mi sizinle yaşıyor?? Aile apartmanı mı bu?
Benden izin almayın eve kocalarınızla girip çıkın demiş ya. Orada benim bir kafam karıştı.

Back
X